درآمد فست فود

درآمد فست فود:در این مقاله سعی داریم به بررسی یکی از سوالات و دغدغه های متداول مشتریان می پردازیم. همه مشتریان قبل از راه اندازی فست فود علاقه مند هستند بدانند که میزان سودآوری این شغل چقدر است.

فهرست مطالب

درآمد فست فود:

درآمد فست فود:در این مقاله سعی داریم به بررسی یکی از سوالات و دغدغه های متداول مشتریان می پردازیم.

همه مشتریان قبل از راه اندازی فست فود علاقه مند هستند بدانند که میزان سودآوری این شغل چقدر است.

چیزی که واضح است مانند همه مشاغل سود یک شغل به پارامتر های زیادی بستگی دارد که نمی توان به صورت قطع گفت که

این شغل چقدر سود خالص خواهد داشت.

برای مشاهده ویدیوی چگونه کودکان خود را کارآفرین بار بیاوریم کلیک کنید.

مواردی مثل اجاره محل کار، هزینه های کارگری ،هزینه های قبوض ،مبلغ مالیات پرداختی ،حق بیمه.

البته سایر هزینه های جانبی که شاید به هیچ عنوان به چشم نیابد ولی درصد بزرگی از سود شما مصرف می کنند نیز وجود دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • غذای پرسنلی یعنی هزینه غذایی که به پرسنل خود می دهید.
  • هزینه های زیبا سازی محل شامل گلکاری محل و تزئینات داخلی که به صورت مقطعی باید عوض شود.
  • غذاها و مواد اولیه ایی که در هنگام کار پرسنل خراب می شود.
  • غذاهایی که به عنوان هدیه به برخی مشتریان خاص داده می شود.
  • ظروف غذایی که توسط مشتریان یا پرسنل در حین کار شکسته می شود.
  • استهلاک دستگاه های آشپزخانه یا دیگر دستگاه ها که بایستی به طور دوره ایی تعویض یا تعمیر می شود.
  • هزینه های تبلیغ
  • جریمه هایی که هر از گاهی از طرف ارگان های مختلف دولتی اعمال می شود.
  • هزینه لباس پرسنلی که هر از گاهی باید تعویض شود

و خیلی از مواردی دیگر که عمومی ترین آنها را ذکر کردیم.

برای مشاهده لوازم فست فود کلیک کنید.

هدف اصلی ما از نگارش این مقاله آشنایی شما با سود تقریبی فست فود و پیتزا فروشی می باشد.

در اینجا به بررسی آنالیز چند مورد از غذاهایی که در فست فود ها بسیار پر فروش است می پردازیم.

تاریخ نگارش این مقاله 98/06/15 می باشد و قیمت های ذکر شده با توجه به قیمت های مواد اولیه در این تاریخ است.

همچنین آنالیز گرفته شده از یکی از فست فود های بنام و پر طرفدار واقع در شهر اصفهان می باشد.

پیتزا یک نفره پپرونی

پیتزا یکنفره دارای قطر خمیر نان 20،5 سانتی متر می باشد و در آن از کالباس پپرونی تند استفاده می شود.

آنالیز مواد مصرفی به شرح زیر است:
مواد اولیه مصرفی وزن (گرم) قیمت حدودی ( تومان) توضیحات
خمیر نان 180 گرم 800 تهیه شده از آرد مرغوب و آب و بهبود دهنده و سایر مواد لازم
پنیر پیتزا 100-120 گرم 3،900 ترکیبی از پنیر مطهر چرب و پنیر گلبان خشک با نسبت 65 به 35 درصد
ژامبون پپرونی 120 گرم 4،500 درجه یک میکائیلیان
سس برای کف خمیر پیتزا 50 گرم 600 مخلوطی از سس کچاپ و ادویه جات
قارچ 50 گرم 600 بلنچ شده و کنسرو شده
سبزیجات 20-30 گرم 1،000 شامل فلفل دلمه ایی، ذرت، زیتون ، پیاز و …
جمع هزینه مواد مصرفی 11،400
هزینه های بالاسری شامل هزینه های کارگری، اجاره محل، قبوض و …. معادل 35% قیمت تمام شده محصول 3،990
قیمت تمام شده 15،390
قیمت فروش حدودی 32،00
سود خالص حدودی 16،610 معادل 108 درصد قیمت تمام شده
حال اگر بخواهیم پیتزا را به صورت بیرون بر سرو شود هزینه های زیر برای بسته بندی اضافه می شود:
  • قیمت سینگل (کاغذ بهداشتی مو جداری که زیر پیتزا قرار می دهند): 150 تومان
  • جعبه پیتزا یکنفره با چاپ تک رنگ 1300 تومان
همبرگر معمولی

یکی از راه های درآمد فست فود همبرگر می باشد.

همبرگر به روش های مختلفی سرو می شود که پایه آن همان گوشت تفت داده شده یا گریل شده است و بقیه آن مختلفی است که به آن اضافه می شود و سبب ایجاد تنوع در میان اسامی همبرگر ها شده است.آنالیز مواد مصرفی در یک برگر ساده ولی با کیفیت گوشت و نان بسیار بالا و همچنین بسته بندی کامل به شرح زیر است:

مواد اولیه مصرفی وزن (گرم) قیمت حدودی ( تومان) توضیحات
نان همبرگر برای محاسبات قیمت بالا تر انتخاب شده 550 نان معمولی
1،600 نان سحر رومال دار
گوشت 110-160 گرم 13،600 گوشت گرم گوساله شامل مخلوط قلوه گاه و سردست
سبزیجات 70 گرم 1،200 شامل کاهو، گوجه، پیاز، فلفل، سبزیجات معطر و…
سس مخصوص همبرگر 30 گرم 500 ترکیبی از سس های مختلف با ادویه جات بسته به نوع همبرگر
کاغذ روغنی 200
جعبه مخصوص همبرگر برای محاسبات قیمت بالا تر انتخاب شده 1،100 جعبه کاهی عادی با چاپ تک رنگ
1،400 جعبه با مقوای ضخیم با چاپ چند رنگ
جمع هزینه مواد مصرفی 18،500
هزینه های بالاسری شامل هزینه های کارگری، اجاره محل، قبوض و …. معادل 30% قیمت تمام شده محصول 5،550
قیمت تمام شده 24،050
قیمت فروش حدودی 32،000
سود خالص حدودی 7،950 معادل 33% قیمت تمام شده
ساندویچ رست بیف

در میان انواع ساندویچ ها رست بیف از استقبال بالایی میان مشتریان برخوردار است.

زیرا که مواد پایه اصلی به کار رفته در آن گوشت خالص تفت داده شده است.

آنالیز مواد مصرفی در یک ساندویچ رست بیف با کیفیت گوشت و نان بسیار بالا به شرح زیر است:
مواد اولیه مصرفی وزن (گرم) قیمت حدودی ( تومان) توضیحات
نان برای محاسبات قیمت بالا تر انتخاب شده 350 نان معمولی
1،300 نان مارک سحر مرغوب
گوشت 110 گرم 12،300 با در نظر گرفتن گوشت درجه یک گوسفندی با قیمت هر کیلو 112،000 تومان
پنیر 60 گرم 1،700 ترکیبی از پارمیسان و چدار
قارچ 40 گرم 500 بلنچ و کنسرو شده
سس 50 گرم 400 ترکیبی از کچاپ و ادویه جات مخصوص
سبزیجات 50 گرم 500 ترکیبی از گوجه، پیاز و سبزیجات معطر
جمع هزینه مواد مصرفی 16،700
هزینه های بالاسری شامل هزینه های کارگری، اجاره محل، قبوض و …. معادل 30% قیمت تمام شده محصول 5،010
قیمت تمام شده 21،710
قیمت فروش حدودی 40،000
سود خالص حدودی 18،290 معادل 85% قیمت تمام شده
استیک:

استیک را می توان در بعضی از فست فودی ها جزو درآمد فست فود به حساب آورد.

در میان انواع غذاهای فست فودی استیک از استقبال بالایی میان مشتریان برخوردار است.

زیرا که اصلی ترین ماده آن گوشت خالص گوساله است.

