تجهیزات تهیه و توزیع ادویه‌جات

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه‌جات: ادویه ها مزه دهنده‌های برای پخت و پز غذا و افزودنی های برای انواع سالاد و نوشیدنی و دمنوش‌ها هستند.

فهرست مطالب

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه‌جات: ادویه ها مزه دهنده‌های برای پخت و پز غذا و افزودنی های برای انواع سالاد و نوشیدنی و دمنوش‌ها هستند.

  • دارچینن
  • نمک
  • فلفل
  • زیره
  • پونه‌ی کوهی از معروف ترین طعم دهنده های غذا هستند.

"<yoastmark

انواع ادویه جات بصورت سابیده و نسابیده از جمله زردچوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز،فلفل سفید،چوب دارچین،زنجفیل،ریشه جوز،خولنجان،سیر،موسیر،بادیان،تخم گشنیز و بادیان در بازار موجود است.

برای مشاهده ویدیوی آسیاب عطاری کلیک کنید.

از ترکیب برخی از این ادویه جات،ادویه خورشتی.ادویه مرغ و ماهی،ادویه دود،ادویه معمولی،ادویه انبه،ادویه ترشی،ادویه ماست،ادویه گوجه،ادویه پاپریکا،ادویه کاری،ادویه هندی،ادویه ترکی،ادویه عربی،ادویه فلافل،ادویه فرانسوی،ادویه پلویی، تولید می‌شود.

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه‌جات

برای تولید ادویه مرغوب در مقیاس تجاری به تجهیزات مدرن نیاز است.این نوع دستگاه‌ها می‌تواند پروسه تولید به مصرف را مدرن تر و جذاب تر نموده تا فروش محصول نهایی به سادگی امکان پذیر شود.

گروه تولیدی تجهیزات آشپزخانه صنعتی زادمن با طراحی و تولید  بروزترین تجهیزات تهیه ادویه جات در خدمت شما می‌باشد.

"<yoastmark

تجهیزات اولیه مورد نیاز برای تهیه و بسته بندی ادویه به شرح زیر می‌باشد:

"<yoastmark

1)دستگاه بوجاری ادویه

در هنگام برداشت محصول (مثل بادیان،زیره،هل،فلفل و…)مقداری ناخالصی مانند سنگ و خاک وارد محصولات می‌شود.پاک کردن دستی این محصولات در صورتی که انبوه باشد بسیار مشکل است.لذا نیاز به دستگاه بوجاری می‌باشد.

"<yoastmark

2)دستگاه خردکن ادویه

برخی ادویه جات مثل زردچوبه و چوب دارچین بسیار سفت هستند و نیاز است که قبل از آسیاب شدن،با دستگاه خرد کن،خرد شوند.

"<yoastmark

3)آسیاب ادویه

این آسیاب در اشکال:آسیاب مغازه‌ای،آسیاب کارگاهی،آسیاب خانگی،آسیاب صنعتی،آسیاب مخزنی،تیغه‌ای و سیلو دار چکشی موجود می‌باشد.

"<yoastmark

4)دستگاه میکسر ادویه یا مخلوط کن ادویه

ادویه جات مختلف درجات سفتی متفاوتی دارند و به روش های مختلف آسیاب شده و سپس توسط دستگاه میکسر ادویه با هم مخلوط می‌شوند تا ترکیب یکنواختی ایجاد شود.

"<yoastmark

5)دستگاه پرکن ادویه

پس از مخلوط کردن ادویه جات درون ظروف خاصی قرار می‌گیرند.برای جلوگیری از پخش شدن ادویه در هوا به دستگاه پرکن ادویه نیاز داریم.

"<yoastmark

6)دستگاه بسته بندی ساشه پودری

برای مصرف رستوران‌ها ادویه جاتی مثل نمک،فلفل سیاه و قرمز،سماق،آویشن در ساشه های تک نفره بسته_بندی می‌گردد.

"<yoastmark

7)دستگاه بسته بندی سلفونی

برای فروش ادویه جات در فروشگاه‌ها آنها را در بسته بندی سلفونی قرار می‌دهند.