واژه هاي تخصصي کافی:

اسیدیتی (acidity):

کافی اسیدیتی یکی از سه شاخه‌ی نوشیدنی کافی است که به صورت تیزی لحظه‌ای و یا ترشی مرکبات مانند سرزنده‌ای بر روی زبان حس می‌شود. این حس تند و تیز مطبوع در ارتباط با کافیهایی است.


که در ارتفاع بالایی از سطح دریا کشت می‌شوند. اسیدیتی به عنوان یک کیفیت طعمی کافی شناخته می‌شود و این کلمه به معنای اسیدی بودن نوشیدنی (محلولی با PH کمتر از ۷) نیست.

افتر تست (After Taste )

طعم ماندگار کافی که پس از نوشیدن آن در دهان احساس می‌شود و در ذهن باقی می‌ماند. علاوه بر طعم، با هر بار

نوشیدن قهوه، میزانی از آروما (Aroma) ی آن نیز از پشت دهان به بینی منتقل می‌شود.

که تاثیر به‌سزایی بر افترتست (AfterTaste) دارد.

برای دیدن محصولات مرتبط با کافی کلیک کنید.


بالانس (Balance): 

استفاده از این واژه به معنی وجود تعادلی مطبوع از شاخصه‌های طعمی  است که ترکیبی لذت بخش از آن‌ها

را می‌توان احساس کرد.

این به معنی برتری کمّی هر یک از این شاخصه‌ها بریکدیگر نیست.


بادی (Body):

تأثیر دهانی، سنگینی و غلظت (ویسکوزیته) نوشیدنی کافی که بر روی زبان احساس می‌شود.

 

برای دیدن دیگر مقالات کلیک کنید.

دیفکت (Defect):

شاخصه‌های طعمی نامطبوع که به موجب مشکلات و نواقص پیش آمده حین چینش میوه‌ی قهوه، پروسس

(جداسازی میوه)، خشک کردن، دسته بندی، نگهداری و حمل و نقل قهوه ایجاد می‌شوند.

کامپلکس (Complex):

پیچیده، متنوع؛ در تعریف قهوه‌ای استفاده می‌شود که دارای لایه‌های متنوعی از طعم است که مخصوصا با گذر

زمان تفاوت هر طعم واضح‌تر دریافت می‌شود.