قهوه ساز ، کلمه ای نیست که بتوان به یک نوع دستگاه خاص اشاره کرد ، بلکه انواع مختلفی از دستگاهها و تعداد بسیاری از روشهای عصاره گیری قهوه را شامل میشود. زمانی که شما کلمۀ قهوه ساز را به کار میبرید باید نوع دستگاه و یا روش عصاره گیری را مشخص کنید. مثلا بهتر است بگویید قهوه ساز اسپرسو ، قهوه ساز کمکس و یا قهوه ساز ترک . بدین روش مشخص میکنید که چه دستگاههایی برای عصارهگیری قهوه در کافه و یا منزل نیاز دارید.
![قهوه ساز صنعتی](http://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-8.webp)
قهوه ، امروزه در قرن 21 به شدت محبوب شده است، آنقدر که در هر خیابان و حتی کوچه ، قهوه فروشیهای مختلف باز شدهاند و حتی سوپر مارکتها نیز اقدام به فروش قهوۀ اسپرسو میکنند. علاوه بر تنوع بسیار زیاد دانههای قهوه ، روشهای عصاره گیری و دستگاههای عصاره گیری قهوه نیز بسیار متنوعاند. البته نیاز نیست قهوه نوشی را برای خودتان سخت کنید، بلکه آنچه که نیاز است را بیاموزید و تهیه کنید.
برای اینکه بدانید چگونه قهوه بهتری عصاره گیری کنید ، مطلب عصاره گیری قهوه خوش عطر و طعم چگونه انجام می شود؟ را مطالعه نمایید.
چنانچه قصد راه اندازی کافه و قهوه فروشی دارید و نمیدانید که باید چه دستگاهها و لوازمی بخرید با ما تماس بگیرید. شمارههای تماس پایین سایت درج شدهاند.
![قهوه ساز صنعتی](http://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-2.webp)
به دستگاه اسپرسو ساز ، اسپرسو ماشین میگویند. بهتر است تعریف ماشین را بررسی کنیم : دستگاه یا ماشین به ابزاری شامل یک یا چند جزء گفته میشود که از انرژی برای انجام کاری مطلوب استفاده میکند. اسپرسو ماشینهای امروزی از برق برای داغ کردن و پمپ آب داغ روی قهوه فشرده شده استفاده میکنند. برخی اسپرسو ماشینهای قدیمی از گاز و برق استفاده می کردهاند.
ماشینها از منبع انرژی تغذیه میکنند و انرژی دریافتی را صرف انجام فرآیند از پیش تعیین شده برای دستیابی به هدف معین میکنند. برخی قهوه ساز ها مانند اسپرسو ماشین ، در دسته ماشینها جای میگیرند و برخی دیگر در دسته ابزارها. اصولا زمانی که اسم از ماشین به میان میآید، فناوری ساخت ، سختی ساخت و قیمت بالایی دارند.
![قهوه ساز صنعتی](http://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-3.webp)
قهوه ساز ها و انواع روشهای عصاره گیری به طور خلاصه
انواع روشهای عصاره گیری قهوه که در کافه میتوانید از آنها استفاده کنید را برایتان توضیح دادهایم. در کافههای حرفهای انواع روشهای عصاره گیری قهوه درون منو نوشته شدهاند.
قهوه ساز های اسپرسو و انواع اسپرسو ماشینهای صنعتی ، نیمه صنعتی و خانگی
اسپرسو ماشین با جذب انرژی الکتریسیته و تبدیل آن به انرژی حرارتی، شرایط مورد نیاز برای عصاره گیری قهوه را فراهم میکند.
اسپرسو یکی از محبوبترین روشهای عصاره گیری قهوه است که دستگاههای مختلفی برای عصاره گیری آن ساخته شدهاند. اسپرسو ماشینها در طراحیهای خود از زمان اختراع تا به امروز، روز به روز پیچیدهتر شدهاند و انواع فناوریهای حاصل از علم مهندسی و دانش قهوه به آنها افزوده شدند. دستگاه های صنعتی که از قدرت بالایی برخوردار هستند و به آب شهری (دستگاه سختی گیر و یا تصفیه آب) متصل می شوند .
![قهوه ساز های صنعتی](http://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-7.webp)
امروزه میبینیم برخی از اسپرسو ماشینها به موبایلها متصل میشوند تا با بالاترین دقت، بهترین عصاره گیری ممکن را از قهوههای تخصصی انجام دهیم. . این دستگاه ها توانایی آن را دارند که به صورت مداوم کار کنند و در یک مغازه قهوه فروشی به مشتریان خدمات بدهند.
اسپرسو ماشینهای قدیمی ماننند سماور ها ، آب را با سوختن گاز یا دیگر انرژیهای فسیلی گرم میکرده اند. پمپ آنها به صورت دستی و اهرمی بوده که توسط باریستا این اهرم محکم به پایین کشیده میشده است تا آب داغ با فشار روی سطح قهوه عبور کند. اما امروزه اهرم ، جای خودش را به پمپ برقی داده است و سوخت های فسیلی ، با المنت های برقی جایگزین شده اند.
اسپرسو ساز های نیمه صنعتی ، از توانایی و قدرت کار کردن خوبی در حد خودشان برخوردارند ولی به صورت دستی مخزن آب آنها پر میشود. در کل دستگاههای نیمه صنعتی قدرتی میانۀ صنعتی و اسپرسو ساز خانگی دارند. اسپرسو ساز های خانگی هم مناسب منازل و ادارهها هستند تا چند فنجان قهوه در روز خودتان عصاره گیری کنید. البته اصطلاح اسپرسو ساز نیمه صنعتی یک نوع اصطلاح بازاری برای فروش بهتر است. قدرت پمپ و المنت اسپرسو ساز صنعتی و کیفیت قطعات آن با این نوع اسپرسو ساز ها برابر نیستند.
به طور کلی ، اسپرسو به نوشیدنی قهوهای گفته میشود که مقدار حدود 14 تا 18 گرم قهوه ، درون یک فیلتر استیل به نام پرتافیلتر ریخته و فشرده میشود. (پرتافیلتر یعنی فیلتر قابل حمل portable filter ) سپس این پرتافیلتر زیر دستگاه بسته میشود و آب با فشار حدود 9 بار از روی قهوه فشرده شده عبور میکند تا حدود 60 میلی لیتر قهوه عصاره گیری شده بدست آید. (مقایسه کنید با فشار آب شهری که حدود 2 بار است) . این رد شدن آب داغ با فشار از روی قهوه عصاره گیری شده ، باعث می شود که یک فوم به نام کرما روی اسپرسو تشکیل شود.
![قهوه ساز صنعتی](http://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-5.webp)
تفاوت قهوه ساز و اسپرسو ساز های خانگی و صنعتی
- قهوه ساز های خانگی، حتی آن مدلهای تمام اتوماتیم خانگی، ضعیف تر و ارزان قیمت تر از قهوه ساز های صنعتی هستند.
- قهوه ساز های صنعتی برای کسب درآمد در کافه ها و استفادۀ مداوم ساخته شده اند. اسپرسو ماشین های صنعتی به عنوان کالای سرمایه ای شناخته می شوند. یعنی می توانید اسپرسو ماشین صنعتی دست دوم بخرید و یا از خودتان به قیمت دست دوم به فروش برسانید، ولی اصولا کسی به دنبال اسپرسو ساز های خانگی دست دوم نمی رود.
- ظاهر اسپرسو ساز های خانگی به شدت تنوع دارد تا هر کسی بتواند با توجه به دکوراسیون آشپزخانه و خانه اش آن را خریداری کند. قهوه ساز می تواند در آشپزخانه به شدت در دید قرار گیرد. قهوه ساز را نمی توان مانند بسیاری از دستگاه ها داخل کابینت قرار داد و هنگام استفاده آن را بیرون آورد، بلکه قهوه ساز همیشه باید در دسترس باشد.
- قهوه ساز های خانگی در مدل ها و برند های زیادی به خصوص آنهایی که ساخت چین هستند، وجود دارند. اغلب این دستگاه ها از یک نوع قطعات داخلی برخوردار هستند و فقط ظاهر آنها متفاوت است.
- قهوه ساز های خانگی ، با قطعات قیمت مناسب و تولید انبوه ساخته می شوند. اغلب قهوه ساز های خانگی ، توسط تولید کنندگان با هدف فروش هر چه بیشتر به عموم مردم با قیمت کمتر است. تولید انبوه با قطعاتی که به صورت انبوه ساخته می شوند، قیمت دستگاه را به شدت کم می کند. به همین دلیل عصاره گیری قهوه ساز های خانگی نمی تواند به کیفیت اسپرسو ماشین های صنعتی باشد.
