اسپیرال یکی از مدرن‌ترین خمیرگیرها می‌باشد که ظاهر و عملکرد بسیار متفاوتی نسبت به انواع دیگر خمیر‌کن‌ها دارد. قیمت اسپیرال تقریباً سه برابر انواع دیگر خمیر‌گیر‌های سنتی است.

خمیر گیر اسپیرال ، خمیر را آرام و ممتد – با راندمان بالا – ورز می‌دهد. این فرآیند از طراحی ظاهری تا ساخت و مسائل فنی نسبت به مدل‌های دیگر خمیر کن بسیار تفاوت ایجاد کرده است. نتیجۀ کار با دستگاه اسپیرال ، تشکیل شبکۀ گلوتن مناسب درون خمیر، بدون خسته کردن خمیر است. افراد حرفه‌ای به خوبی با اصطلاح خسته کردن خمیر آشنایی دارند.

اسپیرال سپه کار

شرط اصلی کیفیت مطلوب خمیر، آرام چرخیدن پارو است. این مدل اسپیرال دارای دو الی چند درجۀ دور موتور است تا مبادا هنگام فرآیند تخمیر، حرارت اضافی توسط نیروی اصطکاک در خمیر تولید شود. موادی مانند نمک، آب، مخمر و… باید به خوبی با آرد ترکیب شوند، انگار که ترکیبات به صورت مولکولی با یکدیگر تماس دارند، اما مبادا این ورز دادن و مخلوط نمودن موجب از بین رفتن بافت خمیر شود.

برای داشتن یک خمیر عالی با بافت پفکی و پوک، نیاز به اسپیرال صنعتی دارید. مطمئنا این دستگاه را در هر جایی نخواهید دید و وجود چنین دستگاهی با چنین کیفیت بالایی در کسب و کار شما، نشان از قدرت کار شما دارد.

چرا اسپیرال قیمتش تقریباً 3 برابر انواع دیگر خمیر‌گیر‌ها است؟

  1. ساختار بسیار متفاوت و شکیل‌تر
  2. استفاده از استیل صنایع غذایی (استیل 304) و استاندارد صادراتی (اروپا)
  3. دارای سیستم کنترل پنل PLC – لمسی
  4. سیستم انتقال قدرت دوگانه
  5. دو سرعت متفاوت برای پارو (استفاده از موتور دو دور برای پارو)
  6. دارای موتور جداگانه برای دیگ (حرکت معکوس دیگ)
  7. شکل متفاوت پارو (مارپیچ) : ورز دادن بهتر
  8. نحوۀ متفاوت قرار گیری پارو داخل دیگ
  9. توانایی تنظیم زمان برای سرعت پارو و تایم خاموش شدن.
  10. رنگ استاتیک بدنه
  11. استفاده از قطعات و ساختار سازی بیشتر بدنه جهت استاندارد سازی صادراتی
  12. دارای حفاظ ایمنی استیل 304
  13. دارای قطع کن اضطراری
  14. دارای استداندارد های ایمنی بین الملی
  15. مناسب هر کسب و کاری که نیاز به آرام هم زدن خمیر ( یا بافتی سفت شبیه به خمیر) دارد.
  16. مناسب استفاده در مقیاس صنعتی (مغازه، کارگاهی، کارخانه‌ای)
  17. برند بسیار معتبر سپه کار (برند بسیار معتبر در زمینۀ خمیر گیر ها، میکسر قنادی و اسپیرال ساخت ایران)

اسپیرال‌های صنعتی ارائه شده توسط گروه صنعتی زادمن به دلیل کیفیت بالا، قیمت بالایی نیز دارا هستند. برای کسب و کار های صنعتی و آنهایی که به اسپیرال نیاز دارند، دستگاهی ضعیف که عمر کوتاهی داشته باشد اصلا مناسب نیست و ما همیشه بر این باور هستیم که تجهیزات صنایع غذایی باید از کیفیت و طول عمر بالایی برخوردار باشند تا یکبار هزینه کنید.

  • چنانچه قصد دارید اسپیرال‌های بی‌کیفیت بازار را خریداری کنید، همان خمیر گیر را تهیه نمایید.

