وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فست فود
وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فست فود : عموما منظور از فست فود تمامی
غذاهایی است که به صورت نیمه آماده نگهداری میشوند و در هنگام مراجعه مشتری به طور کامل پخت و سرو میشود.
در این نوشته منظور ما از فست فود راه اندازی یک همبرگر و ساندویچ فروشی است امروزه
غذاهای ساندویچی و فست فود از استقبال خوبی برخوردار شده است.
و مغازههای کوچکی باز شدهاند که فقط همبرگر یا فقط انواع ساندویچ ارایه میدهند.
برای مشاهده چاپ لوگو بر روی نان همبرگر کلیک کنید.
وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فست فود :
1.چرخ گوشت
برای تهیه گوشت چرخ کرده مورد نیاز در همبرگر و انواع ساندویچ بایستی از چرخ گوشت
استفاده نمود چرخ گوشت انواع مختلفی دارند.
که از ارزانترین آنها نمونه های تسمهای میباشد و بهترین نمونه آنها گیربکسی میباشد.
چرخ گوشتها را باید با توجه به حجم کار مغازه انتخاب کرد.
برای مشاهده ویدیوی همبرگر زن تمام اتومات مارک وماگ کلیک کنید.
میکسر گوشت
برای تهیه همبرگر بایستی گوشت را با مواد افزودنی دیگر مخلوط کرد.که برای اینکار بایستی
از مخلوط کن یا میکسر سه کاره استفاده کرد.
که البته میکسر سه کاره قابلیت و توانایی بیشتری در این زمینه دارد.
همبرگر زن:
پس از آماده شدن گوشت برگر بایستی آن را به فرم دایرهای شکل داد.برای این منظور
بایستی از دستگاه همبرگر زن استفاده شود.
همبرگر زن انواع مختلفی دارد که عموما دستی ساده یا دستی اهرمی هستند.البته نوع
اتوماتیک ان نیز وجود دارد که از لحاظ ظرفیت تولید و قیمت آن بسیار بالا است.
خلال کن و خرد کن
برای خرد کردن موادی که روی همبرگر استفاده میشود مثل پیاز جعفری فلفل دلمهای پنیر
و… بایستی از خلال کن یا خرد کن استفاده کرد.
تاپینگ همبرگر
برای نگهداری مواد مورد نیاز و برای پیچیدن یک برگر نیاز به یک یخچال خوابیده که در قسمت
بالای آن دارای کاسه استیل است.
و حالت برودتی دارد میباشد که به این یخچال تاپینگ میگویند.تاپینگی که برای همبرگر
استفاده میشود
عموما در طول 100 یا 120 ساخته میشود و زیر آن فریزر است همچنین در بالای سر آن
دارای یک یا دو طبقه استیل که به آن رف میگویند است.
مخلوط کن
برای تهیه سس مخصوص برگر بایستی از مخلوط یا بلندر استفاده نمود.
فر ساندویچ گریل ساندویچ فلت یا گریدل ساندویچ
مهمترین دستگاه در پخت یک همبرگر یا یک ساندویچ خوب انتخاب فر مناسب است.میتوان
یک فر مرکب ساندویچ که ترکیبی از سنگ سرخ کردنی گریل ذغالی و سرخ کن است را ساخت و استفاده کرد.
و یا میتوان از گریلها و فلت های آماده رومیزی در بازار استفاده کرد.
گریل های ذغالی برای پخت بدون روغن مورد استفاده هستند.و حد واسط شعله و چدن روی
فر ذغال های نسوز میباشند.
سرخ کن
یکی از مهمترین وسایل در فست فود سرخ کن است از سرخ کن برای پخت سیب زمینی
فرنچ فرایز فیله مرغ قارچ سوخاریو…استفاده میشود.
سرخ کنها در انواع برقی و گازی وجود دارد.همچنین در مدل های رومیزی و ایستاده تک لگن
و دو لگن موجود میباشد.
شوتینگ سیب زمینی و ساندویچ
بعد از سرخ سیب زمینی و یا آماده شدن ساندویچ و همبرگر تا زمان تحویل باید آن را در
محلی گرم نگهداری کرد.
تا هود در دسترس پرسنل باشد و هم گرم و تازه بماند دستگاهی که به این منظور استفاده
میشود شوتینگ است.
گرم کن سیب زمینی(شوتینگ) معمولا از یک المان حرارتی در سقف بهره میبرد.
که سبب گرم شدن محصول که در زیر آن قرار گرفته میشود.
کالباس بر
برای تهیه ساندویچ نیاز است که کالباس و سوسیس به فرم ورقه ورقه درآید.و وسیله
مناسب برای این کار کالباس بر است.
کالباس برها بر اساس قطر تیغه آنها سایز بندی میشوند.که در سایز 27.525 و 30 وجود دارد.
کالباس برساندویچ میکر
برای تهیه برخی از ساندویچ های امروزی که ترکیبی از نان تست و ورقه های از گوشت و
ژامبون است بایستی از ساندویچ میکر استفاده کرد.
ساندویچ میکر ترکیبی از دو صفحه چدنی است که به هم لولا شده است.و پشت آن المنت
است و جهت پرس کردن ساندویچ مورد استفاده است.
یکی از وسایلی که در برگر فروشها میتوان کمک شایانی به افزایش کیفیت همبرگر بکند توستر است.
توسط توستر میتوان نان همبرگر را برشته کرد.
که این کار سبب خوش طعم شدن و تازگی همبرگر میشود.
توسترها در دو نوع ریلی عمودی و افقی وجود دارد.
توسترسالاماندر:
وسیلهای است که برای حرارت دهی از بالا مورد استفاده است.
این مورد برای آب کردن پنیر رو غذا و گرم کردن غذا و همچنین پختن گوشت و مرغ بدون دود
استفاده میشود.