
وافل ساز حبابی (bubble) از جمله دستگاه های مورد استفاده در کافه تریا می باشد. در اصل وافل یک نوع بیسکویت است که منشا آن کشور فرانسه می باشد.
وافل حبابی عموما به عنوان نان بستنی استفاده می شود. به اینصورت که پس از اینکه نان وافل حبابی پخته شد آن را به صورت یک قیف مخروطی لوله می کنند. سپس داخل آنرا با بستنی، شکلات، میوه یا آجیل پر میکنند و در نهاین یک قیف بستنی بسیار شکیل به وجود می آید.
شاید قیف مخصوص کرپ ساز برای شما جذاب باشد.
قابلیت چرخش 180 درجه که در وافل ساز حبابی در نظر گرفته شده است، سبب پخت هر چی بهتر دو طرف وافل می شود. همچنین وقتی در هنگام پخت قالب چرخیده می شود سبب شده مواد داخل حفره های بادکنکی وارد شده و در نهایت یک وافل شکیل به شما ارائه دهد.
ابتدا مواد اولیه وافل که عبارتست از:
با توجه به دستور پخت مورد نظر مخلوط کرده. بایستی دستگاه وافل را از قبل روشن نموده باشید و بروی حرارت حدود 200 درجه تنظیم کنید تا بخوبی داغ شود.
سپس با اسپری روغن، بر روی سطح قالب های وافل لایه نازکی از روغن بپاشید. اگر اسپری روغن در دسترس نیست می توانید از یک قلمو سیلیکونی برای این کار استفاده کنید.
در نهایت به وسیله قیف وافل یا ملاقه مواد را به آرامی داخل قالب ریخته. توجه داشته باشید که یک لایه نازک از مواد را بریزید. در غیر اینصورت بعد از پخت وافل، اضافه های آن از کناره های قالب بیرون می زند.
در نهایت می توانید روی وافل خود را با انواع سس های شکلاتی و میوه و آجیل تزئین کنید.
جهت دیدن طرز تهیه وافل حبابی کلیک کنید.
لطفا جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی کالا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.