تاریخچه قهوه گواتمالا

قهوه

فهرست مطالب

تاریخچه ی قهوه گواتمالا

قهوه در اوایل ۱۸۰۰ به گواتمالا آورده شده است.

با این حال، تولید قهوه تا سال­های ۱۸۶۰ یعنی زمانی که مهاجران اروپایی شروع به پر کردن کشور کردند، چندان پا نگرفته بود.

حکومت ؛ طرح­های کاشت قهوه را تشویق کرد و قهوه به سرعت تبدیل به بزرگترین صادرات کشور شد.

تا سال ۲۰۱۱، گواتمالا یکی از ۵ تولید کننده بزرگ قهوه بود که در نهایت هندوراس از آن جلو زد.

در سال ۱۹۶۰، تولیدکنندگان قهوه، اتحادیه خود را ایجاد کردند که به طور رسمی به عنوان آناکافه (Asosiación Nacional del Café) شناخته شد.

این سازمان اکنون مسئول بازاریابی، تحقیق و حمایت مالی از کشاورزان موجود و جدید است.

آنها همچنین به دنبال بهبود زندگی کشاورزانی هستند که در مناطق روستایی زندگی می­کنند.

صنعت قهوه در گواتمالا بسیار بزرگ است و برای یک سازمان دشوار است که به هر مزرعه­ای در کشور دسترسی پیدا کند، اما هدف نهایی همین است.

بیش از ۱۲۵.۰۰۰ تولید کننده در این کشور کوچک (تقریباً هم مساحت اوهایو) وجود دارد.

قهوه گواتمالا
تجهیزات قهوه

تاریخچه قهوه گواتمالا

شرایط رشد منحصر به فرد قهوه در گواتمالا

تاریخچه قهوه گواتمالا:

آب و هوای گواتمالا برای تولید قهوه در دنیا متمایز است.

۷ منطقه اصلی رشد در گواتمالا وجود دارد، Antigua آنتیگوآ ،Huehuteenango  گوئتنانگو و  آتیتلان  Attilan  که محبوب­ترین است.

هر منطقه دارای شرایط منحصر به فرد خود برای رشد، و خرد اقلیم خاص خود است.

قهوه ی Antigua در دامنه­های آتشفشان­هایی رشد می­کند که مقدار زیادی آفتاب و باران اندک دریافت می­کنند.

منطقه Huehuteenango، در نزدیکی مرز مکزیک، دارای بالاترین ارتفاع (تا ۲۰۰۰ متر) طعم­های پیچیده و میوه­ای تولید می­کند است.

قهوه ی منطقه Attilan نیز در خاک آتشفشانی رشد می­کند.

این منطقه دریاچه Attilan را احاطه می­کند که آب آن اغلب برای فرآوری مرطوب قهوه استفاده می­شود.

عرف در این منطقه این است که بدون استفاده از آفت­کش­ها، مزارع را حاصلخیز می­کنند.

این منطقه بسیار بادی­خیزتر و مرطوب است و قهوه­هایی را تولید می­کند که بسیار معطر و شکلاتی هستند.

مناطق دیگر عبارتند از فلات فرایجان Fraijanes که شهر گواتمالا را احاطه می­کند.

جنگل بارانی Cobán، جنگل­های بسیار مرطوب و نیمه گرمسیری در شمال، Volcan San Marcos، گرم­ترین و مرطوب­ترین منطقه و Oriente که منطقه­ای خشک و آتشفشانی است.

قهوه گواتمالا
لوازم کافی شاپ

تاریخچه قهوه گواتمالا

قهوه گواتمالا کدامند؟

گواتمالا یک کشور با بارندگی و رطوبت فراوان است.

با توجه به فراوانی آب در این کشور، فرآوری مرطوب قهوه­ها معمول است.

سطوح رطوبت بالا باعث خراب شدن پروسه فرآوری طبیعی و یا فراوری خشک دانه­های قهوه می­شود.

بنابراین شما به ندرت قهوه ی گوتمالای طبیعی را مشاهده خواهید کرد.

 

فرآیند مرطوب اغلب توسط بسیاری از کشاورزان و مصرف­کنندگان ترجیح داده می­شود،

زیرا این روش فرآوری بسیار سازگارتر از روش فرآوری طبیعی است و اسیدیته طبیعی قهوه را برجسته می­کند.

 

خصوصیات طعم قهوه گواتمالا

قهوه ی گواتمالا به شیرینی با غلظت متوسط   تا کامل و خصیصه طعم شکلاتی فراوان شناخته شده است.

بسیاری از قهوه­ها یا طعم تلخ و شیرین کاکائویی و یا طعم شیرین شکلات شیری دارند.

همچنین این قهوه­ها می­توانند علاوه بر این طعم­ها، نوت­های معطر و تافی­ مانند داشته باشند.

دانه­ های قهوه گواتمالا که در ارتفاع­های بالاتر رشد می­کنند، مانندHuehuteenango ، خصیصه های طعمی روشن­تری دارند؛ از انواع توت­ها گرفته تا سیب سبز و مرکبات.

 

اشاره به افتخارات قهوه گواتمالا

قهوه ی Antigua گواتمالا احتمالاً به خوبی در کشور شناخته شده است.

