بخش اول:
راه اندازی یک فست فود امری پیچیده و زمان بر است
و نیازمند برسی دقیق تحقیق و صبر و حوصله می باشد.
برای راه اندازی فست فود باید نکات زیر را در نظر گرفت:
پشتکار و صبر و مداومت:
یکی از اصولی ترین موارد راه اندازی یک رستوران فست فود و یا یک کافه می باشد.
برای جا انداختن یک محل کسب و کار جدید به عنوان شغل فست فود زمان و تبلیغات و البته
مدیریت نیاز است.
تحلیل دقیق از انتظارات خود:
این که مدیر یک فست فود یا رستوران دقیقا بداند چه می خواهد,
و چه مشتریانی می خواهد مرد هدف قرار داد مهم است,
زیرا طبق ان بایستی منوی غذای مورد نظر را تنظیم کرد
و دکوراسیون ان را مهیا نماید.
پس در قدم اول بایستی با بررسی دقیق سلایق و علایق خود نسبت به هدف گذاری اقدام
نمود.
برای مشاهده لوازم فست فود کلیک کنید.
تنظیم منوی غذا:
یکی از مهمترین و شاید شناسه کلید موفقیت یک فست فود یا رستوران تهیه ی منوی غذای
متناوب و جدید و همچنین در خود محل کسب و کار می باشد.
به عنوان مثال منوی فلافل یا غذای ساندویچی معمولی در مکان های لوکس شهر از شانس
کمتری برای موفقیت برخوردار است
همانطور که غذاهای لوکس و گران قیمت با دکوراسیون خاص در مناطق ضعیف تر شهر
شانس کمتری برای موفقیت دارند.
منوی بسیار شلوغ و بسیار خلوت هر دو ضعف هستند
چون در اولی مشتری سر در گم در انتخاب غذا است
و همچنین مواد اولیه زیادی بایستی در آشپزخانه مهیا و دور ریز شود
و در حالت دوم که منوی که منوی غذا خلوت باشد.
پس تنظیم منوی غذا یکی از مهمترین موارد در راه اندازی فست فود و رستوران می باشد
مواردی که باید در طراحی منوی غذا در نظر گرفت:
- سلیقه شخصی کارفرما
- توجه به سلیقه افرادی که عمدتا قرار است به رستوران شما مراجعه کنند.
- نوع فضای مغازه که آیا به صورت سالن برای نشستن و سرو غذا است و یا به صورت بیرون بر است
- گرایش روز جامعه که بایستی در نظر گرفت مردم چه غذاهایی را بیشتر استقبال می کنند
انتخاب محل کسب و کار:
یکی دیگر از عوامل موفقیت یک رستوران انتخاب صحیح محل است.
موارد زیر مهمترین نکاتی است که باید در این زمینه در نظر گرفت به شرح زیر است:
- ابعاد متناوب با منوی مورد نظر:
مساحت مغازه بایستی با تجهیزات مورد نیاز همخوانی داشته باشد
تا بتوان بهترین چیدمان را برای انها انجام داد.
- موقعیت محلی مناسب:
در تیدری دی مشتری بودن داشتن جای پارک مناسب نبود,
شاغل مزاحم و پر درسر در اطراف آن زیبایی اطراف مغازه از مهمترین موارد است.
- رعایت ضوابط مورد نیاز بهداشت:
رعایت ضوابطی مانند دیوار کف سرامیک و قابل شستشو داشتن
تهویه و فاضلاب و نور مناسب داشتن ارتفاع سقف بالایی 270 سانت و آب شهری از مهمترین
موارد است.
- ارتفاع سقف:
ارتفاع سقف بلن از مهمترین عوامل جذابیت یک مغازه است
- محل نصب تابلو:
بایستی به گونه ایی باشد که از هر طرف به چشم بیاید و جذابیت و نورانیت خاصی دانسته باشد.
برای مشاهده محصولات لینکلن کلیک کنید.