- قهوه ساز های صنعتی دارای بویلر (مخزن آب جوش) یکی الی چند عدد هستند. Single boiler یا multi boiler
- قهوه ساز های خانگی مخزن آب جوش بسیار کوچکی دارند که آب با گذر سریع از این مخزن و لوله ها سریعا داغ می شود. به همین دلیل توانایی عصاره گیری مداوم قهوه را ندارد.
- قهوه ساز های خانگی با هدف کم شدن هزینۀ تولید، کم شدن هزینۀ حمل و نقل کالا، کم جا گرفتن در خانه و آشپزخانه و عدم نیاز به قطعات زیاد، کوچک ساخته می شوند. ولی اسپرسو ماشین های صنعتی جای زیادی اشغال می کنند.
- قهوه ساز های خانگی ، به شدت برند های تقلبی دارند. برای مثال برند نوا که معروف است، در برند های تقلبی ندوا ، نوادا و … وجود دارد. چرا ساخت قهوه ساز های خانگی پیچیدگی و فناوری و هزینه آن چنان خاصی ندارد.
![قهوه ساز صنعتی](http://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-4.webp)
انواع روشهای تهیه قهوه دمی
قهوه دمی به انواعی از روشها و دستگاههای عصاره گیری قهوه گفته میشود که شامل کمکس ، V60 (وی60) ، اروپرس ، کالیتا ، سایفون و … گفته میشود. این قهوهها از محبوبیت خاصی برخوردارند و تنوع دستگاه ها و پیچیدگیهای ویژه عصاره گیری را دارا هستند. قهوههای دمی هر کدام دستگاه مخصوص خود را دارند و اصولا به نام دستگاه خودشان شناخته میشوند. مثلا قهوه کمکس نام همان دستگاه کمکس است. در منوی کافه ها به ویژه کافه هایی که به صورت تخصصی در زمینه قهوه فعالیت دارند، انواع قهوه های دمی را می توانید تست کنید.
قهوه های دمی را به دوستانی به تنوع عطر و طعم های قهوه و لذت بردن از قهوه علاقه مند هستند، به شدت پیشنهاد می کنیم. عصاره گیری قهوه های دمی حدود 4 دقیقه طول می کشند و مانند اسپرسو زود آماده نمی شود، به همین دلیل قهوه دوستان به آرامی از فرآیند عصاره گیری قهوه و نوشیدن آن بشدت لذت می برند.
![کمکس عصاره گیری قهوه دمی](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2024/12/عصاره-گیری-قهوه-1.webp)
![](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2024/12/عصاره-گیری-قهوه-5.webp)
![عصاره گیری قهوه وی 60](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2024/12/عصاره-گیری-قهوه-7.webp)
انواع روشهای تهیه قهوه سرد :
قهوه های سرد به صورت قوطی های بسته بندی پلاستیکی و شیشه ای و فلزی در کافه ها و حتی سوپرمارکت ها یافت می شوند. یه طور خلاصه قهوه های سرد در مدت زمان زیادی چند ساعت ( 6 ساعت، 8 و حتی 24 یا 48 ساعت) با آب سرد عصاره گیری می شوند. این دمای آب می تواند ترکیب آب و یخ یعنی 0 درجه سانتی گراد یا دمای یخچال باشد. قهوه های سرد ماندگاری بیشتری دارند و می توان آن ها را درون قوطی های پلاستیکی ، شیشه ای ، فلزی و … بسته بندی کرد. چون قهوه های سرد زمان عصاره گیری بالایی دارند، کافئین بشدت بالایی نیز دارا هستند.
![](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/کلد-برو-1.jpg)
![](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/کلد-برو-2.jpg)
قهوه ترک :
قهوه ترک از سنتی ترین روش های عصاره گیری قهوه است. به صورت سنتی قهوه باید به ریز ترین درجه ممکن به صورت آرد آسیاب شود. آب درون جذوه ریخته می شود و قهوه روی آن ریخته می شود. جذوه را روی شعله گاز یا زغال یا شن داغ قرار می دهند تا کم کم قهوه ، کف کند. سپس جزوه را روی شعله بر میدارند و درون فنجان می ریزند. قهوه ترک ، هنوز هم که هنوز است با پیشرفت روش های عصاره گیری قهوه ، همچنان محبوب است و در کافه ها مشتریان خاص خودش را داراست.
