چرا باید در همبرگر فروشی ها از توستر استفاده کرد:

تا حالا به همبرگر های برخورد کرده اید که وقتی می خواهید آن ها را میل نمایید

نان آن ها خمیر شده و حالت له شده به خود گرفته و نان طعم بدی می دهد دلیل ان است

که رطوبت مواد موجود در همبرگر به داخل نان نفوذ کرده

و سبب بد شکل شدن و بد طعم شدن ان می شود.

همچنین به دلیل انکه داخل نان همبر گر برشته و پخته نیست طعم خوبی ندارد.

بنا بر این بایستی به روشی داخل و خارج نان را برشته کرد

تا علاوه بر جلوگیری از نرم شدن ان پس از قرار گرفتن مواد داخل ان صعم ان را ارتقا داد.

دستگاهی که برای این کار مورد استفاده است

تستر (toaster) نان است این دستگاه دارای یک ریل متحرک است

که از زیر و رو توسط المنت حرارت می بینند و نانی که داخل ان قرار می گیرد

پس از عبور از این ریل کاملا برشته شده تغییر رنگ به سمت قهوه ایی روشن داده و ترد

می شود.

برای مشاهده محصول تستر کلیک کنید.

توستر ها بر دو گونه اند:
  • تستر های نان صبحانه یا نان اسنک
  • تستر نان همبرگر
توستر های نان همبرگر نیز خود دو دسته اند:
  • تستر های افقی
  • تسترهای عمودی

در توستر های افقی ریل حالت خوابیده و افقی دارد

و نان از یک طرف وارد شده و از طرف دیگر خارج می شود

ولی در توستر های عمودی ریل از بالا به پایین می آید و جای کمتر می گیرد.

برای تست کردن نان همبرگر ان را از وسط به دو نیم کرده و دو نصفه نان را داخل توستر

قرار می دهد تا هو زیر و هو داخل نان برشته و آماده شود.

از بهترین برند های توستر می توان به :
  • پرینس کسل
  • انویل
  • هتکو تور اشاره کرد.

برای مشاهده ویدیوی تستر آنویل کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *