طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی

چیپس سیب زمینی نوعی اسنک است که از برش های نازک سیب زمینی تهیه می شود.

چیپس در طعم های متنوع مانند

  • چیپس تنوری
  • پنیری
  • کچاپ
  • سیر
  • پیاز جعفری
  • لیمویی

با کمک چیپس می توان پیش غذای خوشمزه و مناسبی مانند;

چیپس و پنیر و فیش &چیپس تهیه نمود.

مواد اولیه :
  • سیب زمینی : 2 عدد
  • روغن : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیپس ترد در منزل:

ابتدا سیب زمینی ها شسته، پوست بگیرید،

با چاقو یا رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.

سیب زمینی های ورقه شده را با مقدار زیاد آب بشویید،

تا نشاسته سیب زمینی کاملا شسته شود،

سیب زمینی های ورقه شده را در چند لیوان آب سرد تا حدی که روی سیب زمینی ها را آب

بگیرد، یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر و کمی نمک را به ان اضافه کرده بگذارید

در همین حالت یک ساعت باقی بماند. بهتر است در یخچال قرار دهید،

بعد از یک ساعت سیب زمینی ها را از یخچال بیرون آورید، درون صافی آبکش بریزید،

سپس در روی حوله آشپز خانه بریزید تا کاملا آب آن گرفته شود،

یک تابه کوچک را بردارید، درون آن روغن بریزید،

بگذارید تا روغن داغ شود. مراقب باشید که روغن نسوزد،

در این مرحله ورقه های سیب زمینی را چند تا چند تا در روغن داغ انداخته

و تا وقتی که طلایی شود، اجازه دهید تا سرخ شود این کار را تا آخر سیب زمینی ها ادامه

دهید.

برای مشاهده طرز تهیه چیپس کلیک کنید.

هر بار که چیپس ها را از روغن بر می دارید روی کاغذ مخصوص بچینید

تا روغن اضافی کاملا گرفته و خنک شود.

بهتر است سیب زمینی ها را تا وقتی خنک نشده روی هم نچینید،

زیرا قرار گرفتن در روی یکدیگر باعث نرم شدن آن ها می شود.

برای تهیه چیپس طعم دار، بعد از داغ شدن روغن، چاشنی را اضافه سپس سیب زمینی ها

را درون آن بریزید.

برای مزه دار شدن چیپس می توان از فلفل، پودر سیر، پودر گوجه و پاپریکا استفاده نمود.

برای مشاهده میلک شیک نوتلا کلیک کنید.

روش دیگر تهیه چیپس سیب زمینی:

مواد لازم:
  • سیب زمینی یک کیلو
  • بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
  • نمک یک قاشق سوپ خوری
  • روغن جامد در حدی که روی سیب زمینی ها را کامل بگیرد.
روش تهیه چیپس سیب زمینی:

سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.

سیب زمینی های ورقه شده را با مقدار زیادی آب بشویید

تا نشاسته اش کامل از بین برود.

سیب زمینی های ورقه شده را داخل ظرفی قرار دهید,

و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب زمینی ها کامل گرفته شود.

یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید

یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت 30 الی 60 دقیقه

داخل این محلول قرار دهید.

بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه

پهن کنید تا آب آن گرفته شود.

یک قابلمه یا شیر جوش را تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

اینکار باید سریع انجام گیرد، چون بیگینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.

روغن باید کامل داغ شود،

سپس ورقه های سیب زمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی شود بگذارید

داخل روغن بماند.

هر بار که چیپس ها را از روغن بر میدارید روی کاغذ مخصوص بچینید تا روغن اضافی آن گرفته

شده و خنک شود.

بهتر است سیب زمینی ها را تا وقتی که خنک نشده روی هم قرار ندهید

چون باعث خمیر شدن آن می­شود.

اگر مایل هستید چیپس طعم دار باشد

مثل سرکه نمکی ، میتوانید سیب زمینی ها را داخل آبی که با سرکه مخلوط کردید

قرار دهید تا طعم بگیرد بعد سرخ کنید.

اگر ادویه خاصی دوست دارید داخل روغن بریزید بعد سرخ کنید.

برای تهیه یک پیش غذا یا عصرانه، چیپس سیب زمینی با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط کنید.

سپس داخل ماکروفر یا داخل فر با درجه حرارت 180 سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید

تا زمانی که پنیر آب شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *