تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه‌جات: ادویه ها مزه دهنده‌های برای پخت و پز غذا و افزودنی های برای انواع سالاد و نوشیدنی و دمنوش‌ها هستند.

فهرست مطالب

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات از آن جهت مهم اند که جهان ، صنعتی شده است و تمامی کسب و کار ها به صورت صنعتی و مکانیزه فعالایت می کنند و مردم به عنوان مصرف کنندگان به سمت مصرف بدون زحمت رفته اند. امروزه ادویه ها به عنوان بخش جدایی ناپذیر زندگی انسان ها شده اند، چرا که ادویه ها مزه دهنده‌هایی برای پخت و پز غذا و افزودنی های برای انواع سالاد و نوشیدنی و دمنوش‌ها هستند. بدون ادویه ها، غذا ها بسیار بد طعم و زننده می شوند.

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات

اگر چه داشتن آسیاب ادویه در منزل و رستوران ، بسیار بهتر و کارآمد تر است، ولی مردم و صاحبان رستوران ها ترجیح می دهند که ادویه ، آسیاب شده خریداری کنند. به همین خاطر است که راه اندازی ادویه فروشی و خرید تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات می تواند سودده باشد. 

آسیاب های گهواره ای ادویه در ظرفیت های 150 گرم تا 2 کیلویی مناسب منازل و کسب و کارهای غذایی وجود دارند. تازه بودن آسیاب ادویه ، به عطر و طعم های بهتر آن منجر می شود. هم چنین ممکن است برخی افراد سودجو ، ادویه ها را همراه با ناخالصی عرضه کنند، به همین خاطر خریداری آسیاب ادویه خیالتان را بابت کیفیت عالی آن راحت می کند.

کسب و کار های مربوط به ادویه به دو صورت فعالیت می کنند :

  • کسب و کارهای کوچک فروش ادویه ها که اغلب خودشان دارای چند عدد آسیاب گهواره ای یا آسیاب صنعتی ادویه هستند تا بتوانند ادویه تازه و با کیفیت به مشتریان عرضه کنند. تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات در این نوع کسب و کارها آنچنان زیاد و گران نیستند.
  • کارگاه های آسیاب و بسته بندی انواع ادویه ها : این کسب و کارها دارای دستگاه های تماما صنعتی هستند و انواع ادویه ها را آسیاب می کنند و در بسته بندی های مختلف ، بسته بندی می کنند و به فروشگاه های بزرگ و کوچک مانند سوپر مارکت ها و هایپر مارکت ها جهت فروش به مصرف کنندگان خانگی ارسال می کنند. تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات در این نوع کارگاه ها زیاد و گران هستند و به سرمایه زیادی برای راه اندازی آن نیاز است.

امروزه مشتریان و مصرف کنندگان خانگی و رستوران دار ها ، اهمیت ادویه با کیفیت و تازه را متوجه شده اند. به همین خاطر کسب و کارهای کوچک ادویه فروشی در سطح شهر ، مشتریان خاص خودشان را پیدا کرده اند. این کسب و کارها در مقیاس های مختلف ، تازه به تازه ادویه ها را آسیاب می کنند و سعی می کنند تا جای ممکن آسیاب کردن ادویه ها را جلوی چشم مشتری ها انجام دهند.

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات در هر مقیاسی از کسب و کار باید به بهترین و پر بازده ترین صورت خودشان خریداری شوند. می توانید با ما تماس حاصل فرمایید.

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات

انواع ادویه جات بصورت سابیده و نسابیده از جمله زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، چوب دارچین، زنجفیل، ریشه جوز، خولنجان، سیر، موسیر، بادیان، تخم گشنیز و بادیان در بازار موجود هستند.

برای مشاهده ویدیوی آسیاب عطاری کلیک کنید.

از ترکیب برخی از این ادویه جات، ادویه خورشتی. ادویه مرغ و ماهی، ادویه دودی ،ادویه معمولی، ادویه انبه، ادویه ترشی، ادویه ماست، ادویه گوجه، ادویه پاپریکا، ادویه کاری، ادویه هندی، ادویه ترکی، ادویه عربی، ادویه فلافل، ادویه فرانسوی، ادویه پلویی، تولید می‌شود.

