قهوه ساز ژاپنی کالیتا:

این قهوه ساز چکه ای در کشور ژاپن به دنیای قهوه معرفی شده,

و دارای سطح زیری صاف می باشد که این طراحی باعث می شود عصاره گیری قهوه یکنواخت تر انجام گیرد.

برعکس قهوه ساز بوناویتا و یا کلور که دارای قفل مکانیکی می باشند.

این جزوه بیشتر شبیه به هریو وی شصت عمل می کند.

با این تفاوت که دارای فیلتری با سطح زیری صاف می باشد.

معمولا کالیتا ویو دارای دو سایز است :
  • مدل ۱۸۵
  • مدل ۱۵۵

برای دیدن ویدیوهای مشابه این مقاله کلیک کنید.

 روش تهیه قهوه با قهوه ساز کالیتا:

۱- مقداری آب را جوش می آوریم

۲- بسته به مدلی که در اختیار دارید، فیلتر همان مدل را تهیه و داخل قهوه ساز قرار دهید.

۳- قهوه ساز را بر روی یک سرور قرار می دهیم و با کمی آب گرم فیلتر را خیس می کنیم.

این کار باعث گرم شدن سرور هم می شود سپس آب جمع شده را تخلیه می کنیم.

۴- میزان ۱۸ گرم قهوه را برای مدل ۱۵۵ و ۳۰ گرم قهوه را برای مدل ۱۸۵، با درجه متوسط آسیاب کرده و داخل فیلتر می ریزیم.

۵- حال به میزان ۳۶ گرم آب برای مدل ۱۵۵ و ۶۰ گرم آب ۹۲ تا ۹۶ درجه را برای مدل ۱۸۵ برروی قهوه آسیاب شده می ریزیم

و به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه صبر می کنیم تا عمل شکوفه زدن انجام گیرد.

۶- سپس به میزان ۲۶۰ گرم آب برای مدل ۱۵۵ و حدودا ۴۴۰ گرم آب برای مدل ۱۸۵ نیاز داریم

تا به آرامی و با حرکت دورانی بر روی قهوه آسیاب شده بریزیم.

این عمل بهتر است چیزی حدود ۲:۳۰ ثانیه تا ۳:۰۰ دقیقه به طول بیانجامد.

۷- پس از آن به مدت ۳۰ تا ۵۰ ثانیه صبر کنید تا تمام آب از قهوه آساب شده عبور کرده و داخل سرور و یا فنجان شما جمع شود.

۸- حال قهوه شما آماده است فقط کافی است قهوه ساز را از روی سرور بردارید و از نوشیدن قهوه خود لذت ببرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *