هاریو V60.قهوه ساز نسل سوم:

ابزار قهوه دمی هاریو V60   ساخت ژاپن برای تهیه قهوه های دمی نسل سوم می باشد.

هاریو وی 60 ابزار ظریف و ساده دم آوری قهوه است.

این ابزار به شما امکان کنترل کامل بر روی عطر و طعم نهایی قهوه  را می دهد.

برای تهیه قهوه با این ابزار شیوه ها و سلیقه های متفاوتی وجود دارد.

در این روش 3 دقیقه زمان لازم داریم که بعد از آن 284 گرم قهوه در فنجان داریم.

واژگان کلیدی:هاریو وی 60. آسیاب قهوه. ترازو دیجیتال. فیلتر قهوه. ماگ قهوه.

برای مشاهده آسیاب قهوه کلیک کنید.

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه با وی60

V60 هاریو .وی60

فیلتر مناسب برای وی

21گرم قهوه آسیاب شده

آب جوش با دمای 96 درجه سانتی گراد

زمانسنج، فنجان یا ماگ، ترازو دیجیتال

تهیه قهوه با V60.وی 60

ابتدا فیلتر کاغذی را برای جلوگیری از انتقال طعم کاغذ به قهوه، کمی خیس کنید.

برای این کار بهتر است وی 60، همراه با فیلتر آن را، بر روی فنجان یا ظرف تهیه قهوه بگذارید

و با مقداری آب جوش، هم فیلتر را خیس کنید و هم فنجان را گرم کنید.

برای جلوگیری از سر ریز شدن قهوه درون فنجان یا ظرف، بهتر است

از ظرف شیشه ای استفاده کنید.

فیلتر پس از خیس شدن به بدنه وی 60 می چسبد.

پودر قهوه را روی ترازو بگذارید قهوه مورد نیاز برای هر فنجان 21 گرم است.

اگر ترازو ندارید، سه قاشق تقریبا برابر 121 گرم است.

باید اندازه قهوه آسیاب شده درشت تر از نمک سفره باشد.

مرکز قهوه را با دست کمی گود کنید. آب جوش را به قهوه اضافه کنید.

در این مرحله ابتدا با ریختن آب، یکبار روی تمام قهوه را بپوشانید

و سپس 15 ثانیه صبر کنید تا قهوه شکوفه کند

(30 ثانیه آب بریزید و 15 ثانیه دست نگه دارید).

قهوه شروع به بالا آمدن،کف کردن و حباب حباب شدن می کند.

البته این ویژگی در قهوه های تازه تر بهتر قابل مشاهده است.

برای مشاهده اسکیل چیست کلیک کنید.

شکفتن و حباب شدن قهوه:

برای دم آوری و استخراج بهتر، آب را به آرامی هر 10 الی 15 ثانیه به صورت دورانی به قهوه بیافزایید.

تکه های قهوه روی آب معلق می شود، آب را روی آنها نیز بریزید.

اگر ترازو دارید تا ترازو به 284 گرم نرسیده، از ریختن آب دست نکشید.

افزودن دورانی آب:

دم آوری با وی 60 در این روش، حدود سه دقیقه زمان نیاز دارد

و در انتها شما حدود 284 گرم نوشیدنی خواهید داشت.

پس از اتمام کار فیلتر را دور بریزید.

برای مشاهده محصول آسیاب قهوه مجیک کلیک کنید.

دیگر روش های تهیه قهوه با وی 60

پیشنهاد اول:
  • 29 گرم پودر برای 440 میلی لیتر قهوه
  • قهوه آسیاب شده سایز متوسط و یا ریزتر

اول خیس کنید و 45 ثانیه دست نگه دارید دمای آب 95-96 درجه فیلتر را قرار دهید

و قهوه را در داخل آن بریزید.

سپس با تکان دادن وی 60، سطح قهوه را صاف و فضای خالی ما بین آن را پر کنید.