تفاوتی ندارد که شما بخواهید مغازۀ ادویه فروشی کوچک یا یک کارگاه صنعتی بسته بندی ادویه ها راه اندازی کنید ، در هر صورت باید ترکیب ادویه ها را به خوبی آموخته باشید تا بتوانید انواع ادویه ها را به فروش برسانید.

ادویه های موجود در بازار که به نام ادویه هایی مانند ادویه ماهی ، ادویه خورش قیمه ، خورش سبزی و … به فروش می رسند، ادویه های ترکیبی هستند که مقدار هر کدام در ترکیب ادویه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات مورد نیاز مغازه ادویه فروشی (کسب و کارهای کوچک ادویه)

  • چند عدد دستگاه آسیاب ادویه گهواره ای جهت آسیاب کردن ادویه ها در مقیاس های کم : این آسیاب ها را می‌توانید در مقیاس‌های 500 گرم ، یک کیلو گرم و دو کیلوگرم تهیه کنید. آسیاب ها از مهمترین تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات هستند.
  • دستگاه آسیاب های ادویه صنعتی : برای آسیاب کردن ادویه ها در مقدار های زیاد نیاز به آسیاب ادویه صنعتی دارید. این نوع آسیاب ها اصولا به صورت آسیاب های چکشی و یا سایشی تولید می شوند.

در کل آسیاب های ادویه از سر و صدای زیادی برخوردار هستند. به همین خاطر باید مغازه ای داشته باشید که سر و صدای آسیاب ها مزاحم مغازه های دیگر نشوند.

هم چنین آسیاب کردن ادویه‌ها ، دارای گرد و بوی زیادی هستند. بهتر است مغازه شما دارای هوا خور و گردش هوای مناسبی باشد تا مبادا به ریه هایتان آسیب وارد نکند.

  • ظروف استیل برای هم زدن ترکیبات مختلف ادویه ها
  • میز های استیل : استاندارد مغازه های غذایی وجود میز های استیل است.
  • سینک استیل : جهت شست و شوی قطعات دستگاه ها و ظروف ادویه ها
  • دستگاه دوخت پلاستیک بسته بندی : برای بسته بندی راحت انواع ادویه ها بهتر است لبۀ پلاستیک ها را با دستگاه دوخت حرارتی بدوزید. این کار به ماندگاری ادویه های مشتری ها و سالم تحویل دادن به مشتری ها کمک بسزایی می کند.
  • بن ماری و ظروف استیل : برخی ادویه ها ممکن است با ظروف پلاستیکی واکنش نشان دهند، به همین خاطر بهتر است آنها را درون ظروف استیل نگهداری کنید.
  • چارک ها و سرتاس های استیل : برای حمل و نقل و بسته بندی ادویه ها ، نیاز به انواع سایز های سرتاس دارید. جهت نظافت و شست و شوی بهتر آنها ، باید از جنس استیل آنها استفاده کنید.
  • چند ترازو در ظرفیت مختلف : برای اندازه گیری وزن ادویه های مختلف و فروش آنها ، حداقل نیاز به دو عدد آسیاب دارید. یکی با دقت 1 گرم و دیگری یک ترازوی سنگین که بتوانید حداقل تا 40 کیلوگرم ، مقدار های مختلف را اندازه بگیرید.
  • دستگاه‌های کره گیر و روغن گیر در صورتی که بخواهید آنها را نیز به فروش برسانید.

آیا راه اندازی ادویه فروشی و خرید تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات از نظر اقتصادی توجیه دارد ؟

راه اندازی هر کسب و کاری و خرید تجهیزات مربوط به آن به بسیاری از عوامل بستگی دارد. عواملی که بخشی از آنها به شما بستگی دارد و بخشی دیگر به شرایط و اوضاع حاکم بر جامعه و اقتصاد آن منطقه که البته باز هم شما می توانید آنها را بررسی کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید. البته نکات زیر می‌تواند به شما کمک بسزایی کنند.

  • با توجه به نقش بسیار زیاد ادویه ها در خوش طعم شدن غذا ها ، رستوران ها و مصرف کنندگان خانگی اغلب سعی می کنند ادویه‌های با کیفیت خریداری کنند. چنانجه بتوانید ادویه‌های با کیفیت عرضه کنید و مشتریان متوجه کیفیت ممتاز محصولاتتان شوند، مشتریان ثابت زیادی در طول زمان پیدا خواهید کرد.
  • ادویه های ترکیبی از بازار خوبی برخوردار هستند، به ویژه اینکه بتوانید ترکیبات ممتاز و خاصی با عطر و طعم های ویژه برای انواع غذا ها پیدا کنید، رستوران ها و منازل بسیاری مشتری شما خواهند شد. ترکیب ادویه ها ، خودش یک هنر و فن است که هر کسی آن را به خوبی نیاموخته است.
  • بازاریابی آنلاین و بازاریابی های اینترنتی را برای فروش و ارسال محصولات به شهر های اطراف و سایر استان های ایران ، فراموش نکنید. بسیاری از ادویه فروش ها، ادویه ها خاص خودشان به ویژه ادویه های ترکیبی را در بستر اینترنت بازاریابی می کنند و می فروشند.
  • در حضور مشتریان سعی کنید ادویه های آنها را آسیاب کنید تا حس تازه بودن را به آنها القا کنید.
  • برای راه اندازی مغازه ادویه فروشی موفق ، سعی کنید در محیط هایی که مصرف کنندگان خانگی بسیار رفت و آمد دارند، مغازه های خودتان را راه اندازی کنید. در بازار های قدیمی ، هنوز هم ادویه فروشی ها و عطاری های موفق زیادی فعالیت دارند که مشتریان ثابت بسیاری دارند. اگر چه جای مغازه های آنها لب خیابان نیست، ولی تبلیغات دهان به دهان مردم و تعریف از کیفیت آنها ، رمز موفقیت آنها است.
  • سعی کنید برای حفظ کیفیت ادویه ها ، آنها را درون ظروف در بسته نگه داری کنید تا هوا نخورند و کیفیت خودشان را از دست ندهند.
  • برای عمده فروشی و فروش انبوه ، سعی کنید بازاریابی نزد صاحبان رستوران ها و آشپز ها را فراموش نکنید.
  • خودتان را با اصطلاحات و مد روز هماهنگ کنید. اگر چه ممکن است انواع ادویه های جوجه کباب ، آنچنان تفاوتی با هم نداشته باشند، ولی سعی کنید انواع ادویه های ترکیبی را ارائه دهید.
  • سعی کنید ترکیب ادویه های مختلف خودتان را یادداشت کنید. فراموش کردن ترکیب ادویه ها به تغییر کیفیت و افت مشتریان ثابت منجر خواهد شد.
  • برای خرید مواد اولیه و انواع ادویه های مختلف سعی کنید همیشه کیفیت ثابتی داشته باشند. شما به هر حال مجبور هستید هر دفعه بارتان را از عمده فروش و وارد کنندگان ادویه ها تأمین کنید. چنانچه طعم هر بار تفاوت داشت ، به مشتریان ثابت خودتان اطلاع دهید.
  • سعی کنید شماره مشتریان خودتان را در دستگاه های مربوط به باشگاه مشتریان وارد کنید و سایر اطلاع رسانی ها مانند تخفیفات ویژه را با پیامک به آنها اطلاع دهید. داشتن شماره های مشتریان در صورت جا به جایی کسب و کار شما ، جهت ارسال آدرس جدید کمک بسزایی می کند.
  • هنگام خرید تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات ، سعی کنید تجهیزات به روز و با کیفیت خریداری کنید تا در طول مدت زمان نخواهید هزینه های تعمیرات زیادی پرداخت کنید. تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات مهمترین دستگاه هایی هستند که بخش اعظمی از سرمایه شما را نیز تشکیل خواهند داد. به این نوع کالاها ، کالای سرمایه ای می گویند.
  • برای خرید تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات سعی کنید از افراد معتبر مشاوره دریافت کنید. می توانید از ما برای خرید تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جا مشاوره دریافت کنید. شماره های تماس پایین سایت درج شده اند.
تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه  جات در مقیاس صنعتی

برای تولید ادویه مرغوب در مقیاس تجاری به تجهیزات مدرن نیاز است. این نوع دستگاه‌ها می‌تواند پروسه تولید به مصرف را مدرن تر و جذاب تر نموده تا فروش محصول نهایی به سادگی امکان پذیر شود.