![](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ترک-2.jpg)
![](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ترک-1.jpg)
انواع دستگاههای اتوماتیک عصاره گیری قهوه :
دستگاه های اتوماتیک قهوه ، برای منازل ، مکان های عمومی و کافههای زنجیره ای طراحی شده اند. این دستگاهها در شعبه های مک دونالد ، استارباکس و مکان های عمومی استفاده می شوند. دستگاه های اتوماتیک ویژه منازل و اداره ها نیز وجود دارند که توانایی عصاره گیری و آماده سازی نوشیدنی های قهوه مانند اسپرسو ، لاته ( همراه با شیر ) ، کاپوچینو ، موکا و … دارند.
![](http://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-تمام-اتوماتیک.jpg)
راهنمای خرید قهوه ساز تمام اتوماتیک صنعتی و خانگی : دستگاه های اتوماتیک عصاره گیری قهوه انواع مختلفی دارند. برخی از آنها با کپسول قهوه کار می کنند و فقط کافیست کپسول را درون آنها بگذارید. برخی دیگر دانه های قهوه را در مخزن دستگاه میریزید و خودش آسیاب می کند و عصاره گیری انجام می دهد. برخی مخزن شیر دارند تا نوشیدنی های همراه با شیر را آماده کنند. برخی دیگر مخزن هایی مانند پودر یا سس شکلات ، وانیل و دیگر افزدونی ها را دارند تا تنوع نوشیدنی بیشتری داشته باشند.
این قهوه ساز ها همچنین ممکن است برای دستگاه های آماده سازی اتوماتیک قهوه های دمی نیز ساخته شوند.
![](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-تمام-اتوماتیک.webp)
![](https://www.zadman.ir/wp-content/uploads/2019/02/قهوه-ساز-اتوماتیک-خانگی.webp)
نکات خرید قهوه ساز مناسب برای کافه و رستوران
- سعی کنید به قیمت و کیفیت آن دستگاه دقت کنید. اگر خودتان به این مسأله آگاه نیستید، از یک تکنسین و یا کافه دار آگاه کمک بگیرید. هنگام خرید دستگاه نو شاید این مورد آنچنان لازم نباشد اما برای خرید قهوه ساز دست دوم حتما باید تکنسین و فرد آگاه نظر خودش را اعلام کند. همانطور که هنگام خرید خودروی کارکرده از یک کارشناس کمک می گیرید، برای خرید وسایل گران قیمت دست دوم هم همین کار را انجام دهید.
- از فروشنده بخواهید که برای دستگاه نو حتما فاکتور معتبر فروش و کارت گارانتی به شما بدهد. برای دستگاه دست دوم هم حتما 48 ساعت مهلت فسخ قرارداد و تست دستگاه به شما بدهد. یک قرار داد مطمئن از ضرر دیدن شما جلوگیری میکند. سعی کنید هنگام خرید فاکتور و کارت گارانتی یا قرار داد خرید داشته باشید.
- سال ساخت اسپرسو ماشین بسیار مهم است. به صحت برچسب و پلاک فلزی داخل اسپرسو ساز دقت کنید. داخل اسپرسو ساز ها یک برچسب از جنس مقاوم یا یک پلاک فلزی (اغلب پلاک فلزی) موجود است که اطلاعات و شماره مدل و سال ساخت دستگاه روی آن هک شده است. هنگام خرید اسپرسو ماشین به سال ساخت آن دقت کنید. ممکن است برخی اسپرسو ساز ها نو باشند، ولی چند سال در انبار های داخلی یا خارج از کشور مانده باشند. هم چنین برخی
- تا جای ممکن سعی کنید دستگاه های ارزان قیمت چه نو و چه دست دوم را خریداری نکنید. دستگاه های نو ارزان قیمت از قطعات مناسبی برخوردار نیستند. دستگاه های دست دوم ارزان قیمت هم ممکن ضرر زیادی در طول زمان بابت خرابی به شما وارد کنند. فراموش نکنید که پنیر مفت در تله موش است ، فکر نکنید چون دستگاه ارزان قیمت میخرید ، سود خوبی کسب خواهید کرد.
