سیخ شور
- سیخ شور جهت شستشوی سریع سیخ کباب
- زمان شستشو:10 دقیقه
- صرفه جویی در مصرف آب هنگام شستشو
- رعایت کامل استانداردهای غذایی و بهداشتی
- جهت شستشوی انواع سیخ ها به روش چرخشی
- جنس بدنه:استیل بگیر 430 خش دار
- جنس مخزن:استیل نگیر 304 مات
دیگ پخت برنج
دیگ پخت برنج:
دیگ چلو پز جهت پخت انواع برنج از طریق بخار پز با بیشترین صرفه جویی در مصرف انرژی ،
روغن ، پرت برنج می باشد
و طبق سفارش مشتری در مدلهای استوانه ای ، مکعب و همچنین دیگ مکعب با لگن
بنماری آبکش نیز تولید می گردد.
اره استخوان بر
اره استخوان بر
اره استخوان بر برای هتل ها، رستوران های بزرگ و تالارها جزو مکان هایی هستند
که با حجم بالایی از گوشت در روز سر و کار دارند،
می توانند از اره استخوان بر برای برش انواع گوشت استفاده کنند.
فر مرکب ساندویچی
- فر مرکب ساندویچی
- قابل ساخت در ابعاد و مشخصات سفارشی
- قابلیت تعبیه گریل ذغالی بر روی فر
- امکان مهیا کردن فضای تفت دادن گوشت
- امکان تعبیه سرخکن
- امکان جا دادن فر پیتزا در زیر دستگاه
اجاق گاز رستورانی 4 شعله
- اجاق گاز رستورانی
- قابل ساخت در انواع رومیزی، ایستاده و زمینی
- امکان ساخت با ورق استیل و گالوانیزه
- قابلیت استفاده با گاز شهری و کپسولی
-
لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی کالا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.
تنور سیب زمینی
تنور سیب زمینی:
شاید تا به حال اسم جکت پوتیتو (Jacket potato) یا کمپیر (Kumpier) به گوشتان نخورده
باشد ولی غذایی خوشمزه و هوس انگیز است,
که منشا آن ترکیه می باشد.
شوتینگ سیب زمینی
شوتینگ:
شوتینگ دستگاهی است برای گرم نگه داشتن موقتی سیب زمینی سرخ شده همبرگر و
ساندویچ و … مورد استفاده است.
میز آش و حلیم
- میز آش و حلیم
- جهت پخت و نگهداری انواع حلیم و آش
- بدنه تمام استیل
- عایق بدنه دوجداره با پشم شیشه
- امکان مجهز کردن دستگاه به همزن
- دیگ ها از جنس استیل یا آلومینیوم
-
ثبت سفارش به منزله خرید قطعی نمی باشد و نیاز به تایید واحد فروش پس از ثبت نهایی شما دارد.