بخش اول:
راه اندازی یک فست فود امری پیچیده و زمان بر است
و نیازمند برسی دقیق تحقیق و صبر و حوصله می باشد.
برای راه اندازی فست فود باید نکات زیر را در نظر گرفت:
پشتکار و صبر و مداومت:
یکی از اصولی ترین موارد راه اندازی یک رستوران فست فود و یا یک کافه می باشد.
برای جا انداختن یک محل کسب و کار جدید به عنوان شغل فست فود زمان و تبلیغات و البته
مدیریت نیاز است.
تحلیل دقیق از انتظارات خود:
این که مدیر یک فست فود یا رستوران دقیقا بداند چه می خواهد,
و چه مشتریانی می خواهد مرد هدف قرار داد مهم است,
زیرا طبق ان بایستی منوی غذای مورد نظر را تنظیم کرد
و دکوراسیون ان را مهیا نماید.
پس در قدم اول بایستی با بررسی دقیق سلایق و علایق خود نسبت به هدف گذاری اقدام
نمود.
برای مشاهده لوازم فست فود کلیک کنید.
تنظیم منوی غذا:
یکی از مهمترین و شاید شناسه کلید موفقیت یک فست فود یا رستوران تهیه ی منوی غذای
متناوب و جدید و همچنین در خود محل کسب و کار می باشد.
به عنوان مثال منوی فلافل یا غذای ساندویچی معمولی در مکان های لوکس شهر از شانس
کمتری برای موفقیت برخوردار است
همانطور که غذاهای لوکس و گران قیمت با دکوراسیون خاص در مناطق ضعیف تر شهر
شانس کمتری برای موفقیت دارند.
منوی بسیار شلوغ و بسیار خلوت هر دو ضعف هستند
چون در اولی مشتری سر در گم در انتخاب غذا است
و همچنین مواد اولیه زیادی بایستی در آشپزخانه مهیا و دور ریز شود
و در حالت دوم که منوی که منوی غذا خلوت باشد.
پس تنظیم منوی غذا یکی از مهمترین موارد در راه اندازی فست فود و رستوران می باشد
مواردی که باید در طراحی منوی غذا در نظر گرفت:
- سلیقه شخصی کارفرما
- توجه به سلیقه افرادی که عمدتا قرار است به رستوران شما مراجعه کنند.
- نوع فضای مغازه که آیا به صورت سالن برای نشستن و سرو غذا است و یا به صورت بیرون بر است
- گرایش روز جامعه که بایستی در نظر گرفت مردم چه غذاهایی را بیشتر استقبال می کنند
انتخاب محل کسب و کار:
یکی دیگر از عوامل موفقیت یک رستوران انتخاب صحیح محل است.
موارد زیر مهمترین نکاتی است که باید در این زمینه در نظر گرفت به شرح زیر است:
- ابعاد متناوب با منوی مورد نظر:
مساحت مغازه بایستی با تجهیزات مورد نیاز همخوانی داشته باشد
تا بتوان بهترین چیدمان را برای انها انجام داد.
در تیدری دی مشتری بودن داشتن جای پارک مناسب نبود,
شاغل مزاحم و پر درسر در اطراف آن زیبایی اطراف مغازه از مهمترین موارد است.
- رعایت ضوابط مورد نیاز بهداشت:
رعایت ضوابطی مانند دیوار کف سرامیک و قابل شستشو داشتن
تهویه و فاضلاب و نور مناسب داشتن ارتفاع سقف بالایی 270 سانت و آب شهری از مهمترین
موارد است.
ارتفاع سقف بلن از مهمترین عوامل جذابیت یک مغازه است
بایستی به گونه ایی باشد که از هر طرف به چشم بیاید و جذابیت و نورانیت خاصی دانسته باشد.
برای مشاهده محصولات لینکلن کلیک کنید.