عکس هوش مصنوعی دستگاه عرق گیری

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

گرم کن یونیس

سبک و طراحی جدید
گرم کن یونیکس کوول با بدنه استیل نگیر طراحی شده است. سبک و طراحی جدید با ویترین شیشه ای / ویترین کنتاکی با لعاب چند منظوره نمایش داده می شود. که با آن غذا را در معرض عموم قرار می دهد.

خلال کن بست مدل HLC300

  • خلال کن بست مدل HLC300
  • برق مصرفی این خردکن 220 ولت تک فاز 50 هرتز است.
  • توان مصرفی دستگاه 550 وات می‌باشد.
  • وزن دستگاه در حدود 20 کیلوگرم است.
  • این خلال کن ساخت کشور چین می‌باشد و دارای یکسال گارانتی کامل می‌باشد.
  • ورودی این خلال کن دارای دو دهانه است. یکی به صورت استوانه‌ای با قطر 5 سانت می‌باشد. دیگری به فرم مستطیلی به ابعاد 7*17 سانت است.
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

وافل ساز صنعتی چرخشی مارک ویرینگ (waring) ساخت آمریکا ww180

وافل ساز صنعتی چرخشی مارک ویرینگ جهت پخت وافل بلژیکی برای صبحانه یا عصرانه در کافه‌ها مورد استفاده است. ظرفیت

سبزی خردکن سطلی 3 کیلویی مدل ZSKH3

  • ابعاد: یک استوانه به قطر 26 و ارتفاع 47 سانتیمتر
  • بدنه تمام استیل
  • دارای موتور ساخت ایران تکفاز
  • دارای دریچه تخلیه استیل
  • امکان مجهز شدن به میکروسوئیچ در صورت سفارش

یخچال زیر گریل طول 150 سانتیمتر

یخچال زیر گریل جهت استقرار گریل و اجاق بدنه تمام استیل کمپرسور دانفوس عایق فوم پلی استایرن و پشم شیشه جهت کار در محیط های گرم ابعاد کلی دستگاه 150*67 به ارتفاع 70 سانتیمتر می باشد.
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

مرغ گردان 4 سیخ ایستاده

  • جوجه گردان 4 سیخ ایستاده
  • ابعاد: 110*40 به ارتفاع 140 سانتیمتر
  • تعداد مشعل: دو عدد افقی
  • نوع موتور: 1/4 اسب بخار کولری
  • برق مصرفی: 220 ولت- 50 هرتز
  • امکان دوجداره کردن بدنه در صورت سفارش
  • امکان نصب نورافکن در صورت سفارش
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

مینی فر قنادی مدل OMJ-N5

  • مینی فر جهت پخت کیک، شیرینی، دسر، پیتزا و لازانیا
  • ابعاد: 117*75 به ارتفاع 154 سانتیمتر با پایه ( ارتفاع بدون پایه 84 سانتیمتر)
  • توان مصرفی: 5000 وات - 3 آمپر
  • مصرف گاز: 2.5 متر مکعب در ساعت
  • تعداد سینی: 5 عدد
  • ابعاد سینی: دایره ایی به قطر 55 سانتیمتر
  • امکان استفاده برای پخت انواع شیرینی، کیک و دسر و همچنین پیتزا و لازانیا
  • قابلیت استفاده برای نان فانتزی طبق سفارش
  • امکان استفاده به عنوان جوجه گردان طبق سفارش
  • دارای درب شیشه ایی در جلو جهت بازدید غذا در حین پخت
  • مجهز به روشنایی داخل کابین
  • عدم نیاز به دودکش به دلیل کامل بودن احتراق
  • مجهزبه میکروسوئیچ جهت قطع شدن کارکرد فر درهنگام باز شدن درب و ادامه کار پس از بستن آن
  • مجهز به مشعل اتمسفریک لوله ایی بدون صدا
  • مجهز به تایمر و ترموستات دیجیتال
  • بدنه بیرون از ورق استیل و داخلی از آهن با رنگ کوره ایی
  • دارای جرقه زن فشاری
  • امکان تامین حرارت تا 300 درجه سانتیگراد
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

ظرف پیتزا آلومینیوم تفلون

ظرف پیتزا در سایز های مختلفی تولید می شود که به شرح زیر است:
  • ظرف پیتزا پیکو با قطر کف 13 سانتیمتر
  • ظرف مینی با قطر کف 14 سانتیمتر
  • ظرف جوان با قطر 17 سانتیمتر
  • ظرف یکنفره با قطر 20.5 سانتیمتر
  • یکنفره مخصوص با قطر 22.5 سانتیمتر
  • دونفره با قطر 25 سانتیمتر
  • دونفره مخصوص با قطر 27.5 سانتیمتر
  • سه نفره با قطر 30 سانتیمتر
  • خانواده کوچک با قطر 35 سانتیمتر
  • خانواده بزرگ با قطر کف 40 سانتیمتر

خلال کن سیب زمینی دستی ایستاده مارک آیدیش مدل ZP4

4,950,000 تومان
  • خلال کن سیب زمینی دستی ایستاده مدل ZP4
  • این دستگاه به صورت پیش فرض دارای یک دست تیغه می باشد.
  • ابعاد شبکه تیغه می تواند 8*8 ، 10*10 یا 12*12 میلیمتر باشد.
  • جنس پایه ها از پروفیل آهنی با رنگ الکترواستاتیک می باشد.
  • لطفا قبل از خرید جهت اطلاع از آخرین قیمت و موجودی کالا لطفا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

سرخ کن برقی رومیزی دو لگن مارک وان شف مدل ZFCHEF2

12,351,000 تومان
  • سرخ کن برقی رومیزی وان شف
  • ابعاد: 57 در 43 به ارتفاع 37 سانتیمتر
  • مصرف برق: 6 آمپر
  • برق مورد نیاز: 220 ولت تکفاز
  • ظرفیت هر مخزن: 8 لیتر
  • جنس لگن، بدنه و سبد: از استیل ضد زنگ
راه اندازی کسب و کار

تجهیزات راه اندازی

کلیه لوازم و تجهیزات راه اندازی رستوران، آشپزخانه و فروشگاه را از ما بخواهید

وسایل آشپزخانه (51)

تجهیزات فروشگاهی (15)

لوازم فست فود (169)

لوازم رستوران (109)

لوازم قنادی (36)

وسایل کافه (168)

وسایل نانوایی (20)

وسایل هتل (40)

فر پیتزا (23)

یخچال فریزر صنعتی (15)

تجهیزات صنایع غذایی (86)

تجهیزات آماده سازی غذا (63)

تجهیزات شستشو و نظافت (9)

لوازم جانبی پخت و پز (13)

چرخ گوشت صنعتی (11)

ترازو (5)

سبزی خردکن (3)

خلال کن (7)

گرمخانه (10)

سرخکن (15)

قطعات یدکی (1)

اسپرسوساز (15)

وافل ساز (2)

کباب پز (6)

آسیاب قهوه (9)

وسایل بریانی (4)

کباب ترکی (3)

سینک ظرفشویی صنعتی (1)

مخلوط کن (بلندر) (4)

اجاق گاز صنعتی (2)

آبمیوه گیری صنعتی (8)

مخلوط کن (2)

فلافل زن (2)

سماور صنعتی (2)

آسیاب عطاری (13)

تیغه چرخ گوشت (1)

پنجره چرخ گوشت (1)

یخچال ایستاده ویترینی (1)

تاپینگ پیتزا (1)

شو کیک رومیزی (5)

شوکیک شوکیس (1)

تجهیزات آشپزخانه صنعتی شاخه از صنعت غذا می باشد که به طور تخصصی به فرآوری مواد غذایی و نوشیدنی در انواع رستوران ها و مغازه ها می پردازد. این شاخه از صنعت غذا بسیار مهم است و در کل دنیا نمایشگاه های بزرگی در رابطه آشپزی صنعتی هر ساله برگزار می گردد که نمایانگر اهمیت آن است.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی با هر دستگاهی که با غذای مردم ارتباط داشته باشد، سروکار دارد. هر دستگاهی که سبب تبدیل یک ماده غذایی به غذا و نوشیدنی شود در حیطه این صنعت قرار می گیرد. به طور کلی وسعت این حوزه می تواند شامل موارد زیر شود:

  1. لوازم رستوران Commercial kitchen equipment
  2. لوازم فست فود fastfood equipment
  3. وسایل کافه و کافی شاپ café equipment
  4. وسایل نانوایی bakery equipment
  5. وسایل قنادی pastry equipment
  6. دستگاه های فرآوری مواد غذایی food processing machines
  7. صنعت قهوه coffee processing

خرید و فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی

وظیفه شرکت ها و فروشگاه هایی که در زمینه آشپزی صنعتی فعال هستند، تامین وسایل و لوازم مورد نیاز مشتری با توجه به ظرفیت کاری و نوع کاری که می خواهد انجام بدهد می باشد. هر کدام از زمینه های بالا تخصص خود را می طلبد ولی نکته مهم شناخت کامل دستگاه های موجود در بازار از یک طرف و درک نیاز مشتری از سمت دیگر است.

فروشگاه زادمن با تکیه بر دانش فنی و مهندسی مدیریت مجموعه این توانایی را دارد که مطابق نیاز مشتری پلان تجهیزات را آماده کند و بر طبق آن وسایل و لوازم مورد نیاز را تامین نماید. همچنین در زمینه تعمیرات تخصصی لوازم و وسایل آشپزخانه صنعتی فروشگاه زادمن فعال می باشد. در ادامه می توانید با انواع وسایل و لوازمی که در حیطه های مختلف آشپزخانه صنعتی استفاده می شود و فروشگاه زادمن توانایی تامین آنها را دارد، به اختصار آشنا شوید.

لیست تجهیزات رستوران صنعتی

لوازم رستورانی که در زیر آمده است هم برای رستوران های سنتی و هم برای رستوران فرنگی مورد استفاده است.

  1. چرخ گوشت: که برای چرخ کردن گوشت مورد استفاده است.
  2. میکسر گوشت یا خمیرگیر: از این وسیله برای همزدن مخلوط گوشت چرخ شده و ادویه جات استفاده می شود.
  3. کباب سیخ گیر: از این دستگاه برای سیخ گرفتن کباب کوبیده استفاده می شود.
  4. سیخ کباب و جوجه : عمدتا از ورق استیل ساخته می شوند.
  5. کباب پز یا منقل : انواع بسیار زیادی دارد که همگی عمل پخت کباب را انجام می دهند.
  6. کره تاب: یک سینی استیل است که دارای گرمکن می باشد و داخل آن مخلوط کره آب شده و زعفران می ریزند و کباب را داخل آن می خوابانند.
  7. سیخ شور: که جهت شستشوی سیخ کباب مورد استفاده است.
  8. اجاق زمینی پلوپز: جهت جوش آوردن و به غل آوردن برنج
  9. فر دمکن: جهت دم کردن برنج
  10. ظروف آلومینیومی: جهت مراحل مختلف پخت و پز
  11. دیگ پخت برنج اتوماتیک : جهت پخت برنج (جایگزین ردیف های 8 الی 10)
  12. اجاق 4 شعله: برای پخت و پزهای مختلف
  13. تابه گردان: جهت تفت دادن مواد غذایی و پخت خورشت
  14. دیگ پخت خورشت اتوماتیک: (جایگزین ردیف 12و13)
  15. کانتر گرم: جهت گرم نگه داشتن و سرو غذای پخته شده
  16. میز کار استیل: برای انجام هر کاری در رستوران نیاز به میز کار استیل است.
  17. سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
  18. یخچال کبابی: جهت نگه داری سیخ کباب آماده به طبخ
  19. فریزر: جهت انبار کردن مواد غذایی برای مدت طولانی
  20. سردخانه: جهت انبار مواد غذایی و نوشیدنی
  21. سیب زمینی پوست کن: جهت پوست کندن سیب زمینی
  22. پیاز پوست کن: جهت مندن پوست پیاز
  23. پیاز پوره کن یا آبگیر پیاز: جهت پوره کردن و گرفتن آب پیاز جهت استفاده در غذاهای مختلف
  24. باسکول و ترازو: جهت وزن کشی مواد غذایی
  25. سرخکن: جهت طبخ غذاهای سرخ کردنی
  26. پاستاپز: جهت آب پز کردن پاستا
  27. گریل ذغالی: جهت پخت فیله و استیک به روش بدون روغن
  28. گریل روغنی تخت: جهت پخت و تفت دادن انواع مواد غذایی
  29. خلال کن یا رنده برقی: جهت خرد کردن مواد غذایی
  30. هود استیل صنعتی: جهت تهویه هوا و مکش دود و بخار حاصل از پختن غذا
  31. بیفتک کوب یا استیک کوب: جهت فرآوری گوشت استیک
  32. میز تخته کاری: جهت خرد کردن و فرآوری گوشت کباب
  33. کابینت استیل: جهت نگهداری ظروف و مواد غذایی
  34. ترولی آبچکان: جهت نگهداری ظروف پس از شستشو
  35. ماشین ظرفشویی: جهت شستن ظروف
  36. ترولی پلاستیکی: جهت حمل ظروف غذا به سالن و بالعکس
  37. چلیک حبوبات: جهت نگهداری حبوبات
  38. سبزی خردکن: جهت خردکردن سبزی
  39. ظروف بنماری: جهت نگهداری مواد غذایی

لیست لوازم فست فود

لوازم فست فود را به می توان به سه دسته کلی زیر تقسیم بندی کرد:

لیست لوازم پیتزا فروشی

  1. خمیرگیر یا میکسر خمیر: جهت تبدیل آرد به خمیر پیتزا
  2. خمیرپهن کن: جهت پهن کردن خمیر
  3. رنده برقی یا خلال کن: جهت خرد کردن انواع مواد غذایی
  4. تاپینگ پیتزا: جهت نگه داری خمیر پیتزا و مواد غذایی دیگر
  5. فر پیتزا: جهت پخت پیتزا
  6. یخچال ایستاده: جهت انبارکردن مواد غذایی
  7. فریزر: جهت انبار کردن مواد غذایی برای مدت طولانی
  8. مخلوط کن یا بلندر: جهت تهیه سس
  9. هود استیل: جهت مکش هوای گرم و دود حاصل از پخت و پز

لیست لوازم همبرگر فروشی

  1. چرخ گوشت: به منظور چرخ کردن گوشت گرم
  2. مخلوط کن گوشت یا میکسر گوشت: جهت هم زدن مخلوط گوشت و ادویه جات
  3. همبرگر زن: جهت فرم دادن گوشت به شکل دایره ایی
  4. گریل ذغالی: جهت پخت بدون روغن به صورت کبابی
  5. گریل روغنی تخت: جهت پخت فیله و گوشت به روش تفت دادن
  6. شوتینگ همبرگر: جهت گرم نگه داشتن همبرگرهای آماده جهت سرو
  7. شوتینگ سیب زمینی: جهت گرم نگه داشتن سیب زمینی آماده به سرو
  8. توستر: جهت برشته کردن نان همبرگر و ساندویچ
  9. کالباس بر: جهت ورقه ورقه کردن کالباس و سوسیس
  10. ترازو : جهت معیار کردن مواد غذایی مورد استفاده
  11. تاپینگ همبرگر: جهت نگهداری همبرگر نیمه آماده و مواد غذایی دیگر
  12. مخلوط کن یا بلندر: جهت تهیه سس
  13. سرخکن: جهت سرخ کردن انواع مواد غذایی
  14. سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
  15. میزکار استیل: مهیا کردن فضایی برای کارکردن
  16. اسنک پز: جهت پخت اسنک
  17. گریل برقی یا پنینی میکر: جهت پخت انواع ساندویچ
  18. یخچال و فریزر: به منظور انبار کردن مواد غذایی
  19. هود استیل: جهت مکش دود و بخار مواد در حین پخت