یکبار کل قهوه را خیس کنید و 45 ثانیه صبر کنید و دوباره از مرکز شروع به آب ریزی کنید.

پیشنهاد دوم:

24 گرم پودر برای 330 میلی لیتر قهوه
آسیاب ریزتر از نمک سفره
دما بین 95 – 96 درجه سانتی گراد
30 میلی لیتر آب برای مرحله ابتدایی بریزید
30 تا 50 ثانیه صبر کنید
زمان کل 2.15 تا 2.35 ثانیه

پیشنهاد سوم:

27 گرم پودر برای 414 میلی لیتر قهوه
سایز آسیاب قهوه متوسط ریز
دمای 94 درجه سانتیگراد
یکبار آب بریزید و 30 تا 45 ثانیه صبر کنید
مدت زمان سه دقیقه بیشتر نشود

پیشنهاد چهارم:

21 گرم پودر برای برای 266 میلی لیتر قهوه
آسیاب ریزتر از نمک سفره
هر استراحت 30 ثانیه
زمان کل 2.30 ثانیه
دما 90 تا 96 درجه سانتیگراد

پیشنهاد پنجم:

24 گرم قهوه برای 390 میلی لیتر
سایز آسیاب متوسط درشت
دما بین 91 تا 96 درجه سانتیگراد
یکبار خیس کنید و سپس هر 20 الی 30 ثانیه 50 میلی لیتر آب بیافزایید.

در این روش بسیار ارام آب را بریزید به طوری که زمان شما بیش از 2.30 ثانیه تا 3.30 ثانیه

باشد.

فیلتر مناسب برای وی 60
21 گرم قهوه آسیاب شده
آب جوش با دمای 96 درجه سانتی گراد
زمانسنج، فنجان یا ماگ، ترازودیجی تال

تهیه قهوه با وی 60

ابتدا فیلتر کاغذی را برای جلوگیری از انتقال طعم کاغذ به قهوه، کمی خیس کنید.

برای این کار بهتر است وی 60، همراه با فیلتر آن را، بر روی فنجان یا ظرف تهیه قهوه بگذارید

و با مقداری آب جوش، هم فیلتر را خیس کنید و هم فنجان را گرم کنید.

برای جلوگیری از سر ریز شدن قهوه درون فنجان یا ظرف، بهتر است از ظرف شیشه ای استفاده کنید.

فیلتر پس از خیس شدن به بدنه وی 60 می چسبد.

پودر قهوه را روی ترازو بگذارید قهوه مورد نیاز برای هر فنجان 21 گرم است.

اگر ترازو ندارید، سه قاشق تقریبا برابر 121 گرم است.

باید اندازه قهوه آسیاب شده درشت تر از نمک سفره باشد.

مرکز قهوه را با دست کمی گود کنید. آب جوش را به قهوه اضافه کنید.

در این مرحله ابتدا با ریختن آب، یکبار روی تمام قهوه را بپوشانید

و سپس 15 ثانیه صبر کنید تا قهوه شکوفه کند (30 ثانیه آب بریزید و 15 ثانیه دست نگه دارید).

قهوه شروع به بالا آمدن،کف کردن و حباب حباب شدن می کند.

البته این ویژگی در قهوه های تازه تر بهتر قابل مشاهده است.

شکفتن و حباب شدن قهوه:

برای دم آوری و استخراج بهتر، آب را به آرامی هر 10 الی 15 ثانیه به صورت دورانی به قهوه بیافزایید.

تکه های قهوه روی آب معلق می شود، آب را روی آنها نیز بریزید.

اگر ترازو دارید تا ترازو به 284 گرم نرسیده، از ریختن آب دست نکشید.

افزودن دورانی آب:

دم آوری با وی 60 در این روش، حدود سه دقیقه زمان نیاز دارد

و در انتها شما حدود 284 گرم نوشیدنی خواهید داشت.

پس از اتمام کار فیلتر را دور بریزید.

همچنین برای مشاهده دستگاه اپرسو ساز کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *