اشتباهات کسب و کار:
کسب وکار های که به علت اشتباهاتی با شکست مواجه میشوند.
با گسترش روز افزون رقبا در صنعت رستوران داری و با توجه به شرایط اقتصادی جامعه
نگهداری موقعیت فعلی و سودآوری به سختی امکان پذیر است.
به طوری که بسیاری از بنگاه های اقتصادی مجبور به کاهش نیروی انسانی و یا تعطیلی کار
خود شده اند.
بنابراین به نظر می رسد نحوه ی اداره ی یک رستوران باید مورد بازبینی قرار گیرد.
اگر به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده اید یا قصد دارید
شرایط کاری خود را بهبود بخشید نیاز به کسب دانش و راهکارهای جدید دارید.
در ابتدا هزینه های گزاف برای راه اندازی یک رستوران را باید کنار بگذارید
گاهی افتتاح یک رستوران بقدری پرهزینه می شود که تا ماه ها رستوران را دچار چالش
می نماید.
شناسایی برخی اشتباهات می تواند باعث شود
شما در جایگاه بهتری قرار گیرید.
راه اندازی یک رستوران باید با تعیین هدف های درست انجام شود
صرف فعالیت و سرمایه گذاری در یک صنعت تضمینی برای موفقیت نیست.
بنابراین یک طرح جامع از آنچه می خواهید انجام دهید
و جایگاهی که برای یک سال بعد می خواهید در آن باشید را تعیین کنید.
تفاوتی ندارد در چه حوزه ای قرار است فعالیت کنید تحقیقات بازاری را شروع کنید
و نیازها را بسنجید اگر در محله ای هستید که تعداد فست فودها هر روز در حال افزایش
است شما یک رستوران را به سبد محله اضافه کنید این یعنی تشخیص نیاز بازار.
برای مشاهده محاسبه میزان سود رستوران کلیک کنید.
رقبای خود را فراموش نکنید به طور حتم رستورانی که ده سال است فعالیت می کند
و توانسته در شرایط سخت پابرجا بماند تجربیاتی دارد که شما هنوز به آن دست نیافته اید.
اگر حس می کنید تعیین قیمت های پایین برای شروع کار می تواند
یک راهکار همیشگی باشد شما نیاز دارید رفتار مشتری را ارزیابی کنید
ممکن است در یک زمان کوتاه مشتریانی بدست آورید ولی این همیشگی نیست.
برای دیدن مطالب مرتبط دیگر کلیک کنید.
شناسایی نیاز مشتریان می تواند در نحوه تصمیم گیری شما بسیار مهم باشد.
اگر قرار است در محله ای کار کنید که خانه های سازمانی متعلق به افراد بازنشسته است
سعی کنید منو و نحوه ارسال سفارش را متناسب با سن و سال مشتریان در نظر بگیرید.
شروع یک فعالیت حتی اگر کوچک باشد نیازمند سرمایه است؛
و بدون ارزیابی درست هزینه ها فعالیت شما حتی اگر بر اساس تحقیقات بازار و شناسایی
نیاز مشتری انجام شود.
به شکست منجر می شود. برای شروع شاید تا ماه ها مجبور به صرف هزینه از حساب خود
باشید و انتظار مالی که دارید میسر نشود.
هر چقدر هم مشتری مدار باشید و سرویس خوب ارایه دهید تامین بودجه جایگاه خود را دارد.
همینطور تمام تلاشی که می کنید باید به اطلاع مشتری برسد؛
زمانی که مشتری اطلاعی از رستوران شما و عملکرد شما ندارد,
رسیدن به نتایج مطلوب برای شما امکان پذیر نخواهد بود.
پس از ابزارهای بازاریابی استفاده کنید و با مشتریان یک ارتباط دو سویه برقرار نمایید.
در طول کار در بسیاری از مواقع ناچار هستید طرح اولیه کسب و کار خود را ویرایش یا تغییر
دهید از این تغییرات چشم پوشی نکنید و مرتب برنامه خود را مورد بازنگری قرار دهید.
و در صورت لزوم از مشاوران فعال در این عرصه استفاده کنید؛
استفاده از نرم افزار رستورانی می تواند با ارایه گزارشات متفاوت در این راه به شما کمک کند.