- سایز پرتافیلتر مهم است. 51 یا 53 یا 57
- تا جای ممکن سعی کنید دستگاه اسپرسو ساز های استوک را خریداری نکنید. این دستگاه ها اغلب ضایعات و دستگاه های به درد نخور در کشور های اروپایی هستند که به سمت دبی برای فروش به کشور های کم بضاعت ارسال می شوند. دستگاه های استوک شاید قیمت مناسبی داشته باشند، ولی برایتان عمر نخواهند کرد.
- هنگام خرید اسپرسو ماشین باید برای آن یک سختی گیر و یا بهتر است تصفیه آب خریداری کنید. آب تصفیه شده شهری اگر چه قابل آشامیدن است ولی سختی و املاح زیادی دارد و می تواند به بویلر اسپرسو ماشین آسیب وارد کند. وجود سختی گیر لازم است ولی دستگاه تصفیه آب بسیار بهتر است.
- هنگام خرید اسپرسو ماشین دست دوم دقت کنید حتما سرویس شده و رسوب زدایی یا همان اسید شویی شده باشد.
- اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بودن اسپرسو ماشین ها در قیمت نهایی آن تأثیر گذار است. اسپرسو ماشین نیمه اتوماتیک ، اسپرسو ماشینی است که دارای پمپ است و لازم نیست که با کشیدن اهرم آن ، آب را روی قهوه پمپاژ کنید. فقط این دستگاه دارای یک دکمه قطع کن و وصل کن پمپ آب است و شخص باید پشت دستگاه بایستد و هنگام اتمام عصاره گیری خودش دکمه دستگاه را قطع کند.
اسپرسو ساز اتوماتیک دارای چند دکمه قابل تنظیم زمان عصاره گیری قهوه است. این نوع دستگاه ها دارای فلومتر هستند تا میزان آب خروجی را محاسبه کنند. برای هر دکمه، عصاره گیری قهوه را تنظیم کنید تا بر اساس حجم خروجی آب داغ ، پمپ خاموش و روشن شود.
دستگاههای اهرمی دارای پمپ آب نیستند و با پایین کشیدن اهرم ، فشار لازم به آب داغ وارد میشود. درون استوانه بالای اهرم هد گروپ ، آب داغ قرار می گیرد و بالای آن پیستون و فنر قرار دارد تا اهرم آرام بالا و پایین شود. این دستگاه ها امروزه کم پیدا می شوند و به دلیل زحمت زیاد کشیدن اهرم ، توسط باریستا ها کمتر پذیرفته می شوند. شاید از نظر بصری برای مردم عصاره گیری با این دستگاه ها جذابیت داشته باشد، ولی باز هم آنقدر حرکات دستگاه و جذابیت آن باعث نمی شود که اسپرسو ساز اهرمی خریداری کنند. امروزه بیشترین اسپرسو ساز های اهرمی در ایتالیا وجود دارند. جایی که از قدیم این نوع اسپرسو ساز ها را مردم مشاهده می کردند که در کافه ها وجود دارند.
- سینگل بویلر ، دبل بویلر و یا مولتی بویلر بودن اسپرسو ماشین در قیمت نهایی آن بشدت تأثیر گذار است. در کل بویلر یا همان مخزن آب داغ اسپرسو ماشین ها به صورت سینگل بویلر ( یک مخزن آب جوش بخار ) ، دبل بویلر (یک مخزن آب جوش جدا برای آب داغ و یک مخزن) ، مولتی بویلر ( چند بویلر برای حفظ ثبات دمای آب عصاره گیری قهوه) هستند.
اسپرسو ماشینهای مولتی بویلر برای عصاره گیری قهوه های تخصصی مورد نیاز هستند. دمای آب قهوه و ثبات آن در عصاره گیری قهوه های دمی بسیار مهم هستند. درست است که در اسپرسو ماشین های سینگل بویلر آب داغ است ولی این دما می تواند در محدودۀ 88 تا 96 درجه سانتی گراد در زمان شلوغی و خلوتی متغیر باشد. اسپرسو ماشین مولتی بویلر این امکان را فراهم می کند که دمای آب داغ درست آن چیزی باشد که تنظیم می کنید. همچنین در این دستگاه ها می توانید دمای بخار و آب جوش را هم تنظیم کنید.
در اسپرسو ماشین های سینگل بویلر برای تنظیم دمای آب باید به فناوری ساخت آن مراجعه کنید که دارای پنل دیجیتال هستند و یا باید با پیچ و هر چیز دیگری آن را تنظیم کنید.