آنالیز مواد مصرفی در یک پرس استیک با کیفیت گوشت بالا دور چین خوب به شرح زیر است:
مواد اولیه مصرفی وزن (گرم) قیمت حدودی ( تومان) توضیحات
گوشت 250 گرم

برای محاسبات قیمت بالا تر انتخاب شده

27،500 فیله گرم گوساله
21،250 فیله یخی برزیلی
مواد طعم دهنده (سس مرینیت) 2،500 انواع ادویه جات طعم دهنده و تُرد کننده
سس قارچ گارنیش 1،500 ترکیبی از خامه، آرد، قارچ و ادویه جات
سبزیجات گریل شده برای گارنیش 1،500 شامل کلم بروکلی، کدو، هویج، لوبیا سبز، سیب زمینی و ….
جمع هزینه مواد مصرفی 33،000
هزینه های بالاسری شامل هزینه های کارگری، اجاره محل، قبوض و …. معادل 40% قیمت تمام شده محصول 13،200
قیمت تمام شده 46،200
قیمت فروش حدودی 85،000
سود خالص حدودی 38،800 معادل 84% قیمت تمام شده
سالاد سزار

در میان انواع سالاد هایی که در فست فود ها از استقبال بالایی میان مشتریان برخوردار سالاد سزار با برش های مرغ است.

این سالاد بسیار زیبا تزئین می شود و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

آنالیز مواد مصرفی در یک پرس دو نفره سالاد سزار با کیفیت بالا به شرح زیر است:
مواد اولیه مصرفی وزن (گرم) قیمت حدودی ( تومان) توضیحات
کاهو 600 گرم 2،400 کاهو پاک شده با کیفیت بالا
فیله مرغ مرینت شده 100 گرم 3،000 فیله مرغ گرم با مرینت مخصوص
پنیر پارمیسان 50 گرم 1،500
سس مخصوص سزار 60 گرم 1،600
پنیر کبابی 60 گرم 2،000
سبزیجات اضافه 70 گرم 1،200 گوچه چری، بروکلی، رزماری، مغزیجات
نان بروتشن 20 گرم 300
جمع هزینه مواد مصرفی 12،000
هزینه های بالاسری شامل هزینه های کارگری، اجاره محل، قبوض و …. معادل 30% قیمت تمام شده محصول 3،600
قیمت تمام شده 15،600
قیمت فروش حدودی 30،000
سود خالص حدودی 14،400 معادل 92% قیمت تمام شده
سیب زمینی سرخ شده یا فرنچ فرایز

سیب زمینی سرخ شده جزو اساسی ترین درآمد فست فود است.

سیب زمینی سرخ شده از پیش غذاهای مرسوم در هر نوع فست فودی می باشد که علاقه مندان خاص خود را دارد.

این پیش غذا به صورت های مختلفی سرو می شود مثلا در پاکت کاغذی یا مقوایی یا در سبدهای فلزی تزیینی.

همچنین برای تزئین روی آن می توان از سس کچاپ ساده استفاده کرد یا از ادویه جات مختلف و پنیر آب شده نیز کمک گرفت.

آنالیز مواد مصرفی در یک پرس سیب زمینی به شرح زیر است:
مواد اولیه مصرفی وزن (گرم) قیمت حدودی ( تومان) توضیحات
سیب زمینی خلالی آماده 250 گرم 3،250 مارک پریس
جعبه مقوایی 1،200 طرح مقوایی با چاپ تک رنگ
ادویه جات و روغن مصرفی 1،000
جمع هزینه مواد مصرفی 5،450
هزینه های بالاسری شامل هزینه های کارگری، اجاره محل، قبوض و …. معادل 30% قیمت تمام شده محصول 1،635
قیمت تمام شده 7،085
قیمت فروش حدودی 12،000
سود خالص حدودی 4،915 معادل 70% قیمت تمام شده

نکته بسیار مهم دیگر اقلامی است مانند نوشیدنی هایی که در کنار غذا سرو می شود و بسته به سیاست خریدی که مدیر رستوران به خرج می دهد از سود آوری خوبی برخوردار می تواند باشد.

به عنوان مثال یک نوشابه قوطی مارک کوکاکولا با قیمت حدودی 3000 تومان سودی معادل 900 تومان برای خرید بالای 50 شل در هر مرتبه خواهد داشت.

البته تمامی مواردی که در بالا ذکر شد یک مثال واقعی ولی محدود به یک فست فود خاص با شرایط و مدیریت خاص خودش است که می تواند بسته به نوع مدیریت در خرید اجناس مصرفی و همچنین مدیریت داخلی رستوران و پرسنل آنجا کمتر یا بیشتر شود.

شایان به ذکر است اجاره محل این فست فود در سال 1398 چیزی برابر 60 میلیون تومان در ماه می باشد.