انتخاب یک مشاور و راه انداز در زمینه تجهیزات و لوازم:

گام بعدی در راه اندازی یک فست فود یا رستوران انتخاب یک شرکت به عنوان مشاور و راه

انداز برای تجهیزات است.

انتخاب درست و صحیح تجهیزات یکی از مهمترین مباحث در راه اندازی رستوران می باشد.

نوع تجهیزات تعداد و ظرفیت ان و مهمتر از همه طریقه جا نمایی آنها

از کلیدی ترین موارد در طراحی آشپزخانه می باشد.

یک طراح آشپزخانه بایستی شناخت دقیقی از جانمای گرو خط سرد و خط آماده سازی خط

شستشو محل انبار اجناس و خط تحویل داشته باشد.

خط گرم و سرد همیشه بایستی از هم جدا باشد,

و همچنین آماده سازی و شستشو باید به هم نزدیک باشد.

برای مشاهده راه اندازی فست فود و کافی شاپ بخش اول کلیک کنید.

انتخاب دکوراتور:

دکوراسیون یک مغازه تاثیر بسزایی در جذب و رضایت مشتری دارد.

دکور هر مغازه بایستی تناسب مستقیمی با منو محل کسب و نوع مشتریان هدف داشته

باشد.

دکوراسیون خیلی شلوغ باعث تشویش خاطر مشتری و دکور خیلی ساده از زیبایی مغازه

می کاهد.

مغازه ایی که منوی کلاسیک دارد بهتر است

دکور کلاسیک و مغازه هایی که منوی غذای مدرن دارن دکور امروزی داشته باشند .

قبل از اجرای دکور بهتر است یک نقشه سه بعدی از طرح مورد نظر تهیه و به تایید کارفرما

برسد.

تهیه پلان تجهیزات:

پس از انتخاب وسایل و اجناس بایستی یک پلان 2 بعدی از جا های وسایل و تجهیزات آماده شود

تا بر اساس ان یک دید کلی بر روی رون کار در آشپزخانه داشته.

در این جا نمای بایستی تمام وسایل به همان نحوی که در واقعیت قرار است چیده شود قرار گیرد

تا مسیر های عبور و مرور پرسنل تداخل آنها و گلو گاه های کار مشخص شود.

برای مشاهده وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فست فود کلیک کنید.

ساخت تامین و نصب تجهیزات:

این مرحله یکی از زمان برترین مراحل کار است

که در طی آن بایستی تمامی تجهیزات در نظر گرفته شده ساخته یا تامین شوند

و سپس به محل کار حمل شوند و در محل مناسب خود قرار گیرند

و نصب و راه اندازی شود….توصیه بسیار مهم در این مرحله این است

که حتما مرحله نصب و راه اندازی بایستی فاصله زمانی حداقل یک هفته تا زمان افتتاح پروژه

داشته باشد

تا در صورت وجود وجود هر گونه ایراد نمی توان در زمان مناسب ان را رفع عیب کرد.

برای مشاهده دلیل اینکه کسب و کار می تواند در حل مسائل اجتماعی مؤثر باشد چیست کلیک کنید.

آموزش و راه اندازی فست فود رستوران و کافه:

یکی از کلیدی ترین آیتم ها در شروع به کار فروشگاه های فست فود رستوران و کافی شاپ

آموزش پرسنل از نظر منوی غذایی برخورد با مشتریان طریقه پخت و پز مدیریت آشپزخانه و

مدیریت سالن و امور مربوط به پخت و پز و مدیریت کار است .

یک راه انداز حرفه ایی می توان یک فروشگاه با فروش متوسط را به فروشگاهی یا فروش بالا

تبدیل کند

با بر این پیدا کردن یک راه انداز قوی با تجربه و متعهد یکی از مهمترین ارکان راه اندازی یک

واحد غذایی است.

برای مشاهده آموزش پخت کباب کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *