
کورن فلکس چیست؟ کورن فلکس ، همان غلات صبحانهای هستند که از تکه های نان ذرت تست شده، درست میشوند. در سال 1984 میلادی، جان هاروی کلاک ، غلات صبحانه را ابداع نمود. وی سرپرست آسایشگاه باتل گریک میشیگان بود.
کلاگ در سال 1852 میلادی زاده شد و در سال 1984 کورن فلکس را به منظور درمان درمان برخی بیماران آسایشگاه ابداع نمود.
وی معتقد بود که کورن فلکس نوعی غذای سالم رژیمی است که در درمان اختلالات جنسی مفید میباشد.
در اوایل قرن نوزده میلادی، این خوراکی به عنوان یک غذای ساده و سریع و آماده خوردن در سطح وسیعی به بازارها عرضه شد.

جان هاروی کلاگ کیست؟
جان هاروی کلاگ (26 فوریه 1852 – 14 دسامبر 1943 میلادی) پزشک ، متخصص تغذیه، مخترع، فعال در زمینه سلامت و بهداشت و سرمایه دار آمریکایی بود.
او مدیر آسایشگاه بتل کریک در شهر بتل کریک میشگان بود و تا زمان مرگش در سال 1943میلادی مدیریت آسایشگاه بتل کریک را بر عهده داشت.
کلاگ رهبر جنبشی اجتماعی-مذهبی در زمینه سلامت و بهداشت به نام جنبش زندگی پاک بود.
آسایشگاه بتلکریک فعالانه به تبلیغ گیاه خواری ،ورزش ،حمام آفتاب،آب درمانی میپرداخت
و خودداری از مصرف الکل و تنباکو و کاهش فعالیت های جنسی را ترویج میکرد.
بسیاری از غذاهای گیاهی که کلاگ به بیمارانش تجویز میکرد،به بازار عرضه شدند.
برای مشاهده دستگاه کورن فلکس کلیک کنید.
او بیشتر برای اختراع برگه ذرت با کمک برادرش ،ویل کیت کلاگ،شناخته شده است.
کورن فلکس کلاگ ،که توسط دکتر کلاگ ابداع شده بود در آسایشگاهی که دکتر کلاگ کار
میکرد به عنوان صبحانه به بیماران داده میشد.
کورن فلکس در رژیم غذایی بیماران مبتلا به اختلالات جنسی مورد استفاده قرار میگرفت.
برای مشاهده وسایل کافه کلیک کنید.

کلاگ اعتقاد داشت که گوشت و برخی غذاها اختلالات جنسی را تشدید میکنند،در حالیکه
غلات و آجیل این اختلالات را کنترل مینمایند.
کورن فلکسی که در دهه 1890 میلادی ابداع شد،به میراثی ماندگار تبدیل گشت.
برای مشاهده وسایل هتلی کلیک کنید.
محتویات کورن فلکس عبارتند از:
- ذرت 88%
- شکر،نمک،عصاره مالت جو
- ویتامینها (ویتامین E، نیاسین،ویتامین B6، ریبوفلاوین،فولات
- مواد معدنی(آهن،اکسید روی)
کورن فلکس میزان چربی پایینی دارد و فرد را برای مدت زیادی سیر نگاه نمیدارد.
محتوی پروتیینی کورن فلکس پایین است اما محتوی شکر آن ذخیره چربی را افزایش میدهد.
در عصاره ذرت،شکر به شکل فروکتوز به مقدار نسبتا زیادی وجود دارد و در طعم دهنده های
مالتی نیز شکر به کار میرود و اگر هنگام مصرف شکر به آن اضافه شود،خطر افزایش وزن
وجود دارد.
گرچه کورن فلکس پروتئین کمی دارد و فرد را باید مدت زیادی سیر نگاه نمیدارد،اما شکر
موجود در آن ذخیره چربی را افزایش داده و انرژی قابل توجهی تولید میکند.
کورن فلکس حاوی کربونات های با شاخص گلیسمی بالا است ،لذا اگر کورن فلکس همراه با
شیر مصرف میشود هفتهای یکبار به عنوان صبحانه میل شود.
کورن فلکس ،با طعمی مطبوع و منبع عالی ویتامینهایی مثل فولات ،مواد معدنی فیبر
رژیمی ،پروتیینها و کربوهیدراتها است.
فولات ،در تشکیل سلولهای جدید،به ویژه در دوران بارداری بسیار مفید است.
کورن فلکس ،از ابتلا به سرطان روده بزرگ و بیماری های قبلی ممانعت میکند و حاوی آهن
غنی شده است که خون ساز میباشد.
در کورن فلکس کولاگ،برای شیرینی سازی غلات از مالت جو استفاده میشود که حاوی گلوتن است.
گلوتن نوعی پروتیینی است که در اغلب غلات موجود میباشد.
در کورن فلکس از طعم دهنده های مالت هم استفاده میشود.

غلات صبحانه مثل کورن فلکس و برنج پف کرده (برنجک) اگر با شیر کم چرب میل
شود،بخشی از یک صبحانه سالم و کامل است،اما به دلیل محتوی پایین فیبر انتخاب خوبی
نیست مگر اینکه از غلات کامل سبوسدار درست شده باشد.
برای تکمیل این صبحانه بهتر است چند قطعه میوه هم میل شود که از پرخوری جلوگیری میکند.
اگر در هر وعده غذایی مقدار زیادی کورن مقدار زیادی کورن فلکس میل کنید و تحریک زیادی
نداشته باشید،خطر اضافه وزن و چاقی وجود دارد. لذا مصرف روزانه کورن فلکس توصیه نمیشود.
بهتر است کورن فلکس با شیر کم چرب،آب میوه تازه،میوههای خشک و آجیل مصرف شود.
جیمز کالیب جکسون
جیمز کالیب جکسون که یک گیاه خوار متعصب و مدیر آسایشگاه پزشکی در غرب نیویورک بود.
وی در سال 1863 میلادی،غلات صبحانه را از خمیر آرد گراهام تهیه نمود.
این غلات در اشکال مختلف برش داده شده و خشک شده بودند.
چون این غلات خشک شده خیلی سفت بودند،قبل از مصرف باید یک شب در شیر خیس میخوردند.
کالیب این صبحانه را گرانولا نامید.وی در مزرعه شخصیاش به ترکیب گرانولا دست پیدا کرد.
در سال 1960 با اضافه کردن آجیل و میوه به گرانولا ترکیبی فوق العاده تولید شد.
گرانولا،امروزه یکی از محبوبترین صبحانهها و میان وعدهها در جهان است و خوشبختانه به
تازگی آوازه این صبحانهی مقوی و لذیذ به ایران هم رسیده است.

گرانولا
گرانولا این روزها اسمی پر تکرار در کافهها است.گرانولا با ماست با شیر یکی از پیشنهاد
های جذاب دسر یا میان وعده توسط باریستا ها است.
اگر عصر یا صبحها به کافه سر میزنید پیشنهاد میکنیم که حتما ماست گرانول را امتحان کنید.
ترکیب ماست از خانواده لبنیات در کنار گرانول که تشکیل شده از جو در سر پرک،عسل و
شکر قهوهای است یک بمب انرژی و مقوی است که برای صبحانه یک انتخاب عالی است.
گرانول به تنهایی ترد و برشته است و به تنهایی هم بسیار خوشمزه است.
گرانولا خواص زیادی دارد چرا که در ترکیبات آن از جو دو سر پرک استفاده میشود و این غله
سرشار از پروتیین و فیبر است.
از کاهش کلسترول خون بگیرید تا تاثیر مثبت آن در سلامت قلب و جلوگیری از کم خونی و
شادابی پوست و حتی تنظیم دیابت از خواص منحصر به فرد این غله است.
گنجاندن جو دو سر پرک و ترکیب پرخاصیت آن با ماست یا شیر در وعده های روزانه و رژیم
غذایی برای تمام گروههای سنی مفید است.

جو دو سر
جو دو سر،در مقایسه با کورن فلکس محتوی فیبر بیشتری دارد و محتوی شکر نمیباشد،لذا
در مقایسه با کورن فلکس سالم تر است.
جو دو سر و غلات کامل،حاوی سبوس و جوانه هستند و به همین دلیل بر کورن فلکس برتری دارند.
چون در کورن فلکس،سبوس و جوانه حذف شده است.
جو دو سر و کورن فلکس میزان چربی پایینی دارند،100 گرم کورن فلکس حاوی 0/4 گرم
چربی است در حالی که همان مقدار جو دو سر 1/4 گرم چربی دارد.
یک وعده کورن فلکس حاوی 24 گرم کربوهیدرات و یک گرم فیبر است که اندکی کمتر از
نسبت ایده آل میباشد.

کورن فلکس و جو دو سر طعم تقریبا مشابهی دارند و از بسیاری جهان به هم شبیهاند.
هر دو را در وعده صبحانه میتوان صرف نمود اما زیادی روی کورن فلکس زیانهای دارد که
اضافه وزن و چاقی یکی از این موارد است.