- دستگاههای مولتی پمپ ، افت فشار عصاره گیری قهوه را از بین میبرند. زمانی که بخواهید با یک پمپ معمولی از هر دو گروپ دستگاه عصاره گیری انجام دهید، افت فشار را شاهد خواهید بود. همچنین دستگاه های مولتی پمپ این قابلیت را دارند که هنگام عصاره گیری بتوانید مقدار فشار آب داغ را کم یا زیاد کنید. این قابلیت می تواند به عصاره گیری و جلوگیری از چنلینگ در قهوه کمک کند.
- برند های معروف نشانۀ کیفیت بالای دستگاههای قهوه ساز نیستند، ولی برند های ناشناخته که هیچ کسی در بازار نمی شناسد هم ممکن است ریسک خرید داشته باشند. برند نمی تواند کیفیت اسپرسو ماشین را تعیین کند. همانطور که کشور سازنده هم نمی تواند کیفیت دستگاه را تضمین کند. کافه داران ایرانی به دنبال برند های ایتالیاییی هستند، در حالی که نمی دانند در حال حاضر برند های معروف برای کم کردن هزینه تولید خودشان ، دستگاه هایشان را در چین تولید می کنند.
برای خرید اسپرسو ساز سعی کنید به برند آن چنان توجهی نکنید. آنقدر برند های متنوع وجود دارند که دیگر مثل قدیم نمی توان گفت کدام برند بهتر است. ما چندین برند محبوب در بازار ایران و بازار جهانی داریم که در طول زمان کافه داران رضایت خودشان را از آن ها اعلام کرده اند.
البته لازم به ذکر است که برند های سازنده اسپرسو ماشین اغلب قطعات خودشان را از چند شرکت تأمین میکنند. این کارخانه ها هر کدام کارشان ساخت و فروش قطعات است. در کل برند های موفق اسپرسو ماشین نمی توانند خودشان سایر قطعات را بسازند. بسیار قطعات ریز و درشت از لوله ها، مخزن ، شیر برقی، پمپ ، المنت و .. داخل اسپرسو ساز وجود دارند که هر کدام از یک سازنده و کارخانه تأمین می شوند. به همین دلیل هیچ برندی نمی تواند کیفیت عالی تمام دستگاه های خودش را تضمین کند و بلأخره احتمال خطا و خرابی وجود خواهد داشت.
برخی برند های موفق اسپرسو ماشین در بازار ایران :
به شدت معروف و محبوب در بازار ایران : بیزرا ، سیمونلی ، جیمبالی ، آستوریا ، وگا ، لامارزاکو ، ویکتوریا آردینو ، سن رمو ،
برند های کمتر معروف در بازار ایران : رویال ، فائما ، کاسادیو ، رنچیلیو ، کنتی ، الکترا ، راکت، گاجیا ، لا سنمارکو ، اسلایر ، آسکاسو ، ماوا و …
- باید از شخص ، فروشگاه و برندی دستگاه خودتان را تأمین کنید که گارانتی ، خدمات پس از فروش و تأمین قطعات مناسبی داشته باشد.
- اسپرسو ماشین های گران قیمت، هزینه تعمیرات به شدت بالایی نیز دارند. هنگام خرید اسپرسو ماشین های گران قیمت و دست دوم باید به این نکته بسیار توجه کنید که این دستگاه چقدر سالم مانده است؟
- برخی اسپرسو ماشینهای گران قیمت نسبت به مدلهای مشابه ، ممکن است هیچ مزیت خریدی به جز برندشان نداشته باشند. این اسپرسو ماشین ها ، دارای برندهای لوکس هستند ولی ممکن است در فناوری هیچ تفاوتی نداشته باشند.
- وجود فناوری های ساخت در دستگاه روی قیمت نهایی آن بشدت تأثیر گذار است. نمایشگر های دیجیتال ، نمایشگر های لمسی ، فناوری های ساخت مانند اتصال به نرم افزار موبایل ، ارائه نمودار فشار آب (نمودار عصاره گیری) و … همگی روی قیمت نهایی اسپرسو ساز تأثیر گذارند و باعث گران تر شدن آن می شوند. این فناوریها در عصاره گیری قهوههای تخصصی کارآمد هستند.