مشاهدۀ خمیر گیر 40 کیلویی در سایت زادمن

این مدل خمیر گیر مدرن، دارای موتور جداگانه برای دیگ است. انواع خمیر گیرهای سنتی و انواع خمیر گیرهای موتور داخل دارای موتور جداگانه برای چرخش دیگ نیستند و با حرکت پارو و انتقال قدرت آن توسط خمیر، دیگ چرخش پیدا می‌کند. دیگ اسپیرال‌های صنعتی زادمن قابلیت چرخش عادی و چرخش معکوس را داراست.

دستگاه‌های جدید همگی دارای صفحه نمایش لمسی هستند که دستورات خود را از این صفحه نمایش دریافت می کنند. چنین صفحه نمایشی، زیبایی دو چندان به دستگاه می بخشد. PLC استاندارد های ساخت دستگاه و به روز بودن آن را افزایش می‌دهد. به طبع دستگاهی که دارای PLC است، در آینده برای فروش خواهان بیشتری دارد. امروز دستگاهی بخرید که تا سالیان سال به روز و مدرن محسوب شود.

اسپیرال گروه صنعتی زادمن

در خمیر گیر های اسپیرال شکل پارو متفاوت است. خمیر گیر های سنتی دارای پارویی به شگل چنگک هستند، اما در اسپیرال، پارو به شکل مارپیچ است تا خمیر به خوبی ورز داده شود و زیر و رو شود. علت اصلی اسم گذاری این نوع خمیر گیر به نام اسپیرال همین شکل مارپیچی پاروی آن است. اسپیرال در انگلیسی spiral به معنی مارپیچ است.

مارپیچ بودن پاروی خمیر کن اسپیرال چه مزایایی دارد؟

  • ایجاد حرارت بسیار کم توسط نیروی اصطکاک
  • بهتر زیر و رو شدن خمیر
  • شست و شوی بسیار آسان پارو
  • عدم چسبیدن خمبر به پارو
  • سطح سیقلی پارو (سیقلی بودن عدم چسبندگی خمیر و تمیز کردن آسان را فراهم می کند.
  • عدم ریختن آب و آرد به بیرون هنگام مخلوط نمودن

علل بی کیفیت شدن خمیر

  1. بیش از حد ورز دادن خمیر : چه با اسپیرال و چه خمیر گیر سنتی نباید خمیر بیش از حد ورز داده شود. بهترین زمان آماده کردن خمیر 15 دقیقه است.
  2. عدم توجه به خرید خمیر گیر یا اسپیرال با ظرفیت مورد نیاز : به هیچ عنوان اسپیرال یا خمیر گیر را بیشتر یا کمتر از ظرفیت تولیدتان خرید نکنید.
  3. عدم متناسب بودن میزان آب و آرد : اسپیرال از فاکتور AR یا توانایی اضافه کردن آب ( و سایر مایعات و روغن) بیشتر به آب را داراست. بدین صورت نان بهتری از نظر نرمی و بافت خواهید داشت.
  4. استفاده از خمیر مایۀ بی کیفیت یا خوب فعال نشدن خمیر مایه در کیفیت نان بسیار تأثیر گذار است.
  5. نوع آرد : برخی آرد های کیک و شیرینی دارای پروتئین بسیار کمی هستند. چنین آرد باعث پف کردن خوب خمیر می شود اما به سرعت به حالت اولیۀ خودش بر می گردد. برخی آردها نیز دارای ترکیبات نگهدارنده و ضد قارچ هستند. خمیر مایه نیز عضو پر افتخار و مفید خانوادۀ قارچ‌ها است. چنین آردی نتیجۀ مطلوب نخواهد داد.
  6. زمان استراحت خمیر و پف کردن آن، مزاحم آن نشوید و آن را تکان ندهید : خمیر نیاز به استراحت مناسب دارد. حتی کوچکترین ضربه ای هم به دیگ نزنید. زمان استراحت خمیر، سر و پارو و سایر قسمت‌های اسپیرال را از دیگ جدا کنید.
  7. برای پف کردن خمیر باید از ظرف مناسب، دقیقا شکل دیگ همین اسپیرال یا خمیر گیر استفاده کنید. دیگ باید دارای عمق مناسب باشد تا خمیر بتواند به جدارۀ دیگ به عنوان تکیه گاه بایستد و بالا بیاید. ظرف‌های پهن برای پف کردن خمیر مناسب نیستند.
  8. دمای نامناسب آب : آب بسیار سرد یا آب بسیار گرم برای آماده کردن خمیر مناسب نیستند. در واقع دمای متفاوت آب می‌تواند شرایط متفاوتی ایجاد کند تا در هر زمان یک نوع پف کردن خمیر ایجاد شود و ثبات کیفیت از بین برود.
  9. میزان نمک :
    • مقدار کمی نمک برای طعم بهتر نان و فرآیند تخمیر صحیح مورد نیاز است، اما مقدار اضافۀ آن در فرآیند تخمیر مشکل ساز می‌شود.نمک باعث طعم دهندگی نان می‌شود و از ترش شدن خمیر جلوگیری می‌کند چرا که باعث خنثی شدن نسبی اسیدهای حاصل از تخمیر طولانی مدت می‌شود.میزان استفاده از نمک در تهیه خمیر نان حداکثر ۱.۸ درصد وزن آرد است.
    • میزان بالای نمک باعث بروز مشکلاتی مانند نچسبیدن خمیر به تنور سنتی و افتادن نان داخل تنور می‌شود. افزودن نمک به آرد و خمیر باعث تسریع در تشکیل شبکه‌های گلوتنی و تقویت شبکۀ گلوتنی می‌شود. با افزودن نمک و جذب آب، گلوتن سفت‌تر می‌شود و در نتیجه از پاره شدن خمیر جلوگیری می‌شود.
  10. استفاده از جوش شیرین :
    • استفاده از جوش شیرین در خمیر ممنوع است و از هیچ نظری دارای استاندارد لازم نیست. چه از نظر غذایی، چه پزشکی و چه کاربرد نانوایی مصرف جوش شیرین ممنوع است. PH جوش شیرین معادل 10 و قلیایی است. در حالی که PH مطلوب خمیر نان برای مخمر بین 5/4 تا 5/5 است. جوش شیرین باعث تبدیل شدن محیط اسیدی به قلیایی می شود. بدین صورت میکروارگانیسم ها در این محیط نمی توانند فعالیت کنند تا باعث طعم بهتر و پوکی نان شوند.
  11. ترکیبات دیگر: برخی ترکیبات مانند دارچین، ضد قارچ هستند. برخی مواد مصنوعی و افزودنی‌ها دارای مواد نگهدارنده و ضد قارچ هستند. بدین صورت تخمیر و پف کردن خمیر با مشکل مواجه می‌شود. بهترین کار اینست که در مراحل آخر و نزدیک به پخت این مواد را اضافه کنید.
اسپیرال زادمن

قیمت خمیر گیر اسپیرال صنعتی

این نوع خمیر گیر اسپیرال که برای مصارف صنعتی کاربرد دارند، به خاطر نواسانات قیمت متریال ساخت و شرایط بازار، قیمت ثابتی ندارد. بهمین دلیل باید برای خرید انواع اسپیرال ها تماس بگیرید :

09130003677 – 09131285763 مهندس پیرستانی

راهنمای خرید خمیر گیر اسپیرال صنعتی

در ساخت این نوع اسپیرال‌ها قطعات بسیار زیادی استفاده می‌شوند. شرکت‌های زیادی به ساخت این دستگاه‌ها مشغول هستند اما چیزی که مهم است اعتبار سازنده‌ی آن محصول است. استفاده از قطعات بی‌کیفیت در ساخت این محصول را شما مشتریان متوجه نخواهید شد بلکه در طول زمان دردسرهای بسیاربرای تعمیرات متوجه خواهید شد. اسپیرال‌های صنعتی ارائه شده توسط گروه صنعتی زادمن توسط گروه صنعتی بسیار معتبر سپه کار ساخته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *