مشاوره رایگان برای راه اندازی :

مشاوره رایگان برای راه اندازی : از مهمترین و ابتدایی ترین مراحل

راه اندازی فست فود،رستوران و کافی شاپ مشاوره اولیه در زمینه تنظیم منو ،جانمایی

تجهیزات ،تعیین نوع دستگاه ها و تعداد و مارک آنها می باشد.

منوی هر رستورانی مشخص کننده هویت آن است و مانند روح در بدن یک انسان نقش بسیار مهمی دارد.

برای مشاهده کانال آپارات ما کلیک کنید.

در نظر بگیرید رستورانی با اسمی بسیار زیبا و جذاب و دکوراسیونی جذاب تر ولی با منویی

بسیار ساده که غذاهایی را به شکلی سرو می کند که شما می توانید در هر گوشه ایی از

شهر خودتان پیدا کنید.

مطمئنا این رستوران با موفقیت چشمگیری روبه روی نمی شود.

زیرا که دیگر رستوران هایی که پیش از آن راه اندازی شده اند مشتریان خود را جذب کرده و

به مرحله ثبات رسیده اند.

ولی این رستوران جدید در ابتدای مراحل افتتاحیه با استقبال رو به رو شده ولی پس از اینکه

مشتریان دریافتند که چیز جدیدی برای ارائه در این رستوران یا فست فود وجود ندارد طبق

عادت قبلی به رستوران هایی که قبلا تست کرده اند و به آنها اطمینان دارند مراجعه

می کنند.

برای مشاهده اشتباهات کسب و کار کلیک کنید.

بر عکس این موضوع نیز صادق است یعنی رستورانی با دکوراسیون و تابلو نام وضعیت که

منوی غذایی بسیار خوب و با کیفیت و نحوه سرو جالبی دارد.

منظور ما از منوی غذایی و راه اندازی رستوران ،فست فود و کافه شامل موارد زیر است:
  1. نوع غذاهایی که در آن رستوران یا کافه یا فست فود سرو می شود.
  2. وضعیت فیزیکی و طراحی خود منو که می تواند به عنوان مثال روی یک برگ کاغذ عادی باشد یا بصورت یک دفترچه با جلد و چاپ متفاوت باشد.
  3. نحوه سرو غذا ها به این صورت که آیا گارسون غذا را برای مشتری می برد یا خود مشتری آن را از روی میز تحویل  بر می دارد.
  4. نوع ظروفی که غذا در آن سرو می شود که آیا از انواع به روز است یا از نمونه های قدیم و معمول است.
  5. نحوه سرو غذا بسیار مهم است که کارکنان سالن بایستی به دقت در این مورد آموزش ببینند زیرا که محصول نهایی شما توسط کارکنان شما به مشتری تحویل می شود و نحوه برخورد پرسنل با مشتریان و پیگیری کردن در خواست های آنها بسیار مهم است.
  6. نوع پوشش کارکنان اعم از پرسنل آشپزخانه ،مسئولین صندوق و تحویل غذا و کارکان سالن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و زیبایی و آراستگی آنها و برخورد آنها هم از جمله مهمترین نکات است.
  7. دیزاین غذا یا همان گارنیش امروزه بسیار اهمیت دارد شاید بیشتر از کیفیت خود غذا.
مجموعه ایی از فعالیت های جانبی که می تواند یک رستوران را بر سر زبانها بیاورد به شرح زیر است:
  • برگزاری مراسم خاص متناسب با ایام سال مثلا مراسمی خاص برای شب یلدا یا نوروز
  • اجرای موزیک زنده
  • نمایش های زنده کمدی
  • استفاده از حضور افراد مطرح و سلبریتی ها
  • هدایای مخصوص کودکان
  • کارت اشتراک های تخفیف دار
  • ارسال هدایا و یا پیام های تبریک به مناسبت روز تولد مشتریان

جانمایی تجهیزات در آشپزخانه امری حیاتی و بسیار مهم است

که سهولت کار پرسنل و به وقت رسیدن غذا را به مشتری تضمین می کند.

همچنین از بهم ریختگی در کار پرسنل و دخالت دو قسمتی که با هم مرتبط نیستند

جلوگیری می کنند و اگر آشپزخانه شما در دید مشتری است جلوه زیبایی به آن می بخشد.

همچنین مشخص کردن تعداد هر دستگاه و تعیین مارک آن مورد بسیار مهمی است

که هم بر روی قیمت فاکتور اولیه مشتری موثر است و در نهایت در خرید مشتری بسیار تاثیر گذار است.

گروه صنعتی زادمن با استفاده از تجارب خود و همچنین بهره گیری از مشاوره سرآشپزهای

مطرح به صورت رایگان اقدام به ارائه مشاوره به مشتریان خود در زمینه راه اندازی کافه

رستوران ،فست فود،رستوران و کافی شاپ می کند.