حاشیه سود رستوران چقدر است

حاشیه سود رستوران چقدر است : حاشیه سود رستوران میزان موفقیت حرفه ما را تعیین می‌کند.

هیچ شرکتی بدون کسب درآمد کافی یا پابرجا نمی‌ماند.

اگر می‌خواهید کسب و کاری را شروع کنید و یا مالک چندین ساله رستوران هستید باید یاد بگیرید که چگونه حاشیه سود رستوران را محاسبه یا تقویت کنید.

چگونه می‌توان حاشیه سود رستوران را محاسبه کرد

قبل از اینکه بتوانید حاشیه سود رستوران را تقویت کنید می‌بایست محاسبه حاشیه سود ناخالص را یاد بگیرید.

قبل از اینکه به جزئیات بپردازیم ،با یک مثال ساده شروع می‌کنیم.

پرداختن به جزئیات ،محاسبه حاشیه سود را مشکل تر می‌کند.

در اصل حاشیه سود اختلاف بین هزینه های است که در حرفه خود خرج می‌کنید و اینکه چقدر عایدتان می‌شود.

برای مشاهده مقاله مربوط سود رستورن چقدر است کلیک کنید.

رستوران “لیلی تای فود” هر هفته 10/000 دلار خرج می‌کند و 12/000 دلار کسب می‌کند.

10/000 دلار هزینه های شما را نشان می‌دهد.

12/000 دلار ،درآمد شما را نشان می‌دهد.

با محاسبه اختلاف بین هزینه و درآمد شروع کنید.

گام اول: 12000 _10000 =2000

گام دوم: 2000/12000= 0.17%

گام سوم:0.17*100=17%

سود ناخالص را به درآمد تقسیم کنید 17 درصد حاشیه سود است.

حاشیه سود را در 100 ضرب کنید.

شما با این سه گام می‌توانید حاشیه سود رستوران هزینه صرف می‌کنند در نظر بگیریم محاسبه حاشیه سود پیچیده می‌شود.

موارد زیر بیشترین هزینه ها را در رستوران صرف می‌کنند:
  • تبلیغات
  • غذا
  • اجاره مغازه
  • دستمزد
  • تجهیزات
  • بیمه

قبل از اینکه بتوانید حاشیه سود ناخالص را محاسبه کنید نیاز هست که همه‌ی هزینه ها را محاسبه کنید.

اگر در تیم شما کسی هست که در محاسبه هزینه ها و درآمدها تخصص دارد شما می‌توانید آیتم های دیگری به لیست بالا اضافه کنید در غیر این صورت ،برای انجام این کار به حسابدار نیاز دارید.

یک رستوران باید چقدر سود داشته باشد؟

اگر مدیر یا مالک رستوران هستید طبیعی است که این سوال را از خودتان بپرسید:

  • سود یک رستوران چقدر باید باشد؟

چون شما قادر به محاسبه سود و زیان یک رستوران هستید در این قسمت ما در خصوص میانگین درآمد رستوران تحلیل عمیق تری انجام می‌دهیم.

برای مشاهده لوازم رستوران کلیک کنید.

اینکه سود یک رستوران چقدر باید باشد بستگی به این دارد که رستوران شما در چه جایی قرار گرفته و چه نوع غذاهای می‌فروشد.

اقتصاد کلی ،نشان می‌دهد که هر یک روی درآمد کلی رستوران چه انرژی دارد.

در سال 2008 ،در آغاز رکود اقتصادی بسیاری پژوهشگران حاشیه سود صنعت رستوران دارای را فقط 0.5% گزارش کردند.

به عبارت دیگر میانگین درآمد رستوران فقط یک “پنی” به ازای هر “دلار” هزینه بود.

از 2008 به بعد میانگین حاشیه سود صنعت رستوران دارای به طرز قابل توجهی رو به بهبود گذاشت در سال 2017، رستوران های خیلی موفق ،حاشیه سود حدود 6% داشتند.

هنگامی که میانگین درآمد یک رستوران را بررسی می‌کنید ،متوجه می‌شوید که بیشتر غذا فروشی ها به ازای هر دلار هزینه ،6 سنت به دست گرچه بیشتر مک دونالد ها ،در همان موقع میانگین درآمد را بین 22%-10% گزارش کرده‌اند اگر شما بلد باشید که چگونه حاشیه سود ناخالص را محاسبه کنید و عددی بیش از 6% به دست آورید ،آن وقت رستوران شما خیلی خوب عمل کرده است.گرچه ،شما راه های زیادی برای افزایش حاشیه سود رستوران دارید.

استراتژی های برای افزایش حاشیه سود رستوران

بیشترین حاشیه سود در صنعت رستوران ،معمولا برای رستورانهای ایتالیایی است که نوشیدنی الکلی سرو می‌کنند.

بیشتر غذا های ایتالیایی هزینه زیادی ندارند گرچه یک آشپز خوب ،از مواد غذایی ارزان قیمت طعم های شگفت انگیز را ایجاد می‌کند.

لذا شما با افزودن یک بشقاب پاستا به منوی خودتان می‌توانید حاشیه سود رستوران را تقویت کنید.

برای مشاهده ویدیوی حاشیه سود رستوران چقدر است و تصویر رستوران های پایدار کلیک کنید.

کدام غذاها در رستوران شما حاشیه سود بالایی دارند،آنها را بیشتر بفروشید.

این کار به افزایش درآمد شما کمک می‌کند.

آنرا می‌خواهید رستوران را به سمت غذاهای که بالاترین حاشیه سود را دارند تغییر دهید،روی استراتژی های دیگر هم تمرکز کنید.

کاهش هزینه‌های مواد غذایی

هزینه مواد غذایی بخش بزرگی از بودجه رستوران را صرف می‌کند.لذا کاهش هزینه‌های غذای به شما کمک می‌کند که حاشیه سود رستوران را افزایش دهید.

در گام اول کاهش ضایعات هزینه های غذایی را کاهش می‌دهد.

اطمینان حاصل کنید که کارکنان آشپزخانه مواد غذای مفید را دور ریز نمی‌کنند.

برای مثال:

اگر برای تهیه سالاد از کلم بروکلی استفاده می‌کنید ساقه های آن را در تهیه سوپ بکار برید.

اگر همبرگر سرو می‌کنید گوشت های اضافی را به مصرف کوفته برسانید.

اگر تاریخ انقضای ماهی ها در حال اتمام است غذا ها ویژه با ماهی درست کنید که ماهی ها به سرعت مصرف شوند.

خرید مستقیم از تولید کننده ،هزینه های غذایی کاهش خواهد یافت.

اگر حدود یک دهه است که از یک تولید کننده خرید می‌کنید ،آن تولید کننده مایل نیست شما ضرر کنید.

آنها با تخفیف دادن از شما حمایت می‌کنند.

اگر تولید کننده ها ،قیمت هایشان را کاهش ندادند،با کشاورزان محلی صحبت کنید که نیاز های شما را بر طرف نمایند.

فروش را افزایش دهید

اگر بتوانید فروش رستوران را افزایش دهید،درآمد رستوران بهبود خواهد یافت.

چگونگی افزایش فروش به نحوه برخورد شما با مردم بستگی دارد.

اگر جلوی درب رستوران تبلیغات کافی برای جذب مشتری دارید ،شما باید روی استراتژی های SEO تمرکز کنید که مشتریان زیادی را در همان منطقه بتوانید جذب کنید.

اگر هر شب مشتریان زیادی دارید ،برای تحویل و انجام سفارشات از وب سایت استفاده کنید.

برای مشاهده کانال و ویدیو های تجهیزات رستورانی در آپارات کلیک کنید.

جدول کاری مشخص داشته باشید.

اجازه ندهید کارکنان بیکار باشند.

استخدام هر کارمند هزینه زیادی برای شما دارد ،پس یک جدول کاری تنظیم کنید و تعداد کافی کارمند برای انجام آن داشته باشید.

در شب های که مشتری کم است برخی کارکنان (گارسون ها)را به خانه بفرستید.

بیشتر اوقات برای این کار داوطلب هم هست.در روزهای که مشتری کم است ،کارکنان اضافی را به خانه بفرستید ،این کار هزینه دستمزد را کاهش می‌دهد.

برای بهبود حاشیه سود رستوران ،باید سخت کار کنید،اما برای رسیدن به اهداف می‌بایست چندین استراتژی را بکار برید و اطمینان حاصل کنید که کدامیک در حرفه شما بازخورد بهتری دارند.