نحوه فوم گرفتن ازشیر:
فوم شیر در پیجر به میزان مناسب شیر بریزید،
تا زیر چرنه پیجر. این نکته با اینکه ساده به نظر میرسد ،
بسیار مهم است ، چون میزان شیر بیشتر در زمان فوم گرفتن بیرون میریزد و اجازه
نمیدهد.
به درستی فوم گیری کنید.
برای مشاهده دستگاه بستنی ساز کلیک کنید.
استرچ کردن، بسط دادن (stretching)
وقتی نازل بخار را وارد شیر میکنید و بخار میدهید، صدایی شنیده میشود
که نشانه وارد شدن هوا به شیر است و میکرو فوم ایجاد می کند.
نکته مهم این بخش، نحوه قرار دادن استپم وند در شیر است.
فقط باید نیم سانت از استپم وند وارد شیر شود و صدای ایجاد شده بین ۳ تا ۵ ثانیه باشد
( کمتر برای لانه و بیشتر برای کاپوچینو) اگر استپم وند را زیاد داخل شیر ببرید
یا میزان استرچ زیاد باشد، فوم شیر خشک و پر حباب خواهد شد.
چرخش
بعد از استرچ کردن بهتر است کمی پیجر را بالا ببرید و خم کنید .
این کار اول باعث میشود دیگر صدایی نشنوید و استرچ کردن تمام شود.
و دوم حالت گردابی ایجاد می کند,
که باعث به وجود آمدن میکرو فوم یکدست و براق ( اصطلاحا مخملی) میشود.
این حالت را ادامه دهید تا شیر به دمای استاندارد برسد و بعد بخار را قطع کنید.
چند نکته تکنیکی
قبل از اینکه استپم وند را درون شیر بگذارید حتما چند ثانیه بخار را باز کنید
تا آب داخل استپم وند خارج شود.
بعد از فوم گیری از شیر نیز بخار را باز کنید
و استپم وند را با دستمال مخصوص کاملا تمیز کنید.
برای مشاهده نحوه فوم گرفتن برای قهوه کلیک کنید.