عکس هوش مصنوعی دستگاه عرق گیری

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

مخلوط کن بلندر صنعتی یورگن 2850 وات مدل HM-989

قیمت اصلی 9,800,000 تومان بود.قیمت فعلی 9,440,000 تومان است.
  • مخلوط کن بلندر صنعتی یورگن 2850 وات
  • ابعاد : 35*33 به ارتفاع 46 سانتیمتر
  • وزن: 6 کیلوگرم
  • ظرفیت پارچ: 2.5 لیتر
  • جنس پارچ: پلی کربنات
  • برق مصرفی: 220 ولت تکفاز
  • توان موتور: 2850 وات
  • لطفا پیش از خرید جهت اطلاع از قیمت و آخرین موجودی کالا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

پنجره چرخ گوشت صنعتی مارک سالوادور مدل ZGR32

855,000 تومان1,515,000 تومان
  • پنجره چرخ گوشت صنعتی برای سایز چرخ گوشت 32 و 42
  • موجود در سایزهای 3 ، 3.5 ، 4.5 ،  8 و 12 میلیمتر
  • ساخته شده از متریال استیل
  • ساخت کشور چین
  • لطفا پیش از خرید جهت استعلام آخرین قمیت و موجودی کالا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

ترولی آبچکان 4 طبقه مارک زادمن مدل ZTR4

5,550,000 تومان
  • ترولی آبچکان 4 طبقه استیل
  • ابعاد 120*55 به ارتفاع 160 سانتیمتر
  • مجهز به چرخ های قفل دار
  • اسکلت از پروفیل استیل
  • گارانتی یکساله
  • انتخاب نوع سبد به دلخواه
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قمیت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

بامیه زن دستی ZBZ1

9,500,000 تومان
  • بامیه زن دستی رومیزی
  • قابل استفاده در بالای سر انواع سرخکن ها و  پاتیل ها
  • عملکرد بسیار ساده
  • دارای دو عدد ورق قالب کف در دو سایز
  • مخزن استیل
  • گارانتی یکساله
  • لطفا قبل از خرید جهت اطلاع از آخرین قیمت وموجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

فلاسک چای 20 لیتری استیل مدل ZF20LS

3,000,000 تومان
  • فلاسک چای 20 لیتری استیل
  • ابعاد: یک استوانه به قطر 32 و ارتفاع 50 سانتیمتر
  • دارای شیر برنجی
  • بدنه و مخزن از ورق استیل 0.6 میلیمتر
  • دارای عایق حرارتی
  • دارای توری تفاله گیر
  • جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

سینک صنعتی 100 سانتیمتری مارک زادمن مدل ZSK100

5,450,000 تومان
  • سینک صنعتی ظرفشویی
  • ابعاد: 100*62 به ارتفاع 85 سانتیمتر
  • نوع ورق: استینلس استیل
  • تعداد لگن: دو عدد
  • عمق هر لگن: 24 سانتیمتر
  • چهارپایه از پروفیل استیل 4*4
  • پاتراکی از پروفیل استیل 2*2
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قمیت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

سوسیس پرکن دستی افقی 2 لیتری مدل ZS2L

2,050,000 تومان
  • سوسیس پرکن دستی افقی 2 لیتری
  • ساخته شده از استیل
  • دارای سوپاپ هواگیری
  • حجم مخزن 2 لیتر
  • مناسب برای خانه

فر طباخی – فر کله پزی ZKL120CM

قیمت اصلی 30,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 26,000,000 تومان است.
  • یک سال گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش
  • طول دستگاه طبق سفارش مشتری می تواند 120 سانتی، 150 سانتی، 190 سانتی و یا بیشتر باشد.
  • تعداد دیگ طبق سفارش مشتری می تواند یک الی چند عدد دیگ باشد.
  • دارای دیگ 50 تایی
  • بدنه دو جداره : بدنۀ دو جداره بسیار مهم است، چون سلامت مشتریان را تضمین می‌کند.
  • جداره داخلی ورق گالوانیزه می باشد.
  • جداره بیرونی ورق استیل ۴۳۰ می‌باشد.
  • عایق حرارتی پشم شیشه می‌باشد.
  • شاسی کشی پروفیل فولادی
  • دستگاه دارای چرخ یا بدون چرخ (ثابت) می‌باشد.
  • رف شیشه‌ای طبق سفارش مشتری می‌باشد.
  • در کشویی سمت آشپزخانه می‌تواند طبق سفارش مشتری باشد یا حذف شود.
  • وجود گاز روی دستگاه طبق سفارش مشتری می‌باشد.
  • هود و فن طبق سفارش مشتری می‌باشد.
لطفا قبل از سفارش تماس بگیرید. 09130003677
  • دارای مشعل گازی متصل به خود دستگاه

خمیرپهن کن رومیزی مارک زادمن مدل ZKHP40

19,950,000 تومان
  • خمیرپهن کن رومیزی پیتزا
  • ابعاد: 65*33 به ارتفاع 42 سانتیمتر
  • برق مصرفی: 220 ولت تکفاز
  • توان مصرفی: 750 وات در ساعت
  • قدرت موتور: 1 اسب بخار
  • پهنای غلطک: 40 سانتیمتر
  • قابلیت تنظیم ضخامت خمیر از 0 تا 8 میلیمتر
  • دقت کنید این خمیرپهن کن برای خمیرهای حاوی روغن زیاد کاربرد ندارد
  • دارای یکسال گارانتی کامل
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

باسکول 150 کیلویی چینی مدل ZC150

2,200,000 تومان
  • باسکول 150 کیلویی کمری
  • ساخت کشور چین
  • دارای صفحه نمایشگر با سه نمایشگر وزن، قیمت واحد و قیمت کل می باشد.
  • دارای 7 حافظه قیمتی می باشد.
  • دقت وزن کشی در حدود 50 گرم است
  • صفحه باسکول از جنس فلزی است
  • با برق شهر و باطری کار می کند.
  • ابعاد 30*40 به ارتفاع 60 سانتیمتر
  • لطفا قبل از خرید جهت استعلام آخرین قیمت و موجودی کالا با واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

راه اندازی کسب و کار

تجهیزات راه اندازی

کلیه لوازم و تجهیزات راه اندازی رستوران، آشپزخانه و فروشگاه را از ما بخواهید

وسایل آشپزخانه (51)

تجهیزات فروشگاهی (15)

لوازم فست فود (169)

لوازم رستوران (109)

لوازم قنادی (36)

وسایل کافه (168)

وسایل نانوایی (20)

وسایل هتل (40)

فر پیتزا (23)

یخچال فریزر صنعتی (15)

تجهیزات صنایع غذایی (86)

تجهیزات آماده سازی غذا (63)

تجهیزات شستشو و نظافت (9)

لوازم جانبی پخت و پز (13)

چرخ گوشت صنعتی (11)

ترازو (5)

سبزی خردکن (3)

خلال کن (7)

گرمخانه (10)

سرخکن (15)

قطعات یدکی (1)

اسپرسوساز (15)

وافل ساز (2)

کباب پز (6)

آسیاب قهوه (9)

وسایل بریانی (4)

کباب ترکی (3)

سینک ظرفشویی صنعتی (1)

مخلوط کن (بلندر) (4)

اجاق گاز صنعتی (2)

آبمیوه گیری صنعتی (8)

مخلوط کن (2)

فلافل زن (2)

سماور صنعتی (2)

آسیاب عطاری (13)

تیغه چرخ گوشت (1)

پنجره چرخ گوشت (1)

یخچال ایستاده ویترینی (1)

تاپینگ پیتزا (1)

شو کیک رومیزی (5)

شوکیک شوکیس (1)

