تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم:صنعت رستوران بسیار پر ریسک است.یک چهارم رستوران های که راه اندازی میشوند،در همان سال اول افتتاح ورشکست میشوند.
برای مشاهده تجهیزات رستورانی کلیک کنید.
شما بایستی به حجم سرمایه گذاری،بودجه های اجرایی و خرید های روزانه و هفتگی،کنترل هزینه،حقوق پرسنل و از همه مهمتر پیشبینی درآمد آشنا باشید و بطور نظام یافته حساب رستوران را رصد کنید و مراقب سود و زیانتان باشید.
برای مشاهده تجهیزات فست فودی کلیک کنید.
برای راه اندازی یک رستوران میتوانید پس از آماده سازی مکان به خرید تجهیزات اصلی دست دوم اقدام نمایید.
اصلی ترین وسایلی که لازم دارید به شرح زیر میباشد:
چرخ گوشت
چرخ گوشت صنعتی با داشتن موتور و گیربکس قوی به شما اجازه فعالیت طولانی بدون نیاز به سرویس و نگهداری را میدهد.
میز کار استیل
یکی از پرکاربردترین وسایل و تجهیزات واحد های آماده سازی،آشپزخانه های صنعتی،کترینگ رستوران،فست فود،کافی شاپ،شیرینی پزی ها و …. میز کار استیل است.
خمیر پهن کنخمیر پهن کن
خمیر پهن کن دارای دو غلتک موازی قابل تنظیم میباشد که قادر به رول کردن چانه های خمیر به وزن های مختلف میباشد.خمیر پهن کن میتواند خمیر های پیتزا را رول نماید.
پاتیل خیساندن برنج
پاتیل خیساندن برنج به گونه ای است که با توجه به ارتفاع مناسب دستگاه از سطح زمین
قابلیت قرار دادن آبکش و پاتیل برای تخلیه آسان برنج وجود دارد.
خلال کن
خلال کنبا استفاده از خلال کن صنعتی میتوانید به خرد کردن،برش زدن،ریز نمودن،رنده کردن و یا خلال کردن در ابعاد مختلف بپردازید.
ظروف استیل بن ماری
این ظروف برای نگهداری از مواد اولیه مصرفی در رستورانها و فست فودها استفاده میشود این ظروف در ابعاد و اندازه های مختلفی ساخته شده که به فضا و کاربرد شما قابل ارائه میباشد.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم
دیسپلی
از ویژگی های یک دیسپلی خوب آن است که از ورق استیل با ضخامت بالا ساخته شود که باعث طول عمر و استحکام این دستگاه میشود نام دیگر دیسپلی آرمیک گرم خانه کنتاکی است که این دستگاه یکی از دستگاه های مورد نیاز در پخت و نگهداری مرغ سوخاری میباشد.
دیسپلی در زمینه پخت هم کاربرد دارد دارای دو طبقه است که طبقه پایین با داشتن حوضچه آب و گرمای المنت تولید حرارت مرطوب نموده و برای نگهداشتن مرغ سوخاری نرمال بعد از پخت استفاده میشود.
سرخ کن مرغ سوخاری
مرغ گردانیکی از مواردی که در خط تولید مرغ سوخاری بسیار با اهمیت میباشد و مورد استفاده قرار میگیرد،یخچال های صنعتی است.علاوه بر این که مرغ های خریداری شده در یخچال نگهداری میگردد،بعد از ملینیت شدن نیز در یخچال نگهداری میشوند.
یخچال تاپینگ
یخچال تاپینگ برای آماده سازی و تهیه ساندویچ و پیتزا و نگهداری مواد پیتزا و ساندویچ به صورت بهداشتی مناسب است.
اجاق گاز فر دار
از لوازم مورد استفاده در رستورانها،آشپزخانه های صنعتی اجاق گاز فر دار است.اجاق گازها کاربرد زیادی در پخت خوراک،خورشت و همچنین پخت ته چین و دم کردن برنج دارند.
یک بخش نگهداری از برنج در قسمت فر اجاق گاز فر دار گارد استیل وجود دارد که برای نگهداری برنج استفاده میگردد.
گرم خانه شیشه ای
گرم خانه شیشه ای یا گرمکن غذای ویترینی برای گرم نگه داشتن پیتزا،پیراشکی،سمبوسه،سیب زمینی و اسنک و دیگر غذاها است.
دستگاه کباب پز اتوماتیک (میکس پز)
میکس پز تابشی بدون دود اتوماتیک به نحوی طراحی و ساخته شده که جهت حرکت سیخ های کباب در هنگام ورود به کباب پز،خلاف جهت حرکت محصولات احتراق میباشد.بدین شکل که گوشت خام که دارای درجه حرارت محیط میباشد.
یخچال و فریزر افقی
ویژگی های یخچال و فریزر افقی یک طبقه میانی و دو در عمودی با قفل و یراق ایتالیایی دیوارها و طبقات داخلی،در یخچال از ورق آلومینیوم و در فریزر از ورق گالوانیزه بدنه خارجی از ورق استنلس استیل مات یا خش دار
اجاق گریل رومیزی طرح آمریکایی
اجاق گریل رومیزی مجهز به بدنه خارجی تمام استیل و پایه های قابل تنظیم و سینی،قیف و لگن چربی گیر است.
کابینت های مدولار هنی پنی
کابینت های شرکت آشپزخانه مدولار هنی پنی غذا های پخته را در درجه حرارت مطمئن ،بطور دستی و آماده برای بسته بندی تازه نگه میدارد.
فر دمکن
دستگاه فر دم کن دارای بدنه و در های عایق شده،بدنه خارجی از ورق استیل ،بدنه داخلی از ورق گالوانیزه،دارای کف چدنی با ریل هدایت دیگ است.
کانتر گرم با چهار بنماری
کانتر گرم برای نگهداری غذا با نما و نور مخفی برای گرم نگهداشتن غذا و خورشت در خط سلف سرویس رستوران کاربرد دارد.
اجاق پخت برگر(گریل)
گریل گازیپخت انواع ساندویچ و برگر عامل موثری جهت جذب مشتری بیشتر برای فست فودها و رستوران ها میباشد.اجاق پخت برگر ذغالی مناسب برای پخت زغالی برگر و فیله گریل شده میباشد.
اجاق پخت برگر زغالی با دو صفحه مشبک چدنی که ما بین آن را پوکه های معدنی (زغالی)پر کرده است میتواند حرارت را به صورت غیر مستقیم به محصول وارد کند.پخت غیر مستقیم باعث حفظ طعم و طراوت محصول میشود.
ماهیتابه گردان
ماهیتابه برگردان جهت سرخ کردن مواد آماده سازی شده در آشپزخانه های صنعتی میباشد.
یخچال ویترینی خشک مکعبی
ویترین خشک مکعبی مناسب برای فست فود،رستوران،تالار،شیرینی فروشی و قنادی،کافی شاپ،آبمیوه فروشی،بوفه بوده و یخچال ویترینی برای انواع مواد غذایی مانند غذا،ساندویچ،کیک،شکلات،سوپ مناسب میباشد.
برای مشاهده تمامی ویدیوهای تجهیزات آشپزخانه صنعتی کلیک کنید.
ترولی عمودی پلاستیکی
ترولی عمودی کاربرد های مختلفی از جمله جمع آوری ظروف کثیف از میزها و حمل غذا در سالن پذیرایی و خط سلف سرویس دارد.
ترولی آبچکان
آبچکان سیار یا ترولی آبچکان جهت آبگیری و دپوی ظروف شسته شده در هتلها و رستورانها و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
ترولی حمل دیگ
جهت انتقال دیگ از سکوی پخت به دم کن و یا انتقال دیگ به سلف سرویس مورد استفاده قرار میگیرد.
گرم خانه مرغ
گرم خانه مرغ هلدینگ کابینت گرم با 2 درب مجزا فول اندازه با ظرفیت بالا و یک کنترل پنل جهت نگهداری مواد غذایی در یک بازه دمایی مناسب قبل از سرو طراحی و ساخته شده است.
یخچال رویه میز کار
یخچال رویه میز کار،ساخته شده از استیل ضد زنگ و دارای فوم تزریقی بین بدنه داخلی و خارجی میباشد که باعث کاهش اتلاف سرما میشود.
چرخ گوشت 32 تسمه ای
دستگاه چرخ گوشت مورد استفاده در رستورانها و قصابیها مناسب برای چرخ کردن گوشت و پیاز تیغه و پنجره از جنس استیل میباشد.
دستگاه کبابی ترکی و کراکف پز
دارای شعله های گازی که به درخواست مشتری شعله های بزرگ و متحرک و ثابت در آن قرار داده میشود.
گرم خانه برقی غذا
انواع غذاها مانند برنج،خورشت،کباب را گرم نگاه داشته و امکان حمل غذا به صورت گرم از بخش به سالن سرو را به صورت بهداشتی فراهم می کند.
دستگاه یخساز پولکی
با قابلیت تولید در تناژ مختلف بین 350 کیلوگرم تا 100 تن در روز که در رستوران و مراکز خدماتی بین راهی قابل استفاده میباشد.
دستگاه یخساز حبه ای
این یخساز برای تولید یخ حبه ای بصورت بهداشتی و اتوماتیک مورد استفاده قرار میگیرد.این ماشین یخساز در منازل به عنوان یخساز خانگی و در رستورانها به عنوان یخساز آشپزخانه ای و در آبمیوه فروشی ها،بستنی فروشی ها،فست فودها،ساندویچی ها برای تامین یخ خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد.
یخساز صنعتی
این یخ ساز مخزن دار است و قابل استفاده برای آشپزخانه هتلها،رستورانها،فست فودها و تالارهای پذیرایی است.
یخساز حبه ای 100 کیلویی رستوران
در این دستگاه تولید یخ 100 کیلویی انجام میگیرد.از سیستم رسوب گیر در ساختار این یخ سازها استفاده شده است که دستگاه را در برابر گچ گرفتگی ایمن می گرداند.این دستگاه برای استفاده در رستوران ها،فست فودها،آبمیوه فروشی ها بسیار مناسب است.
یخساز اسکاتمن
این دستگاه با تولید یخ های مکعبی جهت خنک کردن انواع نوشیدنی بدون تغییر طعم اصلی نوشیدنی مورد استفاده قرار میگیرد،دارای سیستم ضد میکروب و کیسه تبخیر واقع در پشت درب دستگاه است.این دستگاه دارای تایمر و ترموستات قابل تنظیم است.داشتن پایه های بلند و قابل تنظیم برای دسترسی آسان و نظافت دستگاه از ویژگی های این یخساز میباشد،3 اصل مهم در یخسازها صرفه جویی در مصرف آب،انرژی و نیروی کار میباشد.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم
برای مشاهده وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فست فود کلیک کنید.