
کباب سیخ گیر دستی از جمله وسایل مورد نیاز برای هر آشپزخانه ایی است. سیخ کردن کباب یکی از کارهای مشکلی است که نیاز به مهارت خاصی دارد. برخی از افراد ترجیح می دهند این کار را با دست انجام دهند، اما سیخ گرفتن کباب کوبیده به روش حرفه ایی کاری مشکل است.
شاید دستگاه کباب سیخ گیر برای شما جذاب باشد.
اگر گوشت کباب کوبیده به خوبی سیخ گرفته نشده باشد، بعد از پخت ظاهر بدی پیدا می کند. همچنین ممکن است در هنگام پخت بر روی منقل، گوشت از سیخ جدا شده و موجب ریختن کباب بشود.
وقتی با دست کباب را سیخ می کنید، ممکن است در جاهایی از سیخ گوشت نازک یا بسیار کلفت شود. در هر دو حالت در هنگام پخت کباب موجب ریزش کباب می شود.
نکته مهم دیگر این است که حتما مایه کباب کوبیده را قبل از سیخ گرفتن در یخچال نگهداری کنید. زیرا گوشت سرد چسبندگی بهتری داشته و از ریختن آن در حین سیخ گرفتن جلوگیری می شود. البته ترکیب خود گوشت نیز درکیفیت کباب بسیار موثر است.
این وسیله ارزان قیمت به راحتی می تواند کار شما را در زمینه سیخ گرفتن کباب آسان کند. البته کباب سیخ گیرهای دستی هم انواع مختلفی دارد که قیمت هر کدام متفاوت است. البته از نظر کارآیی نیز با هم متفاوت هستند.
سیخ مناسب کباب کوبیده بایستی از جنس استیل باشد. سیخ های دیگر موجب چسبندگی کباب به سیخ می شود. همچنین پهنای استاندارد سیخ 2 سانتیمتر می باشد.
لطفا جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی کالا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.