بورس تجهیزات غذایی:

بورس تجهیزات غذایی:همه مشتریان به دنبال محلی هستند که بتوانند تمامی لوازم و وسایل مورد نیاز خود را برای راه اندازی فست فود ،رستوران و کافی شاپ پیدا کنند.

آنها می خواهند بدون دغدغه و با اطمینان خاطر از قیمت محصولات ،گارانتی و خدمات پس از فروش ،مشاوره رایگان در زمینه راه اندازی کافی شاپ ،رستوران و فست فود اجناس خود را خریداری کنند.

برای مشاهده ویدیو های زادمن در آپارات کلیک کنید.

مهمترین نکته در انتخاب یک مجموعه برای خرید محصولات مورد نظر به شرح زیر است:
  1. توانایی تامین تمامی وسایل مورد نظر برای راه اندازی رستوران و فست فود و کافی شاپ
  2. مجهز بودن مجموعه مورد نظر به کارگاه ساخت هت تولید محصولات سفارشی
  3. قیمت مناسب اجناس
  4. توانایی مجموعه برای ارائه خدمات گارانتی و پشتیبانی و خدمات پس از فروش
  5. توانایی تهیه نقشه های اجرایی برای آشپزخانه از جمله نقشه چیدمان آشپزخانه و نقشه تاسیسات آن
  6. امکان تهیه اجناس دست دوم با گارانتی و قیمت مناسب

شهر اصفهان به دلیل سابقه صنعتی بسیار قدیمی و همچنین وجود شرکت های مختلف صنعتی که امکان خدمت رسانی به مشتریان را در طیف وسیعی دارند از جمله مکان هایی است که مقصد عمده مشتریان خرید دستگاه های رستوران ،فست فود و کافی شاپ می باشد.

برای مشاهده محصولات زادمن کلیک کنید.

گروه صنعتی زادمن که از سال 1387 به طور جدی به مبحث تولید و فروش وسایل آشپزخانه های صنعتی پرداخته است و کارنامه خوبی در این زمینه در تمامی شهر های ایران دارد.از جمله مراکزی است که می تواند خدمات بالا را به بهترین نحو اجرا کند.

از جمله امتیازات تجهیزات آشپزخانه صنعتی زادمن به شرح زیر است:
  1. دارا بودن نمایشگاه تجهیزات با طیف وسیعی از تجهیزات
  2. دارا بودن کارگاه ساخت برای اجرای تمامی موارد مورد نیاز برای هر نوع آشپزخانه صنعتی
  3. دارا بودن گروه طراحی مهندسی برای طراحی نقشه های چیدمان تجهیزات آشپزخانه
  4. دارا بودن گروه خدمات فنی برای پشتیبانی خدمات و ارائه خدمات فنی برای هر نوع دستگاه به صورت مجزا
  5. به روز بودن و امکان تهیه تمامی اقلام مورد نیاز برای اجرای آشپزخانه های صنعتی
  6. دارا بودن گروه های مختلف راه اندازی آشپزخانه برای آموزش انواع منو های مختلف غذایی
  7. دارا بودن انبار مجهز به دستگاه های دست دوم مناسب قیمت رستوران ،فست فود و کافی شاپ
فرایند اجرای پروژه ها در گروه صنعتی زادمن به شرح زیر است:
  1. طراحی اولیه پلان چیدمان تجهیزات آشپزخانه صنعتی با مشاوره گروه راه اندازی و اعمال نظر سرآشپز
  2. تولید و تامین تجهیزات مورد نظز
  3. ارسال بار به محل نصب
  4. حضور کارشناسان فنی برای نصب تجهیزات و تحویل به کارفرما
  5. حضور گروه های سرآشپز جهت استارت اولیه و ارائه منوی غذایی که از پیش تعیین شده