تجهیزات آشپزخانه صنعتی
میکسر قنادی زمانی 20 لیتری مدل ZMX20
- گارانتی یکساله برای همه قطعات
- ابعاد : 75 * 60 * 130 سانتی متر ابعاد
- برق مصرفی : تک فاز، سه فاز
- 220 ولت ، 380 ولت ولتاژ
- برند الکتروموتور : کایجلی JAIJIELI (تغییر برند بنا به درخواست مشتری)
- توان الکتروموتور : 1.5 اسب تک فاز یا 2 اسب سه فاز
- جنس بدنه: ورق فولادی 5 میلیمتری
- جنس درب روی دستگاه: ورق فولادی 2.5 میلیمتری
- جنس درب پشت دستگاه: 1 روغنی
- رنگ دستگاه: کرم چرمی استاتیک
- ظرفیت دستگاه: 50 لیتر
- پایه ضد لغزش دارد.
- جنس پایه دستگاه: چدن یک تکه ریخته گری شده
- تعداد دور: 3 دور موتور
- نحوه تنظیم دور : دستی یا به وسیله اینورتر
- وزن دستگاه : 300 کیلوگرم
- دارای 2عدد پاتیل استیل نگیر 304 به حجم 50 لیتر
- دارای 3 عدد پاروی استیل نگیر 304
- استاندارد ملی ایران
-
لطفا پیش از خرید جهت استعلام قیمت و موجودی کالا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید. 09130003677
سرخکن فلافل تک لگن مارک زادمن مدل ZFRF1
سرخ کن برقی یک لگن شیر تخلیه دار ویکتور ZS100
- جنس بدنه استیل صنایع غذایی
- دارای شیر تخلیۀ روغن
- دارای چراغ اعلان وضعیت روشن یا خاموش بودن المنت دستگاه
- دارای دکمۀ خاموش و روشن دستگاه علاوه بر قابلیت ترموستات
- دارای تایمر قابل تنظیم بر اساس دقیقه برای اطلاع پیدا کردن آشپز از زمان مورد نیاز پخت
- حجم مخزن روغن : یک لگن 12 لیتر
- وارداتی - ساخت چین
- انرژی مصرفی برق است - عدم نیاز به گاز
- قدرت 2500 وات
- برقی مصرفی 220 ولت تک فاز
- دارای گارانتی سلامت محصول و خدمات پس از فروش معتبر
- المنت جنس مرغوب
- دارای ترموستات و قابلیت تنظیم حرارت است.
- وزن دستگاه حدود 5 کیلو گرم
- جنس سبد دستگاه : استیل ضد زنگ
- دارای درب سرخ کن برای مسائل ایمنی و عدم خاک گرفتگی و ورود آشغالها درون روغن
- درب سرخ کن دارای دستگیرۀ پلاستیکی نسوز است تا در صورت داغ بودن درب، فرد دچار سوختگی نشود.
- دستگیرۀ شیر تخلیه جمع می شود تا مزاحمتی ایجاد نشود.
- دستگیرۀ شیر تخلیه دارای روکش پلاستیکی نسوز است.
- حتما قبل از خرید تمامی محصولات برای اطلاع از سایر قیمتها و موجودی محصول تماس بگیرید : 09130003677
تاپینگ سرد 120 سانتی
ولی ابعاد استاندارد آن ها در عرض 85، در ارتفاع 90 و در طول 120،150، 190 سانتی متر می باشد.
بر روی تایپنگ 120 سانتی متر 6 کاسه ، بر روی تایپنگ 150 سانتی متری 7 کاسه و روی تایپنگ 190 سانتی متری 9 لگن بنماری استیل قرار می گیرد.
ورقه بدنه: استیل خش دار یا ورق رنگی
موتور کمپرسور : سکاپ (دانفوس)
عمق لگن بنماری میتواند بسته به سفارش مشتری 15 یا 20 سانت باشد.
-
لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
دیزی پز 90 تایی
شوتینگ سیب زمینی
تجهیزات راه اندازی
کلیه لوازم و تجهیزات راه اندازی رستوران، آشپزخانه و فروشگاه را از ما بخواهید
تجهیزات آشپزخانه صنعتی شاخه از صنعت غذا می باشد که به طور تخصصی به فرآوری مواد غذایی و نوشیدنی در انواع رستوران ها و مغازه ها می پردازد. این شاخه از صنعت غذا بسیار مهم است و در کل دنیا نمایشگاه های بزرگی در رابطه آشپزی صنعتی هر ساله برگزار می گردد که نمایانگر اهمیت آن است.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی با هر دستگاهی که با غذای مردم ارتباط داشته باشد، سروکار دارد. هر دستگاهی که سبب تبدیل یک ماده غذایی به غذا و نوشیدنی شود در حیطه این صنعت قرار می گیرد. به طور کلی وسعت این حوزه می تواند شامل موارد زیر شود:
- لوازم رستوران Commercial kitchen equipment
- لوازم فست فود fastfood equipment
- وسایل کافه و کافی شاپ café equipment
- وسایل نانوایی bakery equipment
- وسایل قنادی pastry equipment
- دستگاه های فرآوری مواد غذایی food processing machines
- صنعت قهوه coffee processing
خرید و فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی
وظیفه شرکت ها و فروشگاه هایی که در زمینه آشپزی صنعتی فعال هستند، تامین وسایل و لوازم مورد نیاز مشتری با توجه به ظرفیت کاری و نوع کاری که می خواهد انجام بدهد می باشد. هر کدام از زمینه های بالا تخصص خود را می طلبد ولی نکته مهم شناخت کامل دستگاه های موجود در بازار از یک طرف و درک نیاز مشتری از سمت دیگر است.
فروشگاه زادمن با تکیه بر دانش فنی و مهندسی مدیریت مجموعه این توانایی را دارد که مطابق نیاز مشتری پلان تجهیزات را آماده کند و بر طبق آن وسایل و لوازم مورد نیاز را تامین نماید. همچنین در زمینه تعمیرات تخصصی لوازم و وسایل آشپزخانه صنعتی فروشگاه زادمن فعال می باشد. در ادامه می توانید با انواع وسایل و لوازمی که در حیطه های مختلف آشپزخانه صنعتی استفاده می شود و فروشگاه زادمن توانایی تامین آنها را دارد، به اختصار آشنا شوید.
لیست تجهیزات رستوران صنعتی
لوازم رستورانی که در زیر آمده است هم برای رستوران های سنتی و هم برای رستوران فرنگی مورد استفاده است.
- چرخ گوشت: که برای چرخ کردن گوشت مورد استفاده است.
- میکسر گوشت یا خمیرگیر: از این وسیله برای همزدن مخلوط گوشت چرخ شده و ادویه جات استفاده می شود.
- کباب سیخ گیر: از این دستگاه برای سیخ گرفتن کباب کوبیده استفاده می شود.
- سیخ کباب و جوجه : عمدتا از ورق استیل ساخته می شوند.
- کباب پز یا منقل : انواع بسیار زیادی دارد که همگی عمل پخت کباب را انجام می دهند.
- کره تاب: یک سینی استیل است که دارای گرمکن می باشد و داخل آن مخلوط کره آب شده و زعفران می ریزند و کباب را داخل آن می خوابانند.
- سیخ شور: که جهت شستشوی سیخ کباب مورد استفاده است.
- اجاق زمینی پلوپز: جهت جوش آوردن و به غل آوردن برنج
- فر دمکن: جهت دم کردن برنج
- ظروف آلومینیومی: جهت مراحل مختلف پخت و پز
- دیگ پخت برنج اتوماتیک : جهت پخت برنج (جایگزین ردیف های 8 الی 10)
- اجاق 4 شعله: برای پخت و پزهای مختلف
- تابه گردان: جهت تفت دادن مواد غذایی و پخت خورشت
- دیگ پخت خورشت اتوماتیک: (جایگزین ردیف 12و13)
- کانتر گرم: جهت گرم نگه داشتن و سرو غذای پخته شده
- میز کار استیل: برای انجام هر کاری در رستوران نیاز به میز کار استیل است.
- سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
- یخچال کبابی: جهت نگه داری سیخ کباب آماده به طبخ
- فریزر: جهت انبار کردن مواد غذایی برای مدت طولانی
- سردخانه: جهت انبار مواد غذایی و نوشیدنی
- سیب زمینی پوست کن: جهت پوست کندن سیب زمینی
- پیاز پوست کن: جهت مندن پوست پیاز
- پیاز پوره کن یا آبگیر پیاز: جهت پوره کردن و گرفتن آب پیاز جهت استفاده در غذاهای مختلف
- باسکول و ترازو: جهت وزن کشی مواد غذایی
- سرخکن: جهت طبخ غذاهای سرخ کردنی
- پاستاپز: جهت آب پز کردن پاستا
- گریل ذغالی: جهت پخت فیله و استیک به روش بدون روغن
- گریل روغنی تخت: جهت پخت و تفت دادن انواع مواد غذایی
- خلال کن یا رنده برقی: جهت خرد کردن مواد غذایی
- هود استیل صنعتی: جهت تهویه هوا و مکش دود و بخار حاصل از پختن غذا
- بیفتک کوب یا استیک کوب: جهت فرآوری گوشت استیک
- میز تخته کاری: جهت خرد کردن و فرآوری گوشت کباب
- کابینت استیل: جهت نگهداری ظروف و مواد غذایی
- ترولی آبچکان: جهت نگهداری ظروف پس از شستشو
- ماشین ظرفشویی: جهت شستن ظروف
- ترولی پلاستیکی: جهت حمل ظروف غذا به سالن و بالعکس
- چلیک حبوبات: جهت نگهداری حبوبات
- سبزی خردکن: جهت خردکردن سبزی
- ظروف بنماری: جهت نگهداری مواد غذایی
لیست لوازم فست فود
لوازم فست فود را به می توان به سه دسته کلی زیر تقسیم بندی کرد:
لیست لوازم پیتزا فروشی
- خمیرگیر یا میکسر خمیر: جهت تبدیل آرد به خمیر پیتزا
- خمیرپهن کن: جهت پهن کردن خمیر
- رنده برقی یا خلال کن: جهت خرد کردن انواع مواد غذایی
- تاپینگ پیتزا: جهت نگه داری خمیر پیتزا و مواد غذایی دیگر
- فر پیتزا: جهت پخت پیتزا
- یخچال ایستاده: جهت انبارکردن مواد غذایی
- فریزر: جهت انبار کردن مواد غذایی برای مدت طولانی
- مخلوط کن یا بلندر: جهت تهیه سس
- هود استیل: جهت مکش هوای گرم و دود حاصل از پخت و پز
لیست لوازم همبرگر فروشی
- چرخ گوشت: به منظور چرخ کردن گوشت گرم
- مخلوط کن گوشت یا میکسر گوشت: جهت هم زدن مخلوط گوشت و ادویه جات
- همبرگر زن: جهت فرم دادن گوشت به شکل دایره ایی
- گریل ذغالی: جهت پخت بدون روغن به صورت کبابی
- گریل روغنی تخت: جهت پخت فیله و گوشت به روش تفت دادن
- شوتینگ همبرگر: جهت گرم نگه داشتن همبرگرهای آماده جهت سرو
- شوتینگ سیب زمینی: جهت گرم نگه داشتن سیب زمینی آماده به سرو
- توستر: جهت برشته کردن نان همبرگر و ساندویچ
- کالباس بر: جهت ورقه ورقه کردن کالباس و سوسیس
- ترازو : جهت معیار کردن مواد غذایی مورد استفاده
- تاپینگ همبرگر: جهت نگهداری همبرگر نیمه آماده و مواد غذایی دیگر
- مخلوط کن یا بلندر: جهت تهیه سس
- سرخکن: جهت سرخ کردن انواع مواد غذایی
- سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