تجهیزات آشپزخانه صنعتی شاخه از صنعت غذا می باشد که به طور تخصصی به فرآوری مواد غذایی و نوشیدنی در انواع رستوران ها و مغازه ها می پردازد. این شاخه از صنعت غذا بسیار مهم است و در کل دنیا نمایشگاه های بزرگی در رابطه آشپزی صنعتی هر ساله برگزار می گردد که نمایانگر اهمیت آن است.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی با هر دستگاهی که با غذای مردم ارتباط داشته باشد، سروکار دارد. هر دستگاهی که سبب تبدیل یک ماده غذایی به غذا و نوشیدنی شود در حیطه این صنعت قرار می گیرد. به طور کلی وسعت این حوزه می تواند شامل موارد زیر شود:

  1. لوازم رستوران Commercial kitchen equipment
  2. لوازم فست فود fastfood equipment
  3. وسایل کافه و کافی شاپ café equipment
  4. وسایل نانوایی bakery equipment
  5. وسایل قنادی pastry equipment
  6. دستگاه های فرآوری مواد غذایی food processing machines
  7. صنعت قهوه coffee processing

خرید و فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی

وظیفه شرکت ها و فروشگاه هایی که در زمینه آشپزی صنعتی فعال هستند، تامین وسایل و لوازم مورد نیاز مشتری با توجه به ظرفیت کاری و نوع کاری که می خواهد انجام بدهد می باشد. هر کدام از زمینه های بالا تخصص خود را می طلبد ولی نکته مهم شناخت کامل دستگاه های موجود در بازار از یک طرف و درک نیاز مشتری از سمت دیگر است.

فروشگاه زادمن با تکیه بر دانش فنی و مهندسی مدیریت مجموعه این توانایی را دارد که مطابق نیاز مشتری پلان تجهیزات را آماده کند و بر طبق آن وسایل و لوازم مورد نیاز را تامین نماید. همچنین در زمینه تعمیرات تخصصی لوازم و وسایل آشپزخانه صنعتی فروشگاه زادمن فعال می باشد. در ادامه می توانید با انواع وسایل و لوازمی که در حیطه های مختلف آشپزخانه صنعتی استفاده می شود و فروشگاه زادمن توانایی تامین آنها را دارد، به اختصار آشنا شوید.

لیست تجهیزات رستوران صنعتی

لوازم رستورانی که در زیر آمده است هم برای رستوران های سنتی و هم برای رستوران فرنگی مورد استفاده است.

  1. چرخ گوشت: که برای چرخ کردن گوشت مورد استفاده است.
  2. میکسر گوشت یا خمیرگیر: از این وسیله برای همزدن مخلوط گوشت چرخ شده و ادویه جات استفاده می شود.
  3. کباب سیخ گیر: از این دستگاه برای سیخ گرفتن کباب کوبیده استفاده می شود.
  4. سیخ کباب و جوجه : عمدتا از ورق استیل ساخته می شوند.
  5. کباب پز یا منقل : انواع بسیار زیادی دارد که همگی عمل پخت کباب را انجام می دهند.
  6. کره تاب: یک سینی استیل است که دارای گرمکن می باشد و داخل آن مخلوط کره آب شده و زعفران می ریزند و کباب را داخل آن می خوابانند.
  7. سیخ شور: که جهت شستشوی سیخ کباب مورد استفاده است.
  8. اجاق زمینی پلوپز: جهت جوش آوردن و به غل آوردن برنج
  9. فر دمکن: جهت دم کردن برنج
  10. ظروف آلومینیومی: جهت مراحل مختلف پخت و پز
  11. دیگ پخت برنج اتوماتیک : جهت پخت برنج (جایگزین ردیف های 8 الی 10)
  12. اجاق 4 شعله: برای پخت و پزهای مختلف
  13. تابه گردان: جهت تفت دادن مواد غذایی و پخت خورشت
  14. دیگ پخت خورشت اتوماتیک: (جایگزین ردیف 12و13)
  15. کانتر گرم: جهت گرم نگه داشتن و سرو غذای پخته شده
  16. میز کار استیل: برای انجام هر کاری در رستوران نیاز به میز کار استیل است.
  17. سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
  18. یخچال کبابی: جهت نگه داری سیخ کباب آماده به طبخ
  19. فریزر: جهت انبار کردن مواد غذایی برای مدت طولانی
  20. سردخانه: جهت انبار مواد غذایی و نوشیدنی
  21. سیب زمینی پوست کن: جهت پوست کندن سیب زمینی
  22. پیاز پوست کن: جهت مندن پوست پیاز
  23. پیاز پوره کن یا آبگیر پیاز: جهت پوره کردن و گرفتن آب پیاز جهت استفاده در غذاهای مختلف
  24. باسکول و ترازو: جهت وزن کشی مواد غذایی
  25. سرخکن: جهت طبخ غذاهای سرخ کردنی
  26. پاستاپز: جهت آب پز کردن پاستا
  27. گریل ذغالی: جهت پخت فیله و استیک به روش بدون روغن
  28. گریل روغنی تخت: جهت پخت و تفت دادن انواع مواد غذایی
  29. خلال کن یا رنده برقی: جهت خرد کردن مواد غذایی
  30. هود استیل صنعتی: جهت تهویه هوا و مکش دود و بخار حاصل از پختن غذا
  31. بیفتک کوب یا استیک کوب: جهت فرآوری گوشت استیک
  32. میز تخته کاری: جهت خرد کردن و فرآوری گوشت کباب
  33. کابینت استیل: جهت نگهداری ظروف و مواد غذایی
  34. ترولی آبچکان: جهت نگهداری ظروف پس از شستشو
  35. ماشین ظرفشویی: جهت شستن ظروف
  36. ترولی پلاستیکی: جهت حمل ظروف غذا به سالن و بالعکس
  37. چلیک حبوبات: جهت نگهداری حبوبات
  38. سبزی خردکن: جهت خردکردن سبزی
  39. ظروف بنماری: جهت نگهداری مواد غذایی

لیست لوازم فست فود

لوازم فست فود را به می توان به سه دسته کلی زیر تقسیم بندی کرد:

لیست لوازم پیتزا فروشی

  1. خمیرگیر یا میکسر خمیر: جهت تبدیل آرد به خمیر پیتزا
  2. خمیرپهن کن: جهت پهن کردن خمیر
  3. رنده برقی یا خلال کن: جهت خرد کردن انواع مواد غذایی
  4. تاپینگ پیتزا: جهت نگه داری خمیر پیتزا و مواد غذایی دیگر
  5. فر پیتزا: جهت پخت پیتزا
  6. یخچال ایستاده: جهت انبارکردن مواد غذایی
  7. فریزر: جهت انبار کردن مواد غذایی برای مدت طولانی
  8. مخلوط کن یا بلندر: جهت تهیه سس
  9. هود استیل: جهت مکش هوای گرم و دود حاصل از پخت و پز

لیست لوازم همبرگر فروشی

  1. چرخ گوشت: به منظور چرخ کردن گوشت گرم
  2. مخلوط کن گوشت یا میکسر گوشت: جهت هم زدن مخلوط گوشت و ادویه جات
  3. همبرگر زن: جهت فرم دادن گوشت به شکل دایره ایی
  4. گریل ذغالی: جهت پخت بدون روغن به صورت کبابی
  5. گریل روغنی تخت: جهت پخت فیله و گوشت به روش تفت دادن
  6. شوتینگ همبرگر: جهت گرم نگه داشتن همبرگرهای آماده جهت سرو
  7. شوتینگ سیب زمینی: جهت گرم نگه داشتن سیب زمینی آماده به سرو
  8. توستر: جهت برشته کردن نان همبرگر و ساندویچ
  9. کالباس بر: جهت ورقه ورقه کردن کالباس و سوسیس
  10. ترازو : جهت معیار کردن مواد غذایی مورد استفاده
  11. تاپینگ همبرگر: جهت نگهداری همبرگر نیمه آماده و مواد غذایی دیگر
  12. مخلوط کن یا بلندر: جهت تهیه سس
  13. سرخکن: جهت سرخ کردن انواع مواد غذایی
  14. سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
  15. میزکار استیل: مهیا کردن فضایی برای کارکردن
  16. اسنک پز: جهت پخت اسنک
  17. گریل برقی یا پنینی میکر: جهت پخت انواع ساندویچ
  18. یخچال و فریزر: به منظور انبار کردن مواد غذایی
  19. هود استیل: جهت مکش دود و بخار مواد در حین پخت