Antigua خانه ای برای برخی از قدیمی­ترین مزارع قهوه ی کشور است که بعضی نسل به نسل در خانواده منتقل شده ­اند.

بسیاری از این مزارع به خوبی مدیریت می شوند و مقداری از بهترین قهوه ی کشور را تولید می­کنند چرا که کشاورزان بیشتر برای حرکت به جلو در صنعت قهوه ی در حال رشد کشور آموزش می­یابند.

قهوه ی Antigua غلظت کامل، شیرینی سنگین و اسیدیته کم تا متوسط   دارد.

شما می­توانید مقدار زیادی طعم شکلاتی و نوت­های میوه­ای زیادی را انتظار داشته باشید.

قهوه ی Huehuetenango در برخی از بالاترین ارتفاعات کشور رشد می­کند و قهوه گواتمالایی را با اسیدیته روشن و زنده تولید می­کند.

با غلظت   و شیرینی متوسط، می­توانید اسیدیته و طعم­های میوه­ای بیشتری را از Huehuteenango انتظار داشته باشید (قهوه اتیوپی را با غلظت بیشتر در نظر بگیرید).

 

وضعیت فعلی صنعت قهوه در گواتمالا

گواتمالا یک کشور در حال حرکت است.

هر روزه مردم بیشتری در حال حرکت از مناطق روستایی به شهرها هستند تا تحصیلات خود را ادامه دهند و مشاغل بهتری پیدا کنند.

شهرها به نوبه خود در حال رشد هستند و حتی زمین­هایی را که زمانی مزارع قهوه بودند دربرمی­گیرند.

اگر زمین­های Antigua یا Attilan در نهایت از مزارع قهوه به توسعه شهری برسد، جای تعجب نیست.

با این حال، گواتمالا در حال حاضر است دهمین تولید کننده بزرگ قهوه در جهان است که بیش از نیمی از محصول آن به ایالات متحده صادر می­شود.

صنعت قهوه در گواتمالا قوی است و دارای بالاترین درصد قهوه ی “کیفیت بالا” است.

در فصل برداشت ۲۰۱۶/۲۰۱۷، کل تولید در حدود ۳.۳۲ میلیون کیسه بود، که نسبت به فصل برداشت قبلی ۱۰٪ افزایش داشت.

در ابتدا تخمین زده شد که حدود ۴ میلیون کیسه تولید می­شود، اما بسیاری از نقاط کشور با قارچ Roya مواجه شدند، قارچی که درخت قهوه را از بین می­برد.

درصد زیادی از جمعیت گواتمالا در فقر زندگی می­کنند.

هنگامی که فصل برداشت می­رسد، روستائیان به مزارع قهوه سفر خواهند کرد تا این فصل را کار کنند و امیدوارند که درآمد کم روستایشان را بالا ببرند.

بهترین روش های دم کردن قهوه گواتمالا

با وجود تعداد زیادی روش برای دم کردن قهوه، تصمیم­گیری برای پیدا کردن روش دم آوری مناسب برای هر قهوه می­تواند کار دشواری باشد.

دو ویژگی متمایز در قهوه گواتمالا وجود دارد: طعم و اسیدیته، یا غلظت و شیرینی.

 

تاریخچه قهوه گواتمالا

روش های دم آوری قهوه:

Pour Over پور اُور

دم آوری به روش پور اُور ؛ برای برجسته کردن اسیدیته و عطر و طعم های قهوه، استفاده از این روش نتایج عالی به همراه خواهد داشت.

با قهوه­ای که روست روشن تر داده شده است، احتمالاً بهترین نتیجه را تولید می­کند.

فیلتر کاغذی کمک می­کند تا یک فنجان قهوه ی تمیز با خصیصه های تمیز و روشن درست کنید.

این برای کسانی مناسب است که دوست دارند خصیصه ها عطری طعمی گلی و میوه­ای قهوه گواتمالا را بچشند.

 

فرنچ پرس French Press

دم آوری قهوه گواتمالا با استفاده از فرنچ پرس ؛ برای کسانی که قهوه تیره­تر و بیشتر تفت داده شده را ترجیح می­دهند یا فقط می­خواهند غلظت و شیرینی طبیعی را برجسته کنند French Press ایده آل خواهد بود.

 

این روش دم کردن با غوطه ­وری کامل اجازه می­دهد تا قهوه برای مدت طولانی در تماس با آب باقی بماند،

که شیرینی بیشتری را استخراج می­کند و غلظت کامل و سنگین را در فنجان نهایی تضمین می­کند.

مراقب باشید که قهوه را بیش از حد دم نکنید چرا که قهوه­ای تلخ و بیش از حد استخراج شده خواهید داشت.

 

Cold Brew دم آوری به روش سرد

 

ترکیبی از غلظت کامل، شیرینی سنگین و اسیدیته متوسط   موجود در اکثر دانه­های قهوه ی گواتمالا نیز در این روش عالی خواهد بود.

زمان خواباندن طولانی قهوه در آب ، کمک می­کند تا شیرینی و غلظت قهوه را استخراج کنید و یک فنجان قهوه قوی و پرطراوت درست کنید.