در مقیاس صنعتی شما به تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات کاملا متفاوتی نیاز دارید. این تجهیزات اغلب صنعتی و پر بازده و کارآمد هستند. یک مغازه کوچک ادویه فروشی با کارگاه و یا کارخانه بسته بندی ادویه ها کاملا متفاوت است. در این کارخانه ها نظارت ها و تولید باید به صورت دقیق انجام شوند.

گروه تولیدی تجهیزات آشپزخانه صنعتی زادمن با طراحی و تولید بروزترین تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات در خدمت شما می‌باشد.

"<yoastmark

تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات اولیه مورد نیاز به شرح زیر می‌باشند:

"<yoastmark

1)دستگاه بوجاری ادویه

در هنگام برداشت محصول (مثل بادیان،زیره،هل،فلفل و…)مقداری ناخالصی مانند سنگ و خاک وارد محصولات می‌شود. پاک کردن دستی این محصولات در صورتی که انبوه باشد بسیار مشکل است. لذا نیاز به دستگاه بوجاری می‌باشد. 

"<yoastmark

2)دستگاه خردکن ادویه

برخی ادویه جات مثل زردچوبه و چوب دارچین بسیار سفت هستند و نیاز است که قبل از آسیاب شدن، با دستگاه خرد کن، خرد شوند.

"<yoastmark

هم چنین بر خی اوقات ممکن است ادویه ها را به صورت خرد شده عرضه کنید و نه آسیاب شده. مثلا بسیاری از افراد نیاز دارند زنجبیل خرد شده برای تهیه دمنوش زنجبیل استفاده کنند، و نه زنجبیل آسیاب شده. هم چنین فلفل قرمز و فلفل سیاه خرد شده نیز از این دسته ادویه ها هستند.

در مقیاس کارخانه ای به جای خرید چند دستگاه خرد کن و دستگاه آسیاب ادویه جدا ، می توانید یک آسیاب ادویه صنعتی دو مرحله ای خریداری کنید. این نوع آسیاب ها دارای یک خرد کن در مسیر هدایت ادویه ها به تیغۀ آسیاب ادویه هستند.

3)آسیاب ادویه

این آسیاب در اشکال: آسیاب مغازه‌ای، آسیاب کارگاهی، آسیاب خانگی، آسیاب صنعتی، آسیاب مخزنی، تیغه‌ای و سیلو دار چکشی موجود می‌باشند.

آسیاب های ادویه از مهمترین تجهیزات تهیه و توزیع ادویه جات است.

4)دستگاه میکسر ادویه یا مخلوط کن ادویه

ادویه جات مختلف درجات سفتی متفاوتی دارند و به روش های مختلف آسیاب شده و سپس توسط دستگاه میکسر ادویه با هم مخلوط می‌شوند تا ترکیب یکنواختی ایجاد شود. برای ترکیب ادویه های مختلف در حجم زیاد نیاز به میکسر ادویه صنعتی دارید. این میکسر ها باید از جنس استیل باشند تا کیفیت ادیوه ها تغییر نکنند و نظافت آنها آسان باشد.

"<yoastmark

5)دستگاه پرکن ادویه

پس از مخلوط کردن ادویه جات درون ظروف خاصی قرار می‌گیرند. برای جلوگیری از پخش شدن ادویه در هوا به دستگاه پرکن ادویه نیاز داریم.

"<yoastmark
"<yoastmark

6)دستگاه بسته بندی ساشه پودری

برای مصرف رستوران‌ها ادویه جاتی مثل نمک،فلفل سیاه و قرمز،سماق،آویشن در ساشه های تک نفره بسته_بندی می‌گردد.

"<yoastmark

7)دستگاه بسته بندی سلفونی

برای فروش ادویه جات در فروشگاه‌ها آنها را در بسته بندی سلفونی قرار می‌دهند.