لیست لوازم مرغ سوخاری

  1. مریناتور: برای مزه دار کردن قطعات مرغ
  2. میز بردینگ: برای آرد زدن به تکه های مرغ
  3. سرخ کن تحت فشار: جهت سرخ کردن تکه های مرغ
  4. سرخ کن روباز: جهت سرخ کردن سیب زمینی و فیله و قارچ
  5. دیسپلی وارمر: جهت گرم نگهداشتن غذاهای سرخ شده
  6. یخچال و فریزر: جهت نگهداری مواد غذایی
  7. هود استیل: جهت تهویه هوا و تخلیه دود و بخار ناشی از پخت و پز
  8. ترازو: جهت معیار کردن مواد غذایی
  9. برش مرغ یا مرغ خرد کن: جهت تکه تکه کردن مرغ
  10. سینک ظرفشویی: جهت شستشوی ظروف و مواد غذایی
  11. میزکاراستیل: تعبیه کردن فضایی جهت انجام امور مربوط به پخت غذا

لیست لوازم کافه در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

  1. اسپرسوساز: جهت عصاره گیری از قهوه
  2. آسیاب قهوه: جهت آسیاب کردن دانه های قهوه
  3. تمپر: جهت فشردن قهوه در پورتافیلتر
  4. لولر: جهت صاف کردن سطح قهوه در پورتافیلتر
  5. تمپ مت: محل قرار گیری تمپر
  6. بار مت: محل قرارگیری لیوان ها
  7. پیچر: ظرف مخصوص گرم کردن شیر
  8. جزوه: ظرف دم کردن قهوه ترک
  9. تال اسپون: قاشق مخصوص باریستا
  10. شیکر: جهت میکس کردن انواع نوشیدنی
  11. جیجر: پیمانه مخصوص سیروپ
  12. ناک باکس: ظرف تخلیه قهوه استفاده شده
  13. یخ خرد کن: دستگاه پوره کردن یخ
  14. گل خامه زن: جهت فرآوری خامه
  15. باراستیشن یا تاپینگ بار سرد: یخچال مخصوص کار باریستا که ظروف مخصوص نگه داری انواع مواد غذایی را دارد
  16. مخلوط کن یا بلندر: جهت میکس کردن انواع نوشیدنی
  17. وسایل قهوه دمی شامل آیروپرس، کمکس، سایفون، وی 60، کلدبرو
  18. وافل ساز: جهت تهیه بیسکویت وافل
  19. کرپ ساز: برای تهیه کرپ
  20. ساندویچ میکر: جهت پخت انواع ساندویچ
  21. روستر قهوه: جهت برشته کردن یا بو دادن دانه های قهوه
  22. یخچال و فریزر: جهت نگهداری مواد غذایی

لیست لوازم کافه و کافه تریا

  1. شربت سردکن: جهت تهیه انواع شربت
  2. یخ در بهشت ساز: جهت تهیه نوشیدنی یخ در بهشت
  3. بستنی ساز قیفی: جهت تهیه بستنی قیفی
  4. بار سفت کن: جهت تهیه مایه بستنی سنتی و ایتالیایی
  5. پفیلا یا پاپ کورن ساز: جهت تهیه پفیلا
  6. تخمه شورکن: جهت شور کردن و بو دادن تخمه
  7. تاپینگ بستنی ایتالیایی: جهت نگهداری و نمایش انواع بستنی
  8. فریزر خشک کن: جهت فرآوری مایه بستنی
  9. شیر گرمکن: جهت تهیه نوشیدنی های گرم
  10. فریزر فالوده: برای نگهداری فالوده
  11. میز ذرت مکزیکی: جهت پخت و سرو ذرت
  12. آبمیوه گیری : جهت گرفتن آب میوه هایی مانند هویج، سیب و کرفس
  13. آب مرکبات گیر: جهت گرفتن آب مرکبات
  14. مخلوط کن: جهت تهیه انواع نوشیدنی