- میزکار استیل: مهیا کردن فضایی برای کارکردن
- اسنک پز: جهت پخت اسنک
- گریل برقی یا پنینی میکر: جهت پخت انواع ساندویچ
- یخچال و فریزر: به منظور انبار کردن مواد غذایی
- هود استیل: جهت مکش دود و بخار مواد در حین پخت
لیست لوازم مرغ سوخاری
- مریناتور: برای مزه دار کردن قطعات مرغ
- میز بردینگ: برای آرد زدن به تکه های مرغ
- سرخ کن تحت فشار: جهت سرخ کردن تکه های مرغ
- سرخ کن روباز: جهت سرخ کردن سیب زمینی و فیله و قارچ
- دیسپلی وارمر: جهت گرم نگهداشتن غذاهای سرخ شده
- یخچال و فریزر: جهت نگهداری مواد غذایی
- هود استیل: جهت تهویه هوا و تخلیه دود و بخار ناشی از پخت و پز
- ترازو: جهت معیار کردن مواد غذایی
- برش مرغ یا مرغ خرد کن: جهت تکه تکه کردن مرغ
- سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
- میزکاراستیل: تعبیه کردن فضایی جهت انجام امور مربوط به پخت غذا
لیست لوازم کافه در تجهیزات آشپزخانه صنعتی
- اسپرسوساز: جهت عصاره گیری از قهوه
- آسیاب قهوه: جهت آسیاب کردن دانه های قهوه
- تمپر: جهت فشردن قهوه در پورتافیلتر
- لولر: جهت صاف کردن سطح قهوه در پورتافیلتر
- تمپ مت: محل قرار گیری تمپر
- بار مت: محل قرارگیری لیوان ها
- پیچر: ظرف مخصوص گرم کردن شیر
- جزوه: ظرف دم کردن قهوه ترک
- تال اسپون: قاشق مخصوص باریستا
- شیکر: جهت میکس کردن انواع نوشیدنی
- جیجر: پیمانه مخصوص سیروپ
- ناک باکس: ظرف تخلیه قهوه استفاده شده
- یخ خرد کن: دستگاه پوره کردن یخ
- گل خامه زن: جهت فرآوری خامه
- باراستیشن یا تاپینگ بار سرد: یخچال مخصوص کار باریستا که ظروف مخصوص نگه داری انواع مواد غذایی را دارد
- مخلوط کن یا بلندر: جهت میکس کردن انواع نوشیدنی
- وسایل قهوه دمی شامل آیروپرس، کمکس، سایفون، وی 60، کلدبرو
- وافل ساز: جهت تهیه بیسکویت وافل
- کرپ ساز: برای تهیه کرپ
- ساندویچ میکر: جهت پخت انواع ساندویچ
- روستر قهوه: جهت برشته کردن یا بو دادن دانه های قهوه
- یخچال و فریزر: جهت نگهداری مواد غذایی
لیست لوازم کافه و کافه تریا
- شربت سردکن: جهت تهیه انواع شربت
- یخ در بهشت ساز: جهت تهیه نوشیدنی یخ در بهشت
- بستنی ساز قیفی: جهت تهیه بستنی قیفی
- بار سفت کن: جهت تهیه مایه بستنی سنتی و ایتالیایی
- پفیلا یا پاپ کورن ساز: جهت تهیه پفیلا
- تخمه شورکن: جهت شور کردن و بو دادن تخمه
- تاپینگ بستنی ایتالیایی: جهت نگهداری و نمایش انواع بستنی
- فریزر خشک کن: جهت فرآوری مایه بستنی
- شیر گرمکن: جهت تهیه نوشیدنی های گرم
- فریزر فالوده: برای نگهداری فالوده
- میز ذرت مکزیکی: جهت پخت و سرو ذرت
- آبمیوه گیری : جهت گرفتن آب میوه هایی مانند هویج، سیب و کرفس
- آب مرکبات گیر: جهت گرفتن آب مرکبات
- مخلوط کن: جهت تهیه انواع نوشیدنی