لیست لوازم مرغ سوخاری

  1. مریناتور: برای مزه دار کردن قطعات مرغ
  2. میز بردینگ: برای آرد زدن به تکه های مرغ
  3. سرخ کن تحت فشار: جهت سرخ کردن تکه های مرغ
  4. سرخ کن روباز: جهت سرخ کردن سیب زمینی و فیله و قارچ
  5. دیسپلی وارمر: جهت گرم نگهداشتن غذاهای سرخ شده
  6. یخچال و فریزر: جهت نگهداری مواد غذایی
  7. هود استیل: جهت تهویه هوا و تخلیه دود و بخار ناشی از پخت و پز
  8. ترازو: جهت معیار کردن مواد غذایی
  9. برش مرغ یا مرغ خرد کن: جهت تکه تکه کردن مرغ
  10. سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
  11. میزکاراستیل: تعبیه کردن فضایی جهت انجام امور مربوط به پخت غذا

لیست لوازم کافه در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

  1. اسپرسوساز: جهت عصاره گیری از قهوه
  2. آسیاب قهوه: جهت آسیاب کردن دانه های قهوه
  3. تمپر: جهت فشردن قهوه در پورتافیلتر
  4. لولر: جهت صاف کردن سطح قهوه در پورتافیلتر
  5. تمپ مت: محل قرار گیری تمپر
  6. بار مت: محل قرارگیری لیوان ها
  7. پیچر: ظرف مخصوص گرم کردن شیر
  8. جزوه: ظرف دم کردن قهوه ترک
  9. تال اسپون: قاشق مخصوص باریستا
  10. شیکر: جهت میکس کردن انواع نوشیدنی
  11. جیجر: پیمانه مخصوص سیروپ
  12. ناک باکس: ظرف تخلیه قهوه استفاده شده
  13. یخ خرد کن: دستگاه پوره کردن یخ
  14. گل خامه زن: جهت فرآوری خامه
  15. باراستیشن یا تاپینگ بار سرد: یخچال مخصوص کار باریستا که ظروف مخصوص نگه داری انواع مواد غذایی را دارد
  16. مخلوط کن یا بلندر: جهت میکس کردن انواع نوشیدنی
  17. وسایل قهوه دمی شامل آیروپرس، کمکس، سایفون، وی 60، کلدبرو
  18. وافل ساز: جهت تهیه بیسکویت وافل
  19. کرپ ساز: برای تهیه کرپ
  20. ساندویچ میکر: جهت پخت انواع ساندویچ
  21. روستر قهوه: جهت برشته کردن یا بو دادن دانه های قهوه
  22. یخچال و فریزر: جهت نگهداری مواد غذایی

لیست لوازم کافه و کافه تریا

  1. شربت سردکن: جهت تهیه انواع شربت
  2. یخ در بهشت ساز: جهت تهیه نوشیدنی یخ در بهشت
  3. بستنی ساز قیفی: جهت تهیه بستنی قیفی
  4. بار سفت کن: جهت تهیه مایه بستنی سنتی و ایتالیایی
  5. پفیلا یا پاپ کورن ساز: جهت تهیه پفیلا
  6. تخمه شورکن: جهت شور کردن و بو دادن تخمه
  7. تاپینگ بستنی ایتالیایی: جهت نگهداری و نمایش انواع بستنی
  8. فریزر خشک کن: جهت فرآوری مایه بستنی
  9. شیر گرمکن: جهت تهیه نوشیدنی های گرم
  10. فریزر فالوده: برای نگهداری فالوده
  11. میز ذرت مکزیکی: جهت پخت و سرو ذرت
  12. آبمیوه گیری : جهت گرفتن آب میوه هایی مانند هویج، سیب و کرفس
  13. آب مرکبات گیر: جهت گرفتن آب مرکبات
  14. مخلوط کن: جهت تهیه انواع نوشیدنی
تازه ها

اخبار و اطلاعات راه اندازی و تجهیزات